Ja si tam byl zajezdit po okruhu .. bylo to dobry. Nekdo tam dokonce vyhrozoval ze posle nejaky video z jizd ... rad bych ho videl, .. pekne to klouzalo..
Jasně,LOPOLA i Mraka is jsem viděl jezdit.Já jsem vedle Marka is parkoval za tím padockem.Co říkate na Radka co tak mistrně vodil svoji M3 e30 v permanentím smyku?
annri píše:Jasně,LOPOLA i Mraka is jsem viděl jezdit. Já jsem vedle Marka is parkoval za tím padockem.Co říkate na Radka co tak mistrně vodil svoji M3 e30 v permanentím smyku?
Toho jsem ja bohuzel nevidel .... velka skoda ... snad bude nejaky video. Bylo tam i nejaky pekny M3 kabro E36 ...
Tak to je opravdu velká škoda.Radek se svou m3 opravdu umí.Zelená M3 E36 v cabriu má Chuan,po okruhu s ní jezdil,ale bál se jí trochu naložit.Video s Radkem mám,ale jen kratoučký,celou zatačku za cílovou rovinkou projel ve smyku...Nevídané!!
annri píše:Tak to je opravdu velká škoda.Radek se svou m3 opravdu umí.Zelená M3 E36 v cabriu má Chuan,po okruhu s ní jezdil,ale bál se jí trochu naložit.Video s Radkem mám,ale jen kratoučký,celou zatačku za cílovou rovinkou projel ve smyku...Nevídané!!
Jestli je to ten stejny Radek ktereho myslim , tak on ani jinak nez ve smyku jezdit neumi
Tak to je ten Radek kterého oba myslíme.Je pravda,že jinak než smykem ani jezdit neumí.Dnes mi říkal,že má asi hodinový video z těch jeho sobotních jízd po okruhu.Jsem docela zvědavý...BMW M3=nekonečný smyk
annri píše:Tak to je ten Radek kterého oba myslíme.Je pravda,že jinak než smykem ani jezdit neumí.Dnes mi říkal,že má asi hodinový video z těch jeho sobotních jízd po okruhu.Jsem docela zvědavý...BMW M3=nekonečný smyk
annri píše:Tak to je ten Radek kterého oba myslíme.Je pravda,že jinak než smykem ani jezdit neumí.Dnes mi říkal,že má asi hodinový video z těch jeho sobotních jízd po okruhu.Jsem docela zvědavý...BMW M3=nekonečný smyk
da se k tomu videu nejak dostat?
stahni si na bmwpower .
To Anri - parkrat jsem s nim jel a je to o zdravy mozek , ale klobouk dolu pred jeho umem. nejlepsi video jsem videl loni jak jede na okruhu v driftu a jeste rukou kyne divakum.... fakt masakr
stahni si na bmwpower .
To Anri - parkrat jsem s nim jel a je to o zdravy mozek , ale klobouk dolu pred jeho umem. nejlepsi video jsem videl loni jak jede na okruhu v driftu a jeste rukou kyne divakum.... fakt masakr
tam nic neni ... nebo to aspon nevidim ( myslim samozrejme video z Brna )
LOPOLO píše:[quote="annri"]Tak to je ten Radek kterého oba myslíme.Je pravda,že jinak než smykem ani jezdit neumí.Dnes mi říkal,že má asi hodinový video z těch jeho sobotních jízd po okruhu.Jsem docela zvědavý...BMW M3=nekonečný smyk
stahni si na bmwpower .
tam nic neni ... nebo to aspon nevidim ( myslim samozrejme video z Brna )[/quote]
Ja nevedel , ze chces to Brnenske... jsem te spatne pochopil.
annri píše:Jasně,LOPOLA i Mraka is jsem viděl jezdit.Já jsem vedle Marka is parkoval za tím padockem.Co říkate na Radka co tak mistrně vodil svoji M3 e30 v permanentím smyku?
Ze jsi neco negdakl ze to jsi ty....Radek je vyhlasenej tou svou rukou z okna pri longdriftu...
annri píše:Tak to je opravdu velká škoda.Radek se svou m3 opravdu umí.Zelená M3 E36 v cabriu má Chuan,po okruhu s ní jezdil,ale bál se jí trochu naložit.Video s Radkem mám,ale jen kratoučký,celou zatačku za cílovou rovinkou projel ve smyku...Nevídané!!
Jestli je to ten stejny Radek ktereho myslim , tak on ani jinak nez ve smyku jezdit neumi
Mimochodem to i Hairo z toho bmwpower je asi zdravej/nezdravej /mozek coz nasvecuje to jeho predjizdeni na cilovce pres green Viz moje video. obsralo to i me celni okno od bordelu a sutru z nej...Proste libove Brno