Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Letni sraz klubu.

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
JFK Čestný člen
Čestný člen

#81 Příspěvek od JFK Čestný člen »

to sem klidně hodím, pro představu:

vačky Kelleners: 10.004,-
škrtící klapky D-Bilas: 64.844,-
chip Kelleners: 11.100,-
filtr sport.: 2.600,-
opracovaní hl. válců: 6.426,-
brus hlavy+zabr. ventilů: 2.618,-
montáž kitu: 20.230,-
+ 27 různých dílů a úkonů (těsnění, olej, rozv. řemen atd., vše nové): 18.500,-

suma sumárum: 136.000,- = 220 PS...

na otázky proč jsme tam rovnou nedali M3 motor za ty prachy apod odpovídám: kategorie na vytrvalostní závody je max do 2.6 litrů... a M3 E30 motor neodjezdí tolik co šestiválec... (12 hodin plnej kotel několik závodů)... a ani se nedá dobře sehnat v dobrém stavu...
darmon
Kontaktovat uživatele:

#82 Příspěvek od darmon »

jaka vysledna komprese ?
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#83 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

JFK píše:to sem klidně hodím, pro představu:

vačky Kelleners: 10.004,-
škrtící klapky D-Bilas: 64.844,-
chip Kelleners: 11.100,-
filtr sport.: 2.600,-
opracovaní hl. válců: 6.426,-
brus hlavy+zabr. ventilů: 2.618,-
montáž kitu: 20.230,-
+ 27 různých dílů a úkonů (těsnění, olej, rozv. řemen atd., vše nové): 18.500,-

suma sumárum: 136.000,- = 220 PS...

na otázky proč jsme tam rovnou nedali M3 motor za ty prachy apod odpovídám: kategorie na vytrvalostní závody je max do 2.6 litrů... a M3 E30 motor neodjezdí tolik co šestiválec... (12 hodin plnej kotel několik závodů)... a ani se nedá dobře sehnat v dobrém stavu...

hele a nechceš ji prodat? :D 325ky se dávaj tak za 40.000,- bych ti dal jednou tolik :D ne fakt,myslím,že to ted poletí docela pěkně...
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#84 Příspěvek od RuDoSh »

a nezere to ted moc? :lol:
Zave
Kontaktovat uživatele:

#85 Příspěvek od Zave »

RuDoSh píše:a nezere to ted moc? :lol:

a ma to malej kufr, proste auto na picu... :D
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#86 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

... ma to nejakou vybavu? :lol:
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#87 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Určitě to nemá ani PDC :lol:
skautik Čestný člen
Čestný člen

#88 Příspěvek od skautik Čestný člen »

to je urcite v automatu, ze jo?
JFK Čestný člen
Čestný člen

#89 Příspěvek od JFK Čestný člen »

skautik píše:to je urcite v automatu, ze jo?

v automatu to bude, ale sestikvaltovem, zavodni skrin... max 230km/hod...

no je fakt ze to je auto na picu, protoze to nema zadnou vybavu... klima, kuze, vyhoneni pera atd... ale pojede to vsechna auta co jsou tady... takze to auto neni na uplnou picu, jenom polovicni... :lol: leda ze by treba Rene koupil od Konceka M3 EVO III za mega a pul (kdyz uz jsme u tech E30-tek za 40k) :o , potom budu mit asi soupere, pokud teda zaradi dvojaka... 8) :D
JFK Čestný člen
Čestný člen

#90 Příspěvek od JFK Čestný člen »

darmon píše:jaka vysledna komprese ?

ufff, asi 11:1, vim ze nebyla na vsech valcich uplne stejna, ted je to ok :D
darmon
Kontaktovat uživatele:

#91 Příspěvek od darmon »

JFK píše:
darmon píše:jaka vysledna komprese ?

ufff, asi 11:1, vim ze nebyla na vsech valcich uplne stejna, ted je to ok :D
ze predtim nebyla se dalo ocekavat, mne zajimal vysledek kam se ten motor dostal a jsem prijemne prekvapen.
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#92 Příspěvek od Bombarder »

JFK píše:

no je fakt ze to je auto na picu, protoze to nema zadnou vybavu... klima, kuze, vyhoneni pera atd... ale pojede to vsechna auta co jsou tady... takze to auto neni na uplnou picu, jenom polovicni... :lol: leda ze by treba Rene koupil od Konceka M3 EVO III za mega a pul (kdyz uz jsme u tech E30-tek za 40k) :o , potom budu mit asi soupere, pokud teda zaradi dvojaka... 8) :D

kdyby mi to starous pujcil a nechtel potom nahradu mozne skody, tak bych vsadil na zlutaka 8)
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#93 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Bombarder píše:
JFK píše:

kdyby mi to starous pujcil a nechtel potom nahradu mozne skody, tak bych vsadil na zlutaka 8)

Julo za ni chce 1.000 000 říkal na Ecce homu jinak si klidně přijeď pro klíče Bombi a hoď to na boudu ,prostě jen tak :D
JFK Čestný člen
Čestný člen

#94 Příspěvek od JFK Čestný člen »

M3maniac píše:
Bombarder píše:
JFK píše:[quote="skautik"]to je urcite v automatu, ze jo?

Julo za ni chce 1.000 000 říkal na Ecce homu jinak si klidně přijeď pro klíče Bombi a hoď to na boudu ,prostě jen tak :D[/quote]

no loni rikal pul mega, za mesic mega a pul, ze jsem se asi preslechl... letos jsem se ho ptal a ze to nikdy neproda, nechce... ale jsem prvni v poradi komu to rekne ze to natuty jde z domu... jako medialni chlebodarce :D :D :D
To Bomby: sazet muzes o stosest na cokoli, nikdo ti nebrani... :lol: jenom nevim proc se chces sazet na neco o cem nemas tucha? nebo ty jsi tu tricku videl jet? to jsi v tom pripade ale jedinej na svete... :lol:
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#95 Příspěvek od Bombarder »

JFK píše:
M3maniac píše:
Bombarder píše:[quote="JFK"][quote="skautik"]to je urcite v automatu, ze jo?

Julo za ni chce 1.000 000 říkal na Ecce homu jinak si klidně přijeď pro klíče Bombi a hoď to na boudu ,prostě jen tak :D[/quote]

no loni rikal pul mega, za mesic mega a pul, ze jsem se asi preslechl... letos jsem se ho ptal a ze to nikdy neproda, nechce... ale jsem prvni v poradi komu to rekne ze to natuty jde z domu... jako medialni chlebodarce :D :D :D
To Bomby: sazet muzes o stosest na cokoli, nikdo ti nebrani... :lol: jenom nevim proc se chces sazet na neco o cem nemas tucha? nebo ty jsi tu tricku videl jet? to jsi v tom pripade ale jedinej na svete... :lol:[/quote]

bavime se o EVU nebo 325i ?
Lukáš
Kontaktovat uživatele:

#96 Příspěvek od Lukáš »

Bombi, celou dobu se tu bavíme o 325i :-D
JFK Čestný člen
Čestný člen

#97 Příspěvek od JFK Čestný člen »

:roll: :roll: :roll: :D a i kdyby jsme se bavili o EVO tak tam je to jeste jasnejsi jak by to dopadlo...
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#98 Příspěvek od Bombarder »

JFK píše::roll: :roll: :roll: :D a i kdyby jsme se bavili o EVO tak tam je to jeste jasnejsi jak by to dopadlo...

To JKI:
Zkus mi priblizit, proc by stara 325i, dejme tomu s 220PS, cca 250Nm momentem a vaze, hadam 1100kg mela pojet M3, ktera ma o 100PS navrch? Je to jinak na-prevodovane? Jinak to nechapu :wink:
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#99 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Bombarder píše:
JFK píše::roll: :roll: :roll: :D a i kdyby jsme se bavili o EVO tak tam je to jeste jasnejsi jak by to dopadlo...

To JKI:
Zkus mi priblizit, proc by stara 325i, dejme tomu s 220PS, cca 250Nm momentem a vaze, hadam 1100kg mela pojet M3, ktera ma o 100PS navrch? Je to jinak na-prevodovane? Jinak to nechapu :wink:

no budou asi momenty kdy by měla navrch (váha,spec,podvozek,gumy atd- v běžném provozu v čr nepoužitelné)a zas momenty kdy na D1 se e30 v cc 230 jaksi zastaví a emko jede dál :D jinak emko nemá o 450 kg víc a to je fest :D ale dost měření ocasů :lol:
JFK Čestný člen
Čestný člen

#100 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Bombarder píše:

To JKI:

pokud se bavíme k tématu, tak je tu řeč o kopci (jak René poznamenal, na dálnici to nebude ono :D )... tak ta váha je alfa omega + další aspekty...
Odpovědět