spis 10 jak sem rek ... to udelas na brzdach, v zatackach ( tim padem i rychlejsi vyjezdy ) jak nic ...Lukas H. píše:Nebude to spis 20s?LOPOLO píše: a to je 10 sekund na kolo hnedZase neprehanej, pokud nejezdis na dratech tak ti slicky 10s nepridaji, mozna tak funglovky ale ne olitany za par korun z druhy ruky...
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Trening na dalsi Bmw klub Cup Most
A z ceho tak soudis? Jel jsi tam nekdy na suchu na normalnich gumach a na slickach aby jsi to mohl porovnat? Nebo je to jen tvoje teorie?LOPOLO píše:spis 10 jak sem rek ... to udelas na brzdach, v zatackach ( tim padem i rychlejsi vyjezdy ) jak nic ...Lukas H. píše:Nebude to spis 20s?LOPOLO píše: a to je 10 sekund na kolo hnedZase neprehanej, pokud nejezdis na dratech tak ti slicky 10s nepridaji, mozna tak funglovky ale ne olitany za par korun z druhy ruky...

N54 PWR
Z ceho tak soudim, z prosty logiky veci ... tvejch 5 sec je zhruba stejne relevantnich jako muj odhad... pri stejny jizde ti to muze dat na brzdach rekneme 0,2 desetiny na zatacku, 0,5 v zatacce a kdyz pripoctes celkovou vyssi rychlost na vyjezdu tak to bude kolem sekundy na zatacku .. nevim kolik jich tam je ale vic jak pet urcite. Empiricky hledisko je pro losery .. takhle se soucasna veda nedela ty pakoLukas H. píše:A z ceho tak soudis? Jel jsi tam nekdy na suchu na normalnich gumach a na slickach aby jsi to mohl porovnat? Nebo je to jen tvoje teorie?LOPOLO píše:spis 10 jak sem rek ... to udelas na brzdach, v zatackach ( tim padem i rychlejsi vyjezdy ) jak nic ...Lukas H. píše: Nebude to spis 20s?Zase neprehanej, pokud nejezdis na dratech tak ti slicky 10s nepridaji, mozna tak funglovky ale ne olitany za par korun z druhy ruky...
Pokud jedes na obyc kvalitnich gumach tak to bude rozdil max 5s..

Vyborna teorie, ale bohuzel nerealna...LOPOLO píše:Z ceho tak soudim, z prosty logiky veci ... tvejch 5 sec je zhruba stejne relevantnich jako muj odhad... pri stejny jizde ti to muze dat na brzdach rekneme 0,2 desetiny na zatacku, 0,5 v zatacce a kdyz pripoctes celkovou vyssi rychlost na vyjezdu tak to bude kolem sekundy na zatacku .. nevim kolik jich tam je ale vic jak pet urcite. Empiricky hledisko je pro losery .. takhle se soucasna veda nedela ty pakoLukas H. píše:A z ceho tak soudis? Jel jsi tam nekdy na suchu na normalnich gumach a na slickach aby jsi to mohl porovnat? Nebo je to jen tvoje teorie?LOPOLO píše: spis 10 jak sem rek ... to udelas na brzdach, v zatackach ( tim padem i rychlejsi vyjezdy ) jak nic ...Pokud jedes na obyc kvalitnich gumach tak to bude rozdil max 5s..
![]()
![]()
![]()
![]()

N54 PWR
LoL na slusnejch gumach..LOPOLO píše:to sem videl tech tvejch pet sekund kdyz jsi na slusnejch gumach ( byly to Micheliny? ) stihal nalozenyho polodriftujiciho kombika a kurvoval u toho .. ( a jsme zas domaLukas H. píše:A z ceho tak soudis? Jel jsi tam nekdy na suchu na normalnich gumach a na slickach aby jsi to mohl porovnat? Nebo je to jen tvoje teorie?LOPOLO píše: spis 10 jak sem rek ... to udelas na brzdach, v zatackach ( tim padem i rychlejsi vyjezdy ) jak nic ...Pokud jedes na obyc kvalitnich gumach tak to bude rozdil max 5s..
![]()
![]()
)

N54 PWR
Jasne gumy jsi videl, ale draty ne..LOPOLO píše:Ty ses taky drat .. ja ty gumy videlLukas H. píše: LoL na slusnejch gumach..![]()
![]()
Odkdy jsou gumy z kterejch koukaji draty slusny?
![]()
![]()
Ale chapu ze drifteri jsou na draty zvykly a mozna jsou pro ne i dobry, aspon to jde lip utrhnout kdyz mas malo poweru...

N54 PWR
X-ray nemam ani ve svy individualni vybaveLukas H. píše:Jasne gumy jsi videl, ale draty ne..LOPOLO píše:Ty ses taky drat .. ja ty gumy videlLukas H. píše: LoL na slusnejch gumach..![]()
![]()
Odkdy jsou gumy z kterejch koukaji draty slusny?
![]()
![]()
Ale chapu ze drifteri jsou na draty zvykly a mozna jsou pro ne i dobry, aspon to jde lip utrhnout kdyz mas malo poweru...

Sorry, ale kvuli tvy kokotine nebudu hledat na kazetach dukazy ze to byla lehce sjeta guma po hranach ... zkus si to pustit na DVD, hotovej dratovej ohnostrojLukas H. píše:Zase dosli argumenty?LOPOLO píše:X-ray nemam ani ve svy individualni vybaveLukas H. píše: Jasne gumy jsi videl, ale draty ne..![]()
![]()

Jestli chces bejt za kokota tak ti je muzu jit vyfotit...LOPOLO píše:Sorry, ale kvuli tvy kokotine nebudu hledat na kazetach dukazy ze to byla lehce sjeta guma po hranach ... zkus si to pustit na DVD, hotovej dratovej ohnostrojLukas H. píše:Zase dosli argumenty?LOPOLO píše: X-ray nemam ani ve svy individualni vybave![]()
![]()
![]()
![]()
N54 PWR
Hele po paty, koupil jsem je za 500 od frajera kterej vyhrabal v kontaku, jel jsem na nich na okruh, vubec to nezatacelo nebrzdilo a pak jsem tam na nich byl jeste 4x...LOPOLO píše:jasne, do toho .. to bylo po kolikaty jizde?Lukas H. píše: Jestli chces bejt za kokota tak ti je muzu jit vyfotit...![]()
![]()

N54 PWR
budem pokracovat zejtra, ok? ...Lukas H. píše:Hele po paty, koupil jsem je za 500 od frajera kterej vyhrabal v kontaku, jel jsem na nich na okruh, vubec to nezatacelo nebrzdilo a pak jsem tam na nich byl jeste 4x...LOPOLO píše:jasne, do toho .. to bylo po kolikaty jizde?Lukas H. píše: Jestli chces bejt za kokota tak ti je muzu jit vyfotit...![]()
![]()
Fakt me bavis..

No snad to budes zvladat lip...LOPOLO píše:budem pokracovat zejtra, ok? ...Lukas H. píše:Hele po paty, koupil jsem je za 500 od frajera kterej vyhrabal v kontaku, jel jsem na nich na okruh, vubec to nezatacelo nebrzdilo a pak jsem tam na nich byl jeste 4x...LOPOLO píše: jasne, do toho .. to bylo po kolikaty jizde?![]()
![]()
Fakt me bavis..

N54 PWR
No je zajímavý lukáshi, že na mokru na obyc gumách jsi zajel jenom o 1sekundu lepsi cas na kolo a vsichni víme, ze predokolka ma na mokru jasnou vyhodu. Takze kdyby jsme meli stejny typ gumy, tak to bude minimalne vyrovnany. Nechapu, proc to porad obhajujes, kdyz je to vse jenoém teorie a dokud se to neprevede v praxi, tak jsou to jenom hlasky do vzduchu.
A co obhajuju?Speedy píše:No je zajímavý lukáshi, že na mokru na obyc gumách jsi zajel jenom o 1sekundu lepsi cas na kolo a vsichni víme, ze predokolka ma na mokru jasnou vyhodu. Takze kdyby jsme meli stejny typ gumy, tak to bude minimalne vyrovnany. Nechapu, proc to porad obhajujes, kdyz je to vse jenoém teorie a dokud se to neprevede v praxi, tak jsou to jenom hlasky do vzduchu.

N54 PWR