GeorgosAc píše:2Miša -nemuzu se tam ted na nikoho dovolat.. proverim, ale ja si stejne tak njak ze zvyku vzdy beru svuj vsude.
Já taky, ale na Kahanu mje ve standardu neměli, tak je bába z vrátnice většině půjčovala extra, ale při odstěhování tvrdila že půjčila i nám, tak jsem musela na recepci vytahovat z tašky můj vlastní mokrý ručník, aby věřila
uprava - jsou , uz sem se dovolal... jeste doplnek... ja mam ard svy mekkoucky a vonavy Azuritem , nez velkokapacitne vyprane dratenky...
George_D píše:nevim jak Jawak ale s Fenrim jsme si na sebe v Jincích zvykli
Nevím proč bych měl mít problém, pokud někdo z vás nechrápe nebo nevydává nějaké hlasité zvuky v noci, nebude obtěžovat další spolubydlící, tak myslím že budeme docela zajímavá 3ka Já se teda pokouším dotlačit s sebou nějakou babu, tak uvidíme... Když se ptá co to bude za akci a slyší že tam bude 50 chlapů tak znejistí...
Myslim že to bude v poho, a kamarádek vem klidně víc, na pokoj se nějak vlezem A klidně jí slib buřta prej jich bude dost na grilu i okolo
mluvili jsme s Francisem o tom, ze by bylo gut aby kazdy kdo ma, vzal sebou vysilacku (takovou tu levnou na 8 kanalu) ... kvuli spanilce atd .. aby se to pak neroztrhalo
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
patras píše:mluvili jsme s Francisem o tom, ze by bylo gut aby kazdy kdo ma, vzal sebou vysilacku (takovou tu levnou na 8 kanalu) ... kvuli spanilce atd .. aby se to pak neroztrhalo
mam jen klasickou rucku od alamatu..... navic z auta toho bez anteny na strese moc nechytnes....
patras píše:mluvili jsme s Francisem o tom, ze by bylo gut aby kazdy kdo ma, vzal sebou vysilacku (takovou tu levnou na 8 kanalu) ... kvuli spanilce atd .. aby se to pak neroztrhalo
mam jen klasickou rucku od alamatu..... navic z auta toho bez anteny na strese moc nechytnes....
na tvrdku bych rek dopravakum at nam pomuzou prujezdem mestem at se to neroztrha na krizovatkach...V so odpoledne nemuze byt takovej provoz aby na 3 min v kuse vadil pustenej jen jeden smer...uz sem zazil i akci kde se na ty nejvetsi krizovatky obetovali ucastnici,nasadili oranz vesty a na ferovku zablokovali krizovatku aby se to neroztrhlo a projelo se vcelku..jde prece jen o mesto...s vysilackama si pomuzeme jak ze ten posledni cinkne ze na zelenou projela jen tretina aut prvni zastavi a bude se cekat az se vejdou vsichni do zeleny mimo mesto super(pokud bude mit dosah)..ale jinak v ty vysilacce nevidim zasluznou funkci...
George_D píše:Jak řikam spim s kymkoli, komu se nebudu líbit, toho vyprovodim na chodbu a at si hledá fleka kde chce, koukal jsem že je u mě Fenri a Jawak, nevim jak Jawak ale s Fenrim jsme si na sebe v Jincích zvykli Doufam že přijedu na hotel a budu se v noci vykalenej stěhovat na jinej pokoj
Ty voe, koukám samá girl, co to je????? Tam snad tu svojí vemu taky, když se tam budete bavit s ženskejma, s kterejma jste furt
Kámo,promiň,ale já sobotu pracuju a s tím asi nic neudělám Tak máš tentokrát postel pro sebe Georgos to ještě neaktualizoval asi,nebo mě spíš ignoruje...
George_D píše:Jak řikam spim s kymkoli, komu se nebudu líbit, toho vyprovodim na chodbu a at si hledá fleka kde chce, koukal jsem že je u mě Fenri a Jawak, nevim jak Jawak ale s Fenrim jsme si na sebe v Jincích zvykli Doufam že přijedu na hotel a budu se v noci vykalenej stěhovat na jinej pokoj
Ty voe, koukám samá girl, co to je????? Tam snad tu svojí vemu taky, když se tam budete bavit s ženskejma, s kterejma jste furt
Kámo,promiň,ale já sobotu pracuju a s tím asi nic neudělám Tak máš tentokrát postel pro sebe Georgos to ještě neaktualizoval asi,nebo mě spíš ignoruje...
na tvrdku bych rek dopravakum at nam pomuzou prujezdem mestem at se to neroztrha na krizovatkach...V so odpoledne nemuze byt takovej provoz aby na 3 min v kuse vadil pustenej jen jeden smer...uz sem zazil i akci kde se na ty nejvetsi krizovatky obetovali ucastnici,nasadili oranz vesty a na ferovku zablokovali krizovatku aby se to neroztrhlo a projelo se vcelku..jde prece jen o mesto...s vysilackama si pomuzeme jak ze ten posledni cinkne ze na zelenou projela jen tretina aut prvni zastavi a bude se cekat az se vejdou vsichni do zeleny mimo mesto super(pokud bude mit dosah)..ale jinak v ty vysilacce nevidim zasluznou funkci...
neboj , ted v sobotu jsme to s rudou projizdeli , ale k policajtum sem nesel , protoze je to zbytecne, jsou tam 3 mista kde s emuzeme trhnout , ale to si poradime ..... a je tam dostatek rovinek kde se muzeme v klid srazit kdyby neco...... kdyz tak pekne zabereme dopravu....