Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

airsoft akce?

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Zpráva
Autor
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od JaraX »

Slid píše:
petto píše:4slid...paintball je prostě o střílení jen tak po sobě, možná nějakej scénář a prostě jde poznat zásah, airsoft je o důvěře mezi sebou...a taky profi airsofťáci většinou napodobují nějaká složky armády, což v paintballu skrz design zbraní :lol: nejde... airssoft je určitě něco víc než paintball :twisted:

no u paintballu je mi jasné prostě nebejt barevnej, ale u airosoftu, jak poznám že sem ho sejmul atd. :lol:

Čili poenta u Airosftu: jde o čest a o vymakané zbraně, které vypadaj jak pravé, jinak se u toho dá svinsky podvádět ? :lol:

nedá, zasaženej většinou dost zařve a pokud ne, střílím další dávku směr obličej.
100RM

#22 Příspěvek od 100RM »

JaraX píše:
Slid píše:
petto píše:4slid...paintball je prostě o střílení jen tak po sobě, možná nějakej scénář a prostě jde poznat zásah, airsoft je o důvěře mezi sebou...a taky profi airsofťáci většinou napodobují nějaká složky armády, což v paintballu skrz design zbraní :lol: nejde... airssoft je určitě něco víc než paintball :twisted:

no u paintballu je mi jasné prostě nebejt barevnej, ale u airosoftu, jak poznám že sem ho sejmul atd. :lol:

Čili poenta u Airosftu: jde o čest a o vymakané zbraně, které vypadaj jak pravé, jinak se u toho dá svinsky podvádět ? :lol:

nedá, zasaženej většinou dost zařve a pokud ne, střílím další dávku směr obličej.

Jaro, do obliceje strielaju len hovada ! To snad ne...
7er. True definition of luxury. Yours.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od JaraX »

100RM píše:
JaraX píše:
Slid píše:[quote="petto"]4slid...paintball je prostě o střílení jen tak po sobě, možná nějakej scénář a prostě jde poznat zásah, airsoft je o důvěře mezi sebou...a taky profi airsofťáci většinou napodobují nějaká složky armády, což v paintballu skrz design zbraní :lol: nejde... airssoft je určitě něco víc než paintball :twisted:

Jaro, do obliceje strielaju len hovada ! To snad ne...[/quote]

jednak mají hráči brýle a jednak se bavím o vzdálenosti desítek metrů kdy když někdo nepřizná zásah mu tam tu dávku klidně pošlu. to není paintball.
mirof1

#24 Příspěvek od mirof1 »

uz mam katalogy, dnes som si nechal predviest par modelov od Marui a musim uznat, ze su to spickovo postavene kusky... kym dame prve kolo, budem mat nieco doma :)
petto

#25 Příspěvek od petto »

4slid...podvádět se dá, ale většinou to hrajou kluci co sou v pohop a jedou se pobavit a ne podvádět...ale znám i týpky co dostanou třeba do čela zařvou au a pak tvrděj že nic necitili a že teda nevyjou a maj tečku na čele :lol: takovy typci většinou ale moc nepochoděj...
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od patras Čestný člen »

si trosku nevidis do huby ...
prijed se nekdy podivat na poradnou paintball military akci, treba jako bude v milovicich ...

mi kdyz nekde hrajem a potkame "airsoft comando" tak jsou to kluci tak 12-20 let ....

nejde o to jak zbran vypada !!! ... protoze kdyz pred ni nemas respekt (a to ja k airsoftovym nemam boli to az tak z metru ... jinak je to nuda ... ) tak je to k nicemu ... nejlepsi simulace zklutecnyho boje je boj se strachem z toho ze dostanes a bude to fakt bolet .... :D ....
ä co ti vadi na paintballkach ... treba tohle ...

http://www.rap4.com/paintball_news/inde ... =&ucat=12&

pata generace .. zasobnik na 18 ran .. podavani zespodu ... a ne na 300 kulicek !!!! ..... tlacnej plyn muze byt dnes klidne schovany v pazbe takze realny vzhled !! ....
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
havri

#27 Příspěvek od havri »

Docela bych zase někdy zablbnul,ale obávám se,že s pupkem co mám teď už bych svý starý maskáče nezapnul a po pár metrech běhu bych si musel zavolat záchranku. :D
320i
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od 320i »

a co je hnaci silou u toho airsoftu? taky plyn?
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od RuDoSh »

320i píše:a co je hnaci silou u toho airsoftu? taky plyn?

studena voda
320i
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od 320i »

RuDoSh píše:

studena voda

to jenom u slepych..
dargon

#31 Příspěvek od dargon »

patras píše:
http://www.rap4.com/paintball_news/inde ... =&ucat=12&

pata generace .. zasobnik na 18 ran .. podavani zespodu ... a ne na 300 kulicek !!!! ..... tlacnej plyn muze byt dnes klidne schovany v pazbe takze realny vzhled !! ....

c oza to chcoooo ? to je hracka :)
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od RuDoSh »

320i píše:
RuDoSh píše:

studena voda

to jenom u slepych..

aha
petto

#33 Příspěvek od petto »

2patras: nemyslel sem to zle...ale 18 kuli taky neni real...v softu ti nej hráči co se chcou co nejvíc přiblížit realitě střílej s tlačákama na 30 a ne s točákama na 300...já používám 1 tlačák na 60 kulí... jinak myslím že to bolí i z víc metrů.-...paintball bolí víc, to je jasný... no to je jedno..a military kluci 12 let?? to sem začínal s tong brokádou...nevím já už to tak nežeru...de mi o zábavu..paintball je určo taky super :wink:
Slid

#34 Příspěvek od Slid »

No já začnu s paintballem na co mě kámoš tahá a samo mě to i dost láká :D Tak uvidíme doufám že to přežiju :lol:
petto

#35 Příspěvek od petto »

Slid píše:No já začnu s paintballem na co mě kámoš tahá a samo mě to i dost láká :D Tak uvidíme doufám že to přežiju :lol:

kdyby se nasbirali lidi nepřijel bys na ten soft?
us-tim
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od us-tim »

ja bych si dal mozna taky rict....driv jsem do toho hodne delal-kazdej vikend v lese a pif paf...mel sem nejdriv kalacha manual a pak elektriku M4A1...no a pak sem si rekl ze by se me libilo kdyby me za to platily, tak sem vlezl do armády :lol: a uz na to po vikendech moc casu nemam :( ale rad bych znova zablbnul
youwee
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od youwee »

No mozna ze bych se ukazal, mam to kousek... (M15A4 TC)
Odpovědět