Po směru na Teplice je Aral a pak po cca 1 km směrem do města je SHell tam maj i V-PowerSpeedy píše:počítej s tím, že ti to za půl hodky tak 20litru sežere, ta M5 možná 30litru. Je tam kosuek benzinka, ale nevim, jeslti maj lepsi nez 95natural.

Po směru na Teplice je Aral a pak po cca 1 km směrem do města je SHell tam maj i V-PowerSpeedy píše:počítej s tím, že ti to za půl hodky tak 20litru sežere, ta M5 možná 30litru. Je tam kosuek benzinka, ale nevim, jeslti maj lepsi nez 95natural.
Ty we..fakt 30litru na pul hodky?Jako ze by to zralo 60L/100km?Nestras.Speedy píše:počítej s tím, že ti to za půl hodky tak 20litru sežere, ta M5 možná 30litru. Je tam kosuek benzinka, ale nevim, jeslti maj lepsi nez 95natural.
asi ti nemusím vysvětlovat rozdíl mezi vonkovým enkem a tou 1,4JFK píše:uplne suchou trat nemelo zadne auto na tratiLOPOLO píše:Vonka urcite ne a trat nebyla uplne suchaLukas H. píše: No kdyz jsme to s klukama stopovali tak to nekdo jezdil za 2:20 nevim kdo to zrovna ridil...ale to Vonkovo N-ko jezdilo podle oka nejvetsi tragu... i Clio 1.4 bylo o 10 sekund rychlejsi
Na slickach urciteLukas H. píše:Doufam ze ne, za mokra to urcite nekdo rozbije...psena píše:Takze bude na okruhu zitra mokro?Juchuuu!![]()
Aspon tady v Brne dost vytrvale prsi...
Myslím že bys měl jet na okruhu opatrně,teda pokud vůbec když ti auto nebrzdí.... nevím proč je toledo prašivý když tya nemaš odhad....Martyn píše:Jestli to bude jen trochu mozne, tak bych ty zabrany z te sikany odstranil..) Rano cestou do prace jsem se honil s prasivim toledem a malem jsem nas rozbil kdyz to skoro zadup pred kruhacem..
Musel jsem to poslat do protismeru vedle nej
Ta moje mr*ka fakt nebrzdiiiii
Jsem na to zvedavy po par kolech na okruhu:o)
Jj to je jasne, pojedu na okruhu poprve, fakt jen tak solich, alespon ze zacatku.. Brzdy mam samo ok (stejne jako zbytek auta, ma najeto 30tis mil a je opravdu ve 100% stavu) ale proste to nebrzdi tak jak jsem byl zvykly z ex 156ky:( Taky ubrzdit rozvalenych 1,6tuny asi neni jen tak:o) Budu jezdit opatrne..M3maniac píše:Myslím že bys měl jet na okruhu opatrně,teda pokud vůbec když ti auto nebrzdí.... nevím proč je toledo prašivý když tya nemaš odhad....Martyn píše:Jestli to bude jen trochu mozne, tak bych ty zabrany z te sikany odstranil..) Rano cestou do prace jsem se honil s prasivim toledem a malem jsem nas rozbil kdyz to skoro zadup pred kruhacem..
Musel jsem to poslat do protismeru vedle nej
Ta moje mr*ka fakt nebrzdiiiii
Jsem na to zvedavy po par kolech na okruhu:o)