Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
PODZIMNI SRAZ! KDO JEDE? 23.-25.09.2005!!!
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Tak beru 1 chatku pro 4 a treba nekoho jeste dovezu
. No ale když bude teplo, tak radši vemu i ten stan. To se snad nejak neposere kdyz bych spal jinde ne. 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
darmon píše:mno ale ja tam v tom pripade budu jen tu hodinu takze nic zhulenyho neuvidisM3maniac píše:darmon píše:mno estli bude valna hromada tak pripadne na tu bych nak prijel
To si piš že bude ty jebkouž jen kvůli tomu abychom tě viděli zhulenýho
Hmm,tak to překvapuješ

- George_D
- Kontaktovat uživatele:

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
M3maniac píše:George_D píše:Tak beru 1 chatku pro 4 a treba nekoho jeste dovezu. No ale když bude teplo, tak radši vemu i ten stan. To se snad nejak neposere kdyz bych spal jinde ne.
Hm ,jako že rezervovat chatku,ale pak namístě říct že štříš?Neboj,nějak bude
Tak na to ser, nezamlouvej radši a někam se nacpem

Kdyžtak se zeptam tebe kam, ty si místo najdeš

M3maniac píše:mno ale ja tam v tom pripade budu jen tu hodinu takze nic zhulenyho neuvidisdarmon píše:M3maniac píše:[quote="darmon"]mno estli bude valna hromada tak pripadne na tu bych nak prijel
Hmm,tak to překvapuješ

videl jsi mne nekam prijet maximalne jednou, takze zaprvy drz picu

zadruhy, mam dve moznosti, bud si karu pujcim, coz je to nejmensi, proste dojdu za svym jesterem a vezmu mu fabku nebo se cestou sklouznu s nekym tam a zpet se dostanu, moji bratri a sestry po republice mne nenechaj ve stychu.
darmon píše:mno ale ja tam v tom pripade budu jen tu hodinu takze nic zhulenyho neuvidisM3maniac píše:darmon píše:[quote="M3maniac"][quote="darmon"]mno estli bude valna hromada tak pripadne na tu bych nak prijel
Hmm,tak to překvapuješ

videl jsi mne nekam prijet maximalne jednou, takze zaprvy drz picu

zadruhy, mam dve moznosti, bud si karu pujcim, coz je to nejmensi, proste dojdu za svym jesterem a vezmu mu fabku nebo se cestou sklouznu s nekym tam a zpet se dostanu, moji bratri a sestry po republice mne nenechaj ve stychu.[/quote]
Do bereš nějak moc vážně