Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Trening na dalsi Bmw klub Cup Most

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Zpráva
Autor
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#81 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Lukas H. píše:Treba zrovna Lopolo toho nakeca spoustu, vysmiva se kdyz to zrovna nekomu nejde, snazi se ho tim shodit, ale na okruhu jeste nic nezajel... :?

Ty vole, to sis trosku ujel kamo, ne? Ja se nekomu vysmivam kdyz mu neco nejde? No ty vole 8O ... das mi priklad? :lol: :lol: :lol: .. nekoho shodit bejva relativne snadny ale to sem si myslel ze se tady nedeje .. ze je to vzdycky cely jenom takova dost primitivni prdel .. sem netusil ze to beres tak vazne sakra 8O :lol: :lol: :lol:
Honza-net
Kontaktovat uživatele:

#82 Příspěvek od Honza-net »

Tak sem si to změřil (čas) a mam svůj rekord 2:29 :D

Docela dobrý, páč mám dost míst, kde jsem vědomě nějaký ten čas opakovaně ztrácel.
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#83 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

LOPOLO píše:
Lukas H. píše:Treba zrovna Lopolo toho nakeca spoustu, vysmiva se kdyz to zrovna nekomu nejde, snazi se ho tim shodit, ale na okruhu jeste nic nezajel... :?

Ty vole, to sis trosku ujel kamo, ne? Ja se nekomu vysmivam kdyz mu neco nejde? No ty vole 8O ... das mi priklad? :lol: :lol: :lol: .. nekoho shodit bejva relativne snadny ale to sem si myslel ze se tady nedeje .. ze je to vzdycky cely jenom takova dost primitivni prdel .. sem netusil ze to beres tak vazne sakra 8O :lol: :lol: :lol:

No jasny 1, 2x je to prdel ale vomilat furt to same 10x dokola uz jako prdel neberu, nic mene v noci me to nebudi ani se mi o tom nezda takze je to relativne v pohode... :lol: Pro priste uz by jsi si mohl najit nejakou jinou story, treba jak jste dostali na sprintech nebo v zime se ctyrkolkama na pribramskym letisti... :D
N54 PWR
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#84 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Honza-net píše:Tak sem si to změřil (čas) a mam svůj rekord 2:29 :D

Docela dobrý, páč mám dost míst, kde jsem vědomě nějaký ten čas opakovaně ztrácel.

Super, kamera je vyborna vec, muzes zpetne porovnat kde delas chyby a priste se zlepsit, taky jsem si nasel par mist kde jsem jel relativne nahovno... :)

Uz mas videjko?
N54 PWR
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#85 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Lukas H. píše:
LOPOLO píše:

No jasny 1, 2x je to prdel ale vomilat furt to same 10x dokola uz jako prdel neberu, nic mene v noci me to nebudi ani se mi o tom nezda takze je to relativne v pohode... :lol: Pro priste uz by jsi si mohl najit nejakou jinou story, treba jak jste dostali na sprintech nebo v zime se ctyrkolkama na pribramskym letisti... :D

dame sprint? .. nebo soutez ve smyku? .... dobry temata? :wink:
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#86 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

LOPOLO píše:
Lukas H. píše:
LOPOLO píše:[quote="Lukas H."]Treba zrovna Lopolo toho nakeca spoustu, vysmiva se kdyz to zrovna nekomu nejde, snazi se ho tim shodit, ale na okruhu jeste nic nezajel... :?

dame sprint? .. nebo soutez ve smyku? .... dobry temata? :wink:[/quote]

Rally sprint (sprint uz me neba) :), popr zavod do vrchu nebo RZku na letisti v Hoskovicich... :wink:
N54 PWR
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#87 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Lukas H. píše:Rally sprint (sprint uz me neba) :), popr zavod do vrchu nebo RZku na letisti v Hoskovicich... :wink:

Me zas bavi driftovat ... :wink: .. na letisti Kamen? :lol: :lol: :lol: :lol: Kdy? pristi vikend?
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#88 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

LOPOLO píše:
Lukas H. píše:Rally sprint (sprint uz me neba) :), popr zavod do vrchu nebo RZku na letisti v Hoskovicich... :wink:

Me zas bavi driftovat ... :wink: .. na letisti Kamen? :lol: :lol: :lol: :lol: Kdy? pristi vikend?

No vidis me zas bavi ucit se jezdit rychle a cistou stopu... :wink:
N54 PWR
Honza-net
Kontaktovat uživatele:

#89 Příspěvek od Honza-net »

Neposkytnete někdo ftp pro nahrání toho videa?
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#90 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Lukas H. píše:
Speedy píše:No je zajímavý lukáshi, že na mokru na obyc gumách jsi zajel jenom o 1sekundu lepsi cas na kolo a vsichni víme, ze predokolka ma na mokru jasnou vyhodu. Takze kdyby jsme meli stejny typ gumy, tak to bude minimalne vyrovnany. Nechapu, proc to porad obhajujes, kdyz je to vse jenoém teorie a dokud se to neprevede v praxi, tak jsou to jenom hlasky do vzduchu.

A co obhajuju? :) Jen rikam ze ti stary slicky 10s nepridaji to je cely..:) Obecne mezi zavodnikama co jezdi v Moste plati ze sikana pridava cca 10s na kole, ja tam zajel na seriovech origo gumach na kterejch slo clio z tovarny 2:00 a ted s novejma brzdama a podvozkem 2:05 takze mi slicky pridali cca 5s... To ze treba neumim jezdit na mokru a ty treba na suchu je vec druha... Ale podle me to vychazi, ted jsi jezdil cca 2:13 a na slickach budes jezdit cca 2:08 coz je krasnej cas ve srovnani s tou tabulkou co jezdili ty VIP kary... A pokud poladis do priste to sani vejfuk atd tak to bude treba jeste o dalsi sekundu lepsi... Ale rikas to spravne, lepsi je prestat kecat a teorizovat, ale zajet to... Treba zrovna Lopolo toho nakeca spoustu, vysmiva se kdyz to zrovna nekomu nejde, snazi se ho tim shodit, ale na okruhu jeste nic nezajel... :?

No je to celkem prdel to číst :D nepsal jsi tu náhodou před chvíli,že Lopolo je jedinej co tě a tvou srandu chápe ? :lol:
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#91 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

M3maniac píše:No je to celkem prdel to číst :D nepsal jsi tu náhodou před chvíli,že Lopolo je jedinej co tě a tvou srandu chápe ? :lol:

Ale ja asi obcas nachapu tu jeho.. :lol:
N54 PWR
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#92 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

M3maniac píše:No je to celkem prdel to číst :D nepsal jsi tu náhodou před chvíli,že Lopolo je jedinej co tě a tvou srandu chápe ? :lol:

taky sem to nestih :wink: ... ted mu nezbude nez pokusit se z toho udelat taky jakoze prdel ... ale pritom to basti jak svin :wink:
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#93 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Lukas H. píše:Ale ja asi obcas nachapu tu jeho.. :lol:

Vsak ja si taky zadnou prdel nedelam!! :lol:
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#94 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

LOPOLO píše:

taky sem to nestih :wink: ... ted mu nezbude nez pokusit se z toho udelat taky jakoze prdel ... ale pritom to basti jak svin :wink:

Hehe pokud bych to bastil jak svin tak bych te poslal doprdele a nasral se... :lol:
N54 PWR
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#95 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

LOPOLO píše:
Lukas H. píše:Ale ja asi obcas nachapu tu jeho.. :lol:

Vsak ja si taky zadnou prdel nedelam!! :lol:

Tak to meni situaci, polib si prdel... :mad: :lol:
N54 PWR
George_D
Kontaktovat uživatele:

#96 Příspěvek od George_D »

Úsměvné počtení, je to velice zajímaví debata o H..... :lol:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
Honza-net
Kontaktovat uživatele:

#97 Příspěvek od Honza-net »

Konec kočkování. Tady: http://www.bmwklub.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=206555#206555 je video :D

Sice narychlo spíchnutý, ale pořád lepší než nic :D
tojebordel
Kontaktovat uživatele:

#98 Příspěvek od tojebordel »

Lukas H. píše:Jj bylo to uplne luxusni, az na to vedro jsme byli spoceny jak mysi... :D Vedro bylo znat dost i na vykonu ale i tak se mi podarilo zajet svuj osobak, mel jsem 5x cas 2:05 a 3x 2:06... Byl Tam nejakej hosik s M3 e46 a kdyz videl ze ho stahuju 300m na kolo tak radsi bez boje uhnul srabek.. :lol:

a ten nej byl 2:04:92 :D
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#99 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

tojebordel píše:
Lukas H. píše:Jj bylo to uplne luxusni, az na to vedro jsme byli spoceny jak mysi... :D Vedro bylo znat dost i na vykonu ale i tak se mi podarilo zajet svuj osobak, mel jsem 5x cas 2:05 a 3x 2:06... Byl Tam nejakej hosik s M3 e46 a kdyz videl ze ho stahuju 300m na kolo tak radsi bez boje uhnul srabek.. :lol:

a ten nej byl 2:04:92 :D

Jj, priste to snad bude o nejakou tu vterinku lepsi, mam tam jeste velky rezervy... :)

http://www.megaupload.com/?d=O217226H
N54 PWR
Odpovědět