Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

- BESKYDY - léto --- BMW mord session 2006+valná hromada

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#321 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Misa píše:
GeorgosAc píše:2Miša -nemuzu se tam ted na nikoho dovolat.. proverim, ale ja si stejne tak njak ze zvyku vzdy beru svuj vsude.

Já taky, ale na Kahanu mje ve standardu neměli, tak je bába z vrátnice většině půjčovala extra, ale při odstěhování tvrdila že půjčila i nám, tak jsem musela na recepci vytahovat z tašky můj vlastní mokrý ručník, aby věřila :fuck:

uprava - jsou , uz sem se dovolal... jeste doplnek... ja mam ard svy mekkoucky a vonavy Azuritem , nez velkokapacitne vyprane dratenky... :lol:
Misa Moderátor
Moderátor

#322 Příspěvek od Misa Moderátor »

... Řízka najdete všude tam, kde je krásně měkkoučko :smich:
E87 120dA & E36 325iC & G07 xDrive40d
ex E36 316iCompact
320i
Kontaktovat uživatele:

#323 Příspěvek od 320i »

a ja si vzdycky myslel ze toho kralika najdu jen v kosi s pradlem....a on si vozi prdel v brambore :D :D :D
George_D
Kontaktovat uživatele:

#324 Příspěvek od George_D »

Jawak píše:
George_D píše:nevim jak Jawak ale s Fenrim jsme si na sebe v Jincích zvykli

Nevím proč bych měl mít problém, pokud někdo z vás nechrápe nebo nevydává nějaké hlasité zvuky v noci, nebude obtěžovat další spolubydlící, tak myslím že budeme docela zajímavá 3ka 8)
Já se teda pokouším dotlačit s sebou nějakou babu, tak uvidíme...
Když se ptá co to bude za akci a slyší že tam bude 50 chlapů tak znejistí... :?

Myslim že to bude v poho, a kamarádek vem klidně víc, na pokoj se nějak vlezem :lol: :wink:
A klidně jí slib buřta :wink: prej jich bude dost :lol: na grilu i okolo 8) :lol:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
dargon

#325 Příspěvek od dargon »

toho bych se nebal ze nevlezem :) myslim ze pa kbude jeste mista plno 8)
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#326 Příspěvek od patras Čestný člen »

mluvili jsme s Francisem o tom, ze by bylo gut aby kazdy kdo ma, vzal sebou vysilacku (takovou tu levnou na 8 kanalu) ... kvuli spanilce atd .. aby se to pak neroztrhalo
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#327 Příspěvek od RuDoSh »

patras píše:mluvili jsme s Francisem o tom, ze by bylo gut aby kazdy kdo ma, vzal sebou vysilacku (takovou tu levnou na 8 kanalu) ... kvuli spanilce atd .. aby se to pak neroztrhalo

mam jen klasickou rucku od alamatu..... navic z auta toho bez anteny na strese moc nechytnes....
320i
Kontaktovat uživatele:

#328 Příspěvek od 320i »

RuDoSh píše:
patras píše:mluvili jsme s Francisem o tom, ze by bylo gut aby kazdy kdo ma, vzal sebou vysilacku (takovou tu levnou na 8 kanalu) ... kvuli spanilce atd .. aby se to pak neroztrhalo

mam jen klasickou rucku od alamatu..... navic z auta toho bez anteny na strese moc nechytnes....

na tvrdku bych rek dopravakum at nam pomuzou prujezdem mestem at se to neroztrha na krizovatkach...V so odpoledne nemuze byt takovej provoz aby na 3 min v kuse vadil pustenej jen jeden smer...uz sem zazil i akci kde se na ty nejvetsi krizovatky obetovali ucastnici,nasadili oranz vesty a na ferovku zablokovali krizovatku aby se to neroztrhlo a projelo se vcelku..jde prece jen o mesto...s vysilackama si pomuzeme jak :?: ze ten posledni cinkne ze na zelenou projela jen tretina aut :?: prvni zastavi a bude se cekat az se vejdou vsichni do zeleny :?: mimo mesto super(pokud bude mit dosah)..ale jinak v ty vysilacce nevidim zasluznou funkci...
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#329 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

jo, ty vesty s placackama by nebyly marny, ale vsadim se, ze kdyz to uvidej chlupaty, tak si na nas smlsnou. Chce to od nich nejaky posveceni
castro
Kontaktovat uživatele:

#330 Příspěvek od castro »

320i píše: na tvrdku bych rek dopravakum at nam pomuzou prujezdem mestem at se to neroztrha na krizovatkach....

kdyby se to povedlo domluvit, bylo by to dobrý.... [/b]
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#331 Příspěvek od Bombarder »

A kdo potom sestříhá video? Jako již tradičně LOPOLO?
stealth
Kontaktovat uživatele:

#332 Příspěvek od stealth »

Bombarder píše:A kdo potom sestříhá video? Jako již tradičně LOPOLO?
ale jen pokud to bude na VHS, aby mu stacily nuzky a bila lepici pasta ...
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#333 Příspěvek od Bombarder »

stealth píše:
ale jen pokud to bude na VHS, aby mu stacily nuzky a bila lepici pasta ...

jj. a hlavně at to je kýčovité, to se na fóru moc líbí.. :D
Misa Moderátor
Moderátor

#334 Příspěvek od Misa Moderátor »

Chtělo by to něco jako z Mohelnice, třeba z Vítkova jsem neviděla snad žádné video :(
E87 120dA & E36 325iC & G07 xDrive40d
ex E36 316iCompact
Pavel H

#335 Příspěvek od Pavel H »

Misa píše:

Chtělo by to něco jako z Mohelnice, třeba z Vítkova jsem neviděla snad žádné video :(

No jen doufam, ze tam nebude obsluha jako v Mohelnici :-)
toretto

#336 Příspěvek od toretto »

Misa píše:z Vítkova jsem neviděla snad žádné video :(

a to tam lidi 100% tocili.. :?
Fenri
Kontaktovat uživatele:

#337 Příspěvek od Fenri »

George_D píše:Jak řikam spim s kymkoli, komu se nebudu líbit, toho vyprovodim na chodbu a at si hledá fleka kde chce, koukal jsem že je u mě Fenri a Jawak, nevim jak Jawak ale s Fenrim jsme si na sebe v Jincích zvykli :lol: 8) :twisted: Doufam že přijedu na hotel a budu se v noci vykalenej stěhovat na jinej pokoj :evil: :idea:

Ty voe, koukám samá girl, co to je????? Tam snad tu svojí vemu taky, když se tam budete bavit s ženskejma, s kterejma jste furt :evil: 8O :?

Kámo,promiň,ale já sobotu pracuju a s tím asi nic neudělám :roll: Tak máš tentokrát postel pro sebe :D Georgos to ještě neaktualizoval asi,nebo mě spíš ignoruje...
stealth
Kontaktovat uživatele:

#338 Příspěvek od stealth »

toretto píše:
Misa píše:z Vítkova jsem neviděla snad žádné video :(
a to tam lidi 100% tocili.. :?
Naprosta vetsina videomaterialu byla predana do poradu "Nevahej a toc", ktery nyni vlastni veskera prava.
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#339 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Fenri píše:
George_D píše:Jak řikam spim s kymkoli, komu se nebudu líbit, toho vyprovodim na chodbu a at si hledá fleka kde chce, koukal jsem že je u mě Fenri a Jawak, nevim jak Jawak ale s Fenrim jsme si na sebe v Jincích zvykli :lol: 8) :twisted: Doufam že přijedu na hotel a budu se v noci vykalenej stěhovat na jinej pokoj :evil: :idea:

Ty voe, koukám samá girl, co to je????? Tam snad tu svojí vemu taky, když se tam budete bavit s ženskejma, s kterejma jste furt :evil: 8O :?

Kámo,promiň,ale já sobotu pracuju a s tím asi nic neudělám :roll: Tak máš tentokrát postel pro sebe :D Georgos to ještě neaktualizoval asi,nebo mě spíš ignoruje...

:roll:
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#340 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

320i píše:
RuDoSh píše:

na tvrdku bych rek dopravakum at nam pomuzou prujezdem mestem at se to neroztrha na krizovatkach...V so odpoledne nemuze byt takovej provoz aby na 3 min v kuse vadil pustenej jen jeden smer...uz sem zazil i akci kde se na ty nejvetsi krizovatky obetovali ucastnici,nasadili oranz vesty a na ferovku zablokovali krizovatku aby se to neroztrhlo a projelo se vcelku..jde prece jen o mesto...s vysilackama si pomuzeme jak :?: ze ten posledni cinkne ze na zelenou projela jen tretina aut :?: prvni zastavi a bude se cekat az se vejdou vsichni do zeleny :?: mimo mesto super(pokud bude mit dosah)..ale jinak v ty vysilacce nevidim zasluznou funkci...

neboj , ted v sobotu jsme to s rudou projizdeli , ale k policajtum sem nesel , protoze je to zbytecne, jsou tam 3 mista kde s emuzeme trhnout , ale to si poradime ..... a je tam dostatek rovinek kde se muzeme v klid srazit kdyby neco...... kdyz tak pekne zabereme dopravu....
Odpovědět