Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
sev. morava - jizni polsko
tak co Ostravaci a okoli, zijete jeste vubec? co dat nejaky mikro srazik nekde u mekace ze by jsme pokecali? jediny koho potkavam je Rene ve svym Volvu, Bombardera sem nevidel 100let, naposledy v nejake fobiji, Pytlik ma celou vyrobni paletu od Forda a bavo zadny, Ghoust to se svou 525tds vyzkousel po strese atd atd... Tak bude neco nebo nic ?:)
abdul píše:tak co Ostravaci a okoli, zijete jeste vubec? co dat nejaky mikro srazik nekde u mekace ze by jsme pokecali? jediny koho potkavam je Rene ve svym Volvu, Bombardera sem nevidel 100let, naposledy v nejake fobiji, Pytlik ma celou vyrobni paletu od Forda a bavo zadny, Ghoust to se svou 525tds vyzkousel po strese atd atd... Tak bude neco nebo nic ?:)

Nahodou jedno bawo je, ale stoji na bazaru, bo stejne hovno jelo

dyt si psal ze jede dobrebpytlik píše:abdul píše:tak co Ostravaci a okoli, zijete jeste vubec? co dat nejaky mikro srazik nekde u mekace ze by jsme pokecali? jediny koho potkavam je Rene ve svym Volvu, Bombardera sem nevidel 100let, naposledy v nejake fobiji, Pytlik ma celou vyrobni paletu od Forda a bavo zadny, Ghoust to se svou 525tds vyzkousel po strese atd atd... Tak bude neco nebo nic ?:))))

podvozek v zatackach super a na 1,6i se 105kobylama to jede dobre, takze pro nekoho, kdo nemel nikdy nic 180+ps supa f poho, ale jinak??Martinéz píše:dyt si psal ze jede dobrebpytlik píše:abdul píše:tak co Ostravaci a okoli, zijete jeste vubec? co dat nejaky mikro srazik nekde u mekace ze by jsme pokecali? jediny koho potkavam je Rene ve svym Volvu, Bombardera sem nevidel 100let, naposledy v nejake fobiji, Pytlik ma celou vyrobni paletu od Forda a bavo zadny, Ghoust to se svou 525tds vyzkousel po strese atd atd... Tak bude neco nebo nic ?:))))

-
- Kontaktovat uživatele:
kdo mluvil o vikendu..... chtel ti jen rict, ze staci kdyz se stavis na 15minut a pak bez kecu zmizis.....pryfish píše:deš na to hrozně rychleBombarder píše:to asi neklapne, ale nechceš přijet na vikend ke mně? Mám doma internet, kafe, televizi, postel..pryfish píše: bombi prijed na nas regionaaaaaaaalprosiiim
na moravu kasli
hned celej víkend

Tomu nevěř,to on jen tak píše celej víkendpryfish píše:deš na to hrozně rychleBombarder píše:to asi neklapne, ale nechceš přijet na vikend ke mně? Mám doma internet, kafe, televizi, postel..pryfish píše: bombi prijed na nas regionaaaaaaaalprosiiim
na moravu kasli
hned celej víkend

Třeba to stihnou u toho nádobíRuDoSh píše:spravna romantika bude, kdyz to vsechno stihnou, nez umyje to nadobi...M3maniac píše:Tomu nevěř,to on jen tak píše celej víkendjen co Tě... ,natočí home video,nadělá maxi perverz fotky holky letěj
kecám,ještě Tě nechá uklidit a umejt nádobí

M3maniac píše:Třeba to stihnou u toho nádobíRuDoSh píše:spravna romantika bude, kdyz to vsechno stihnou, nez umyje to nadobi...M3maniac píše:Tomu nevěř,to on jen tak píše celej víkendjen co Tě... ,natočí home video,nadělá maxi perverz fotky holky letěj
kecám,ještě Tě nechá uklidit a umejt nádobí
myslím že mu dovolí cokoli

tuhle vaši konverzaci teda vubec nechapu
No tu pochopíš až přijedeš do Ovypryfish píše:M3maniac píše:Třeba to stihnou u toho nádobíRuDoSh píše: spravna romantika bude, kdyz to vsechno stihnou, nez umyje to nadobi...myslím že mu dovolí cokoli
![]()
tuhle vaši konverzaci teda vubec nechapu

P.S.hlavně to neber vážně....prostě jen toho perverzáka známe

-
- Kontaktovat uživatele:
Však Pryfiska je ročník 90 né??
Myslel jsem to tak, že by jsi přijela, zašli by jsme za bývalými kamarády s BMW na kafi - večeři a mohla by jsi přespat u mně, at nemusíš na noc cestovat, ve tmě se fakt špatně jezdí
. Mám luxusní byteček, samozřejmě by jsi spala v jiném pokoji, at tě neruší má přítomnost. Na noc pohlazení.... 
Myslel jsem to tak, že by jsi přijela, zašli by jsme za bývalými kamarády s BMW na kafi - večeři a mohla by jsi přespat u mně, at nemusíš na noc cestovat, ve tmě se fakt špatně jezdí