Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Free Regional North Session 5.5.07 Březno u Chomutova

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Zpráva
Autor
stanley07
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od stanley07 »

Free Regional North Session BMW :!: Takže zatím účast přislíbili :!: :

stanley 07
yard
yard boss
vlasta
berkelay
euromen
Fantucci
George_D
yard

#2 Příspěvek od yard »

jsem z chomutova...přijel bych, konečně taky nějaký regionál na severu.. :D :D :D jinak jsem koukal na platící členy z okolí a je to slabota
stanley07
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od stanley07 »

No sami dva to nevytrhnem. Zájem zatim neni, tak to ještě chvilku necháme a pak si místo regionálního srazu zajdem ve dvou na pivo :wink:
yard

#4 Příspěvek od yard »

stanley07 píše:No sami dva to nevytrhnem. Zájem zatim neni, tak to ještě chvilku necháme a pak si místo regionálního srazu zajdem ve dvou na pivo :wink:

někdo se ještě ozve uvidíš,určo nějakej nečlen co tu brouzdá jinak místo bych měl vcelku good .....tady u nás letiště ...volný přístup, můžeme tam dělat co budeme chtít...sprinty, slalom, okruh na čas....
tady je foto je to letiště u března
Přílohy
mapa2.jpg
mapa2.jpg (17.57 KiB) Zobrazeno 1080 x
stanley07
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od stanley07 »

O.K. Chvíli ještě počkáme a pak se nějak domluvíme :wink:. Místo vypadá dobře a do Chomoutova je to z Teplákovic kousek...
berkelay

#6 Příspěvek od berkelay »

ahoj, jeste jsem nezaplatil clenstvi, nechavam to na pondeli, nicmene jsem z Usti nad Labem, takze bych na nejaky ten srazik a pokec urcite rad zajel :wink:

jo jinak jsem predevcirem u mycky pokecal s chlapikem z klubu, sedeli jsme venku altanku a cekali, az nam umyjou auta. Myslim ze ma nick Venca nebo tak nejak, hlavni je, ze ma cervenou e46 M3....Rikal, ze na srazy nejezdi, protoze jsou pokazde moc daleko, ale treba by na nejake male setkani tady v okoli prijel
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Baxon »

berkelay píše:ahoj, jeste jsem nezaplatil clenstvi, nechavam to na pondeli, nicmene jsem z Usti nad Labem, takze bych na nejaky ten srazik a pokec urcite rad zajel :wink:

jo jinak jsem predevcirem u mycky pokecal s chlapikem z klubu, sedeli jsme venku altanku a cekali, az nam umyjou auta. Myslim ze ma nick Venca nebo tak nejak, hlavni je, ze ma cervenou e46 M3....Rikal, ze na srazy nejezdi, protoze jsou pokazde moc daleko, ale treba by na nejake male setkani tady v okoli prijel

Nebyl to náhodou Vlasta?
berkelay

#8 Příspěvek od berkelay »

!!!! JO VLASTA, si nepamatuju jmena, nikdy na prvni seznameni :D
stanley07
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od stanley07 »

Tak už jsme čtyři :D
yard

#10 Příspěvek od yard »

no vidíte už 4 kousky, kdyby to bylo na spadnutí tak bych udělal nějaký letáčky a hodím to za sterač pát BMW co tady ve městě parkujou, je tu pěkný kábro a vím ještě o pár.... kdyby přijel Vlasta zlanařil bych kolegu z práce a vzal by M5...to by mohl být zajímavý sprint
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu

#11 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

Jo, byl jsem to já. Doufám, že to není ta E60 M5 s deaktivovaným omezovačem, co jezdí v Teplicích. To bych si asi trhnul ostudu.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
yard

#12 Příspěvek od yard »

Vlasta píše:Jo, byl jsem to já. Doufám, že to není ta E60 M5 s deaktivovaným omezovačem, co jezdí v Teplicích. To bych si asi trhnul ostudu.

kdepak tahle je z chomutova...je v "základu" takže to bude spíš o umění good řadit a rychle vystartovat... :D :D :D

hlavně ale nepočítejte nikdo s tím že až se tu sejdeme tak že budeme opejkat špekáčky , nebo tak něco... :D :D :D
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu

#13 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

yard píše:
Vlasta píše:Jo, byl jsem to já. Doufám, že to není ta E60 M5 s deaktivovaným omezovačem, co jezdí v Teplicích. To bych si asi trhnul ostudu.

kdepak tahle je z chomutova...je v "základu" takže to bude spíš o umění good řadit a rychle vystartovat... :D :D :D

hlavně ale nepočítejte nikdo s tím že až se tu sejdeme tak že budeme opejkat špekáčky , nebo tak něco... :D :D :D

Funguje ještě hospoda Praha v CV? Tam byla dřív dobrá zažíračka.
yard

#14 Příspěvek od yard »

Vlasta píše:
yard píše:

Funguje ještě hospoda Praha v CV? Tam byla dřív dobrá zažíračka.

praha ?? bydlím tu 33 let a nějak jsem nezaregistroval že tu vůbec byla... :D :D :D , vím o kinu Praha, ale hospoda ne-e...kde by to mělo být ???
stanley07
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od stanley07 »

No tak až nás bude víc, sjedem se v tom kině :D
yard

#16 Příspěvek od yard »

stanley07 píše:No tak až nás bude víc, sjedem se v tom kině :D

jasně zajistím lístky do první řady, koupím nějaký bobóny a nasadíme šustila..., je to slabota, je nás málo...kino bude prázdný to ani neotevřou... :( :( :(
stanley07
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od stanley07 »

Nevěš hlavu a vydrž. Někdo se ještě určitě ozve. Třeba v Ústí je nějakej BMW klub, maj i svý stránky, tak je zkusím, jestli by se nedostavil někdo z nich. V Mostě taky znám pár bláznů. Nějak to snad dohromady dáme. Aspoň něco malýho... A když ne, počkáme do leta na BIG a tam si to vynahradíme a všem ze Severu tam za neúčast vynadáme :!:
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu

#18 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

Sorry, jmenovalo se to Evropa. Já už to beru tak nějak globálně.
yard

#19 Příspěvek od yard »

Vlasta píše:Sorry, jmenovalo se to Evropa. Já už to beru tak nějak globálně.

těsně vedle....globálně :D
bingo :D :D :D jůropa ..jasně ta ještě funguje, je to takový ten lepší lokál...ale je to známé dnes spíš jako hotel, takže brzké zavíračky v restauraci, jako hospoda na chlastačku už to není....
maca

#20 Příspěvek od maca »

tak ja se tky hlasim ke srazu, njsem sice platici clen klubu, ale poocku to tu sleduju, jinak viz uz se tu neco i delo :lol: http://forum.e30.cz/sraz-u-olympie-v-te ... 27371.html
Odpovědět