skautik píše:tak me napada, ze podle stanov, ma bejt valna hromada 2x rocne. bude se na to srat, nebo se to nejak spoji, nebo bude vyhrazenej jinej termin?
bud bych se na to vysral, nebo to zase nejak spojil (hned ten 1. den cca hodinka by mohla stacit)
George_D píše:Zatím neni problém. Mam si objednat chatku pro dva, nebo pak všichni budou spát v jedný Tak Rene nevim jestli chajdu pro 2 lidi, nebo stan, aby nebyla zima. Takže zatim si zamlouvam menší chatku. Kdyby byla změna dam ti včas vědět
Tak beru 1 chatku pro 4 a treba nekoho jeste dovezu . No ale když bude teplo, tak radši vemu i ten stan. To se snad nejak neposere kdyz bych spal jinde ne.
George_D píše:Tak beru 1 chatku pro 4 a treba nekoho jeste dovezu . No ale když bude teplo, tak radši vemu i ten stan. To se snad nejak neposere kdyz bych spal jinde ne.
Hm ,jako že rezervovat chatku,ale pak namístě říct že štříš? Neboj,nějak bude
darmon píše:mno estli bude valna hromada tak pripadne na tu bych nak prijel
To si piš že bude ty jebko už jen kvůli tomu abychom tě viděli zhulenýho
mno ale ja tam v tom pripade budu jen tu hodinu takze nic zhulenyho neuvidis
Hmm,tak to překvapuješ a to hned 2x za 1. ty většinou už přijíždíš zhulenej a za 2. ty pojedeš svou károu? No už chci vidět jak s Tebou někdo jede takovou štreku na otočku
George_D píše:Tak beru 1 chatku pro 4 a treba nekoho jeste dovezu . No ale když bude teplo, tak radši vemu i ten stan. To se snad nejak neposere kdyz bych spal jinde ne.
Hm ,jako že rezervovat chatku,ale pak namístě říct že štříš? Neboj,nějak bude
Tak na to ser, nezamlouvej radši a někam se nacpem
Kdyžtak se zeptam tebe kam, ty si místo najdeš
M3maniac píše:
To si piš že bude ty jebko už jen kvůli tomu abychom tě viděli zhulenýho
mno ale ja tam v tom pripade budu jen tu hodinu takze nic zhulenyho neuvidis
Hmm,tak to překvapuješ a to hned 2x za 1. ty většinou už přijíždíš zhulenej a za 2. ty pojedeš svou károu? No už chci vidět jak s Tebou někdo jede takovou štreku na otočku
videl jsi mne nekam prijet maximalne jednou, takze zaprvy drz picu
zadruhy, mam dve moznosti, bud si karu pujcim, coz je to nejmensi, proste dojdu za svym jesterem a vezmu mu fabku nebo se cestou sklouznu s nekym tam a zpet se dostanu, moji bratri a sestry po republice mne nenechaj ve stychu.
darmon píše:mno ale ja tam v tom pripade budu jen tu hodinu takze nic zhulenyho neuvidis
videl jsi mne nekam prijet maximalne jednou, takze zaprvy drz picu
zadruhy, mam dve moznosti, bud si karu pujcim, coz je to nejmensi, proste dojdu za svym jesterem a vezmu mu fabku nebo se cestou sklouznu s nekym tam a zpet se dostanu, moji bratri a sestry po republice mne nenechaj ve stychu.
Do bereš nějak moc vážně stopaři jeden promě a za mě klidně nejezdi a zhul se doma