čau, tak mě napadlo udělat airsoftovou akci pro BMWaky...pro ty kdo nevědí co to airsoft je, je to střílení po sobě kuličkovkama ale neni to jak litaj maly děcka kolem baraku...udělali by se scénáře, opíkačka střílečky a tak...kdyby byl nějakej zájem tak bych to začal vymýšlet...dejte vědět...akce by se konala ve šternberku na tankodromu...je to pěkny misto...co na to říkáte???
JaraX píše:beru, zrovna čekám na nějaky věci na G36, ale čím budou střilet nezasvěcení?
já můžu pujčit manual beretu a škorpa...kuličky budou ale asi problém..ale to je jedno...i s tamanskou brokadou se dá hodně udělat...viz hotel kde se vždycky osvědčili...a myslím že když už si vozíme prdel v BMW tak nebude takovej problém zajít k tongům a koupit brokádu za 200 a kuličky dostanete darek misto paragonu
JaraX píše:beru, zrovna čekám na nějaky věci na G36, ale čím budou střilet nezasvěcení?
já můžu pujčit manual beretu a škorpa...kuličky budou ale asi problém..ale to je jedno...i s tamanskou brokadou se dá hodně udělat...viz hotel kde se vždycky osvědčili...a myslím že když už si vozíme prdel v BMW tak nebude takovej problém zajít k tongům a koupit brokádu za 200 a kuličky dostanete darek misto paragonu
no, tak jistě, vem si koho jsem já drtil s tou moji upravenou brokadou před pár letama,, to byli časy, s těma elektrikama už ot není ono.
co mám říkat já?? když sem nosil na hotel teplaky a řvavě červenou mikinu, pracovni bryle s červenym paskem kuklu a astříbrná brokáda..jojo to byly časy...ty elektriky to už fakt není ono...uvidíme kdo se tady chytne..doufám že někdo jo
petto píše:co mám říkat já?? když sem nosil na hotel teplaky a řvavě červenou mikinu, pracovni bryle s červenym paskem kuklu a astříbrná brokáda..jojo to byly časy...ty elektriky to už fakt není ono...uvidíme kdo se tady chytne..doufám že někdo jo
nejlepší byly akce s plynovkama, kdy sme hráli profi jak jsme ještě velel TSFO.
http://www.morriscz.cz tady maj docela přijatelny ceny, podívej se do sekce manualy s hop up a uplně dole je vz.61 škorpion za 990 Kć...ta zbraň je podle mě nejlepši manual poměr vykon/cena...sam ji mam doma, ale ještě z času když stal kolem 2000...ale je to jen jako sekundarka,...jinak AK-47 od TM pak taky mrkni na http://www.airsoftshop.cz, ale tam sou dražši....pokud ale nechceš do toho tolik invesvat zajdi k ťongům a kup brokovnicu.ta se da krasně upravit a v oho to stačí na takovy občasny střílečky...a žádnou jinou značku než marui bych nekopupil (dlouholety zkušenosti)....manual možna ještě od UHC, ale marui je fakt to nejlepši
petto píše:www.morriscz.cz tady maj docela přijatelny ceny, podívej se do sekce manualy s hop up a uplně dole je vz.61 škorpion za 990 Kć...ta zbraň je podle mě nejlepši manual poměr vykon/cena...sam ji mam doma, ale ještě z času když stal kolem 2000...ale je to jen jako sekundarka,...jinak AK-47 od TM pak taky mrkni na http://www.airsoftshop.cz, ale tam sou dražši....pokud ale nechceš do toho tolik invesvat zajdi k ťongům a kup brokovnicu.ta se da krasně upravit a v oho to stačí na takovy občasny střílečky...a žádnou jinou značku než marui bych nekopupil (dlouholety zkušenosti)....manual možna ještě od UHC, ale marui je fakt to nejlepši
Potreboval by som na ten Socom zohnat natahovaciu pruzinu, nevies kde by to mohli predavat ? Zhanal som, ale nic.
ja svym tippmannem pro carbine .. doufam ze se zas nebudeme dohadovat cim to vic boli .. na mordu jsi se bal to zkusit !!! PAINTBALL RULEZZ !!
bolí to víc, ale nemusím být jak dobytek zasranej od barvy a taky mám rád realny zbraně, ne litat s jakymsi kramem po hřištu jak fotbalista za nafouklym kusem kuže.
petto píše:www.morriscz.cz tady maj docela přijatelny ceny, podívej se do sekce manualy s hop up a uplně dole je vz.61 škorpion za 990 Kć...ta zbraň je podle mě nejlepši manual poměr vykon/cena...sam ji mam doma, ale ještě z času když stal kolem 2000...ale je to jen jako sekundarka,...jinak AK-47 od TM pak taky mrkni na http://www.airsoftshop.cz, ale tam sou dražši....pokud ale nechceš do toho tolik invesvat zajdi k ťongům a kup brokovnicu.ta se da krasně upravit a v oho to stačí na takovy občasny střílečky...a žádnou jinou značku než marui bych nekopupil (dlouholety zkušenosti)....manual možna ještě od UHC, ale marui je fakt to nejlepši
Potreboval by som na ten Socom zohnat natahovaciu pruzinu, nevies kde by to mohli predavat ? Zhanal som, ale nic.
to netušim kdyby ste se někdo chtěli na něco zeptat tak mě kontaktujte na ICQ 260-292-144
4slid...paintball je prostě o střílení jen tak po sobě, možná nějakej scénář a prostě jde poznat zásah, airsoft je o důvěře mezi sebou...a taky profi airsofťáci většinou napodobují nějaká složky armády, což v paintballu skrz design zbraní nejde... airssoft je určitě něco víc než paintball
petto píše:4slid...paintball je prostě o střílení jen tak po sobě, možná nějakej scénář a prostě jde poznat zásah, airsoft je o důvěře mezi sebou...a taky profi airsofťáci většinou napodobují nějaká složky armády, což v paintballu skrz design zbraní nejde... airssoft je určitě něco víc než paintball
no u paintballu je mi jasné prostě nebejt barevnej, ale u airosoftu, jak poznám že sem ho sejmul atd.
Čili poenta u Airosftu: jde o čest a o vymakané zbraně, které vypadaj jak pravé, jinak se u toho dá svinsky podvádět ?