Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Brno

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Zpráva
Autor
annri

#1 Příspěvek od annri »

Tak co?byli jste někdo v Brně na tuningu?Určitě jo,zahlédl jsem tam nějaká auta co znám odsud
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#2 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Ja si tam byl zajezdit po okruhu .. bylo to dobry. Nekdo tam dokonce vyhrozoval ze posle nejaky video z jizd ... rad bych ho videl, .. pekne to klouzalo..
Marek-is

#3 Příspěvek od Marek-is »

ja ja jak me to kamos stahne tak ten tvuj zadek sem poslu... :D
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#4 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Marek-is píše:ja ja jak me to kamos stahne tak ten tvuj zadek sem poslu... :D

jo jasne ... a taky toho magora co jel cilovku po trave :-) ... diky!
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od RuDoSh »

LOPOLO píše:
Marek-is píše:ja ja jak me to kamos stahne tak ten tvuj zadek sem poslu... :D

jo jasne ... a taky toho magora co jel cilovku po trave :-) ... diky!

o tom jsem slysel :lol:
annri

#6 Příspěvek od annri »

Jasně,LOPOLA i Mraka is jsem viděl jezdit.Já jsem vedle Marka is parkoval za tím padockem.Co říkate na Radka co tak mistrně vodil svoji M3 e30 v permanentím smyku?
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#7 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

annri píše:Jasně,LOPOLA i Mraka is jsem viděl jezdit. Já jsem vedle Marka is parkoval za tím padockem.Co říkate na Radka co tak mistrně vodil svoji M3 e30 v permanentím smyku?

Toho jsem ja bohuzel nevidel .... velka skoda ... snad bude nejaky video. Bylo tam i nejaky pekny M3 kabro E36 ...
annri

#8 Příspěvek od annri »

Tak to je opravdu velká škoda.Radek se svou m3 opravdu umí.Zelená M3 E36 v cabriu má Chuan,po okruhu s ní jezdil,ale bál se jí trochu naložit.Video s Radkem mám,ale jen kratoučký,celou zatačku za cílovou rovinkou projel ve smyku...Nevídané!!
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#9 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

annri píše:Tak to je opravdu velká škoda.Radek se svou m3 opravdu umí.Zelená M3 E36 v cabriu má Chuan,po okruhu s ní jezdil,ale bál se jí trochu naložit.Video s Radkem mám,ale jen kratoučký,celou zatačku za cílovou rovinkou projel ve smyku...Nevídané!!

Jestli je to ten stejny Radek ktereho myslim , tak on ani jinak nez ve smyku jezdit neumi :-)

http://www.bmwpower.cz nase auta , radek M3 E30 :wink:
annri

#10 Příspěvek od annri »

Tak to je ten Radek kterého oba myslíme.Je pravda,že jinak než smykem ani jezdit neumí.Dnes mi říkal,že má asi hodinový video z těch jeho sobotních jízd po okruhu.Jsem docela zvědavý...BMW M3=nekonečný smyk
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#11 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

annri píše:Tak to je ten Radek kterého oba myslíme.Je pravda,že jinak než smykem ani jezdit neumí.Dnes mi říkal,že má asi hodinový video z těch jeho sobotních jízd po okruhu.Jsem docela zvědavý...BMW M3=nekonečný smyk

da se k tomu videu nejak dostat?
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#12 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

LOPOLO píše:
annri píše:Tak to je ten Radek kterého oba myslíme.Je pravda,že jinak než smykem ani jezdit neumí.Dnes mi říkal,že má asi hodinový video z těch jeho sobotních jízd po okruhu.Jsem docela zvědavý...BMW M3=nekonečný smyk

stahni si na bmwpower .

To Anri - parkrat jsem s nim jel a je to o zdravy mozek :D , ale klobouk dolu pred jeho umem. nejlepsi video jsem videl loni jak jede na okruhu v driftu a jeste rukou kyne divakum.... fakt masakr
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#13 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

GeorgosAc píše:
LOPOLO píše:

stahni si na bmwpower .

To Anri - parkrat jsem s nim jel a je to o zdravy mozek :D , ale klobouk dolu pred jeho umem. nejlepsi video jsem videl loni jak jede na okruhu v driftu a jeste rukou kyne divakum.... fakt masakr

tam nic neni ... nebo to aspon nevidim ( myslim samozrejme video z Brna )
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#14 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

LOPOLO píše:
GeorgosAc píše:
LOPOLO píše:[quote="annri"]Tak to je ten Radek kterého oba myslíme.Je pravda,že jinak než smykem ani jezdit neumí.Dnes mi říkal,že má asi hodinový video z těch jeho sobotních jízd po okruhu.Jsem docela zvědavý...BMW M3=nekonečný smyk

stahni si na bmwpower .

tam nic neni ... nebo to aspon nevidim ( myslim samozrejme video z Brna )[/quote]

Ja nevedel , ze chces to Brnenske... jsem te spatne pochopil.
skautik Čestný člen
Čestný člen

#15 Příspěvek od skautik Čestný člen »

brnenske video bude mozna dnes nekde na ftp kdyz budu mit cas to postnout
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#16 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

skautik píše:brnenske video bude mozna dnes nekde na ftp kdyz budu mit cas to postnout

super :-)
Marek-is

#17 Příspěvek od Marek-is »

Video jsem dal skautikovi a prej dnes bude.... :twisted:
Marek-is

#18 Příspěvek od Marek-is »

annri píše:Jasně,LOPOLA i Mraka is jsem viděl jezdit.Já jsem vedle Marka is parkoval za tím padockem.Co říkate na Radka co tak mistrně vodil svoji M3 e30 v permanentím smyku?
Ze jsi neco negdakl ze to jsi ty....Radek je vyhlasenej tou svou rukou z okna pri longdriftu...
Marek-is

#19 Příspěvek od Marek-is »

GeorgosAc píše:
annri píše:Tak to je opravdu velká škoda.Radek se svou m3 opravdu umí.Zelená M3 E36 v cabriu má Chuan,po okruhu s ní jezdil,ale bál se jí trochu naložit.Video s Radkem mám,ale jen kratoučký,celou zatačku za cílovou rovinkou projel ve smyku...Nevídané!!

Jestli je to ten stejny Radek ktereho myslim , tak on ani jinak nez ve smyku jezdit neumi :-)

http://www.bmwpower.cz nase auta , radek M3 E30 :wink:
Mimochodem to i Hairo z toho bmwpower je asi zdravej/nezdravej /mozek coz nasvecuje to jeho predjizdeni na cilovce pres green :idea: Viz moje video. obsralo to i me celni okno od bordelu a sutru z nej...Proste libove Brno :thumbsup:
annri

#20 Příspěvek od annri »

To dlouhý zatím u sebe ještě nemám,mám jen krátký,ale ani nevím jak by to sem šlo nahodit.
Odpovědět