Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
sev. morava - jizni polsko
tak co Ostravaci a okoli, zijete jeste vubec? co dat nejaky mikro srazik nekde u mekace ze by jsme pokecali? jediny koho potkavam je Rene ve svym Volvu, Bombardera sem nevidel 100let, naposledy v nejake fobiji, Pytlik ma celou vyrobni paletu od Forda a bavo zadny, Ghoust to se svou 525tds vyzkousel po strese atd atd... Tak bude neco nebo nic ?:)
abdul píše:tak co Ostravaci a okoli, zijete jeste vubec? co dat nejaky mikro srazik nekde u mekace ze by jsme pokecali? jediny koho potkavam je Rene ve svym Volvu, Bombardera sem nevidel 100let, naposledy v nejake fobiji, Pytlik ma celou vyrobni paletu od Forda a bavo zadny, Ghoust to se svou 525tds vyzkousel po strese atd atd... Tak bude neco nebo nic ?:)

Nahodou jedno bawo je, ale stoji na bazaru, bo stejne hovno jelo

bpytlik píše:abdul píše:tak co Ostravaci a okoli, zijete jeste vubec? co dat nejaky mikro srazik nekde u mekace ze by jsme pokecali? jediny koho potkavam je Rene ve svym Volvu, Bombardera sem nevidel 100let, naposledy v nejake fobiji, Pytlik ma celou vyrobni paletu od Forda a bavo zadny, Ghoust to se svou 525tds vyzkousel po strese atd atd... Tak bude neco nebo nic ?:))))
dyt si psal ze jede dobre

Martinéz píše:bpytlik píše:abdul píše:tak co Ostravaci a okoli, zijete jeste vubec? co dat nejaky mikro srazik nekde u mekace ze by jsme pokecali? jediny koho potkavam je Rene ve svym Volvu, Bombardera sem nevidel 100let, naposledy v nejake fobiji, Pytlik ma celou vyrobni paletu od Forda a bavo zadny, Ghoust to se svou 525tds vyzkousel po strese atd atd... Tak bude neco nebo nic ?:))))
dyt si psal ze jede dobre
podvozek v zatackach super a na 1,6i se 105kobylama to jede dobre, takze pro nekoho, kdo nemel nikdy nic 180+ps supa f poho, ale jinak??

-
- Kontaktovat uživatele:
pryfish píše:Bombarder píše:pryfish píše:[quote="Bombarder"]Většina už dostala rozum a koupila si pořádné auta
bombi prijed na nas regionaaaaaaaalprosiiim
na moravu kasli
to asi neklapne, ale nechceš přijet na vikend ke mně? Mám doma internet, kafe, televizi, postel..
deš na to hrozně rychle

kdo mluvil o vikendu..... chtel ti jen rict, ze staci kdyz se stavis na 15minut a pak bez kecu zmizis.....

pryfish píše:Bombarder píše:pryfish píše:[quote="Bombarder"]Většina už dostala rozum a koupila si pořádné auta
bombi prijed na nas regionaaaaaaaalprosiiim
na moravu kasli
to asi neklapne, ale nechceš přijet na vikend ke mně? Mám doma internet, kafe, televizi, postel..
deš na to hrozně rychle

Tomu nevěř,to on jen tak píše celej víkend

RuDoSh píše:M3maniac píše:Tomu nevěř,to on jen tak píše celej víkendjen co Tě... ,natočí home video,nadělá maxi perverz fotky holky letěj
kecám,ještě Tě nechá uklidit a umejt nádobí
spravna romantika bude, kdyz to vsechno stihnou, nez umyje to nadobi...
Třeba to stihnou u toho nádobí

M3maniac píše:RuDoSh píše:M3maniac píše:Tomu nevěř,to on jen tak píše celej víkendjen co Tě... ,natočí home video,nadělá maxi perverz fotky holky letěj
Třeba to stihnou u toho nádobímyslím že mu dovolí cokoli

tuhle vaši konverzaci teda vubec nechapu
pryfish píše:M3maniac píše:RuDoSh píše:[quote="M3maniac"]Tomu nevěř,to on jen tak píše celej víkendjen co Tě... ,natočí home video,nadělá maxi perverz fotky holky letěj
Třeba to stihnou u toho nádobímyslím že mu dovolí cokoli

tuhle vaši konverzaci teda vubec nechapu[/quote]
No tu pochopíš až přijedeš do Ovy

P.S.hlavně to neber vážně....prostě jen toho perverzáka známe

-
- Kontaktovat uživatele:
Však Pryfiska je ročník 90 né??
Myslel jsem to tak, že by jsi přijela, zašli by jsme za bývalými kamarády s BMW na kafi - večeři a mohla by jsi přespat u mně, at nemusíš na noc cestovat, ve tmě se fakt špatně jezdí
. Mám luxusní byteček, samozřejmě by jsi spala v jiném pokoji, at tě neruší má přítomnost. Na noc pohlazení.... 
Myslel jsem to tak, že by jsi přijela, zašli by jsme za bývalými kamarády s BMW na kafi - večeři a mohla by jsi přespat u mně, at nemusíš na noc cestovat, ve tmě se fakt špatně jezdí