Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

airsoft akce?

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Zpráva
Autor
petto

#1 Příspěvek od petto »

čau, tak mě napadlo udělat airsoftovou akci pro BMWaky...pro ty kdo nevědí co to airsoft je, je to střílení po sobě kuličkovkama :lol: ale neni to jak litaj maly děcka kolem baraku...udělali by se scénáře, opíkačka střílečky a tak...kdyby byl nějakej zájem tak bych to začal vymýšlet...dejte vědět...akce by se konala ve šternberku na tankodromu...je to pěkny misto...co na to říkáte??? :twisted:
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od JaraX »

beru, zrovna čekám na nějaky věci na G36, ale čím budou střilet nezasvěcení?
petto

#3 Příspěvek od petto »

JaraX píše:beru, zrovna čekám na nějaky věci na G36, ale čím budou střilet nezasvěcení?

já můžu pujčit manual beretu a škorpa...kuličky budou ale asi problém..ale to je jedno...i s tamanskou brokadou se dá hodně udělat...viz hotel kde se vždycky osvědčili...a myslím že když už si vozíme prdel v BMW tak nebude takovej problém zajít k tongům a koupit brokádu za 200 a kuličky dostanete darek misto paragonu :lol:
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od JaraX »

petto píše:
JaraX píše:beru, zrovna čekám na nějaky věci na G36, ale čím budou střilet nezasvěcení?

já můžu pujčit manual beretu a škorpa...kuličky budou ale asi problém..ale to je jedno...i s tamanskou brokadou se dá hodně udělat...viz hotel kde se vždycky osvědčili...a myslím že když už si vozíme prdel v BMW tak nebude takovej problém zajít k tongům a koupit brokádu za 200 a kuličky dostanete darek misto paragonu :lol:

no, tak jistě, vem si koho jsem já drtil s tou moji upravenou brokadou před pár letama,, to byli časy, s těma elektrikama už ot není ono.
petto

#5 Příspěvek od petto »

co mám říkat já?? když sem nosil na hotel teplaky a řvavě červenou mikinu, pracovni bryle s červenym paskem kuklu a astříbrná brokáda..jojo to byly časy...ty elektriky to už fakt není ono...uvidíme kdo se tady chytne..doufám že někdo jo 8)
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od JaraX »

petto píše:co mám říkat já?? když sem nosil na hotel teplaky a řvavě červenou mikinu, pracovni bryle s červenym paskem kuklu a astříbrná brokáda..jojo to byly časy...ty elektriky to už fakt není ono...uvidíme kdo se tady chytne..doufám že někdo jo 8)

nejlepší byly akce s plynovkama, kdy sme hráli profi jak jsme ještě velel TSFO.
100RM

#7 Příspěvek od 100RM »

Supr ! Dojdem hocikam. Mam sice len manual SOCOM, ale aspon bude sranda...
7er. True definition of luxury. Yours.
petto

#8 Příspěvek od petto »

100RM píše:Supr ! Dojdem hocikam. Mam sice len manual SOCOM, ale aspon bude sranda...

super...už sme 3 :lol:
mirof1

#9 Příspěvek od mirof1 »

hodte sem nejaky odkaz, kde sa daju kupit nejake kvery...
petto

#10 Příspěvek od petto »

http://www.morriscz.cz tady maj docela přijatelny ceny, podívej se do sekce manualy s hop up a uplně dole je vz.61 škorpion za 990 Kć...ta zbraň je podle mě nejlepši manual poměr vykon/cena...sam ji mam doma, ale ještě z času když stal kolem 2000...ale je to jen jako sekundarka,...jinak AK-47 od TM :wink: pak taky mrkni na http://www.airsoftshop.cz, ale tam sou dražši....pokud ale nechceš do toho tolik invesvat zajdi k ťongům a kup brokovnicu.ta se da krasně upravit a v oho to stačí na takovy občasny střílečky...a žádnou jinou značku než marui bych nekopupil (dlouholety zkušenosti)....manual možna ještě od UHC, ale marui je fakt to nejlepši :!:
100RM

#11 Příspěvek od 100RM »

petto píše:www.morriscz.cz tady maj docela přijatelny ceny, podívej se do sekce manualy s hop up a uplně dole je vz.61 škorpion za 990 Kć...ta zbraň je podle mě nejlepši manual poměr vykon/cena...sam ji mam doma, ale ještě z času když stal kolem 2000...ale je to jen jako sekundarka,...jinak AK-47 od TM :wink: pak taky mrkni na http://www.airsoftshop.cz, ale tam sou dražši....pokud ale nechceš do toho tolik invesvat zajdi k ťongům a kup brokovnicu.ta se da krasně upravit a v oho to stačí na takovy občasny střílečky...a žádnou jinou značku než marui bych nekopupil (dlouholety zkušenosti)....manual možna ještě od UHC, ale marui je fakt to nejlepši :!:

Potreboval by som na ten Socom zohnat natahovaciu pruzinu, nevies kde by to mohli predavat ? Zhanal som, ale nic.
100RM

#12 Příspěvek od 100RM »

Btw, super plac je v mimoni na letisti, je to tam perfektne, opustene budovy, velka plocha a tak...to by bola bomba !
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od patras Čestný člen »

ja svym tippmannem pro carbine :D :D .. doufam ze se zas nebudeme dohadovat cim to vic boli .. na mordu jsi se bal to zkusit :D !!! PAINTBALL RULEZZ !!
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od JaraX »

patras píše:

ja svym tippmannem pro carbine :D :D .. doufam ze se zas nebudeme dohadovat cim to vic boli .. na mordu jsi se bal to zkusit :D !!! PAINTBALL RULEZZ !!

bolí to víc, ale nemusím být jak dobytek zasranej od barvy a taky mám rád realny zbraně, ne litat s jakymsi kramem po hřištu jak fotbalista za nafouklym kusem kuže.
petto

#15 Příspěvek od petto »

100RM píše:
petto píše:www.morriscz.cz tady maj docela přijatelny ceny, podívej se do sekce manualy s hop up a uplně dole je vz.61 škorpion za 990 Kć...ta zbraň je podle mě nejlepši manual poměr vykon/cena...sam ji mam doma, ale ještě z času když stal kolem 2000...ale je to jen jako sekundarka,...jinak AK-47 od TM :wink: pak taky mrkni na http://www.airsoftshop.cz, ale tam sou dražši....pokud ale nechceš do toho tolik invesvat zajdi k ťongům a kup brokovnicu.ta se da krasně upravit a v oho to stačí na takovy občasny střílečky...a žádnou jinou značku než marui bych nekopupil (dlouholety zkušenosti)....manual možna ještě od UHC, ale marui je fakt to nejlepši :!:

Potreboval by som na ten Socom zohnat natahovaciu pruzinu, nevies kde by to mohli predavat ? Zhanal som, ale nic.

to netušim 8) kdyby ste se někdo chtěli na něco zeptat tak mě kontaktujte na ICQ 260-292-144
jogurt

#16 Příspěvek od jogurt »

existuje i pujcovna ?
Slid

#17 Příspěvek od Slid »

Jakej je rozdíl mezi airsoftem a painballem :oops:
Myslím si že Airsoft jsou normální kuličky a paniball jsou ty kuličky s barvou, sorry jsem laik :oops: :lol:
dargon

#18 Příspěvek od dargon »

ja jsem pro tak udelame akci airsoft proti painballu :) sem pro painball :) 8) :wink:
petto

#19 Příspěvek od petto »

4slid...paintball je prostě o střílení jen tak po sobě, možná nějakej scénář a prostě jde poznat zásah, airsoft je o důvěře mezi sebou...a taky profi airsofťáci většinou napodobují nějaká složky armády, což v paintballu skrz design zbraní :lol: nejde... airssoft je určitě něco víc než paintball :twisted:
Slid

#20 Příspěvek od Slid »

petto píše:4slid...paintball je prostě o střílení jen tak po sobě, možná nějakej scénář a prostě jde poznat zásah, airsoft je o důvěře mezi sebou...a taky profi airsofťáci většinou napodobují nějaká složky armády, což v paintballu skrz design zbraní :lol: nejde... airssoft je určitě něco víc než paintball :twisted:

no u paintballu je mi jasné prostě nebejt barevnej, ale u airosoftu, jak poznám že sem ho sejmul atd. :lol:

Čili poenta u Airosftu: jde o čest a o vymakané zbraně, které vypadaj jak pravé, jinak se u toho dá svinsky podvádět ? :lol:
Odpovědět