Speedy píše:počítej s tím, že ti to za půl hodky tak 20litru sežere, ta M5 možná 30litru. Je tam kosuek benzinka, ale nevim, jeslti maj lepsi nez 95natural.
Po směru na Teplice je Aral a pak po cca 1 km směrem do města je SHell tam maj i V-Power

Speedy píše:počítej s tím, že ti to za půl hodky tak 20litru sežere, ta M5 možná 30litru. Je tam kosuek benzinka, ale nevim, jeslti maj lepsi nez 95natural.
JFK píše:LOPOLO píše:Lukas H. píše:[quote="T.o.m."][quote="Lukas H."][quote="T.o.m."][quote="Lukas H."][quote="T.o.m."]za kolik jezdíte most? (se zpomalovákem)
Ja doufam ze pod 2:10
na slikách? máš vykuchaný auto?
Lukas H. píše:psena píše:Takze bude na okruhu zitra mokro?Juchuuu!![]()
Aspon tady v Brne dost vytrvale prsi...
Doufam ze ne, za mokra to urcite nekdo rozbije...
Martyn píše:Jestli to bude jen trochu mozne, tak bych ty zabrany z te sikany odstranil..) Rano cestou do prace jsem se honil s prasivim toledem a malem jsem nas rozbil kdyz to skoro zadup pred kruhacem..
Musel jsem to poslat do protismeru vedle nej
Ta moje mr*ka fakt nebrzdiiiii
Jsem na to zvedavy po par kolech na okruhu:o)
M3maniac píše:Martyn píše:Jestli to bude jen trochu mozne, tak bych ty zabrany z te sikany odstranil..) Rano cestou do prace jsem se honil s prasivim toledem a malem jsem nas rozbil kdyz to skoro zadup pred kruhacem..
Musel jsem to poslat do protismeru vedle nej
Ta moje mr*ka fakt nebrzdiiiii
Jsem na to zvedavy po par kolech na okruhu:o)
Myslím že bys měl jet na okruhu opatrně,teda pokud vůbec když ti auto nebrzdí.... nevím proč je toledo prašivý když tya nemaš odhad....