stanley 07
yard
yard boss
vlasta
berkelay
euromen
Fantucci
George_D
stanley07 píše:No sami dva to nevytrhnem. Zájem zatim neni, tak to ještě chvilku necháme a pak si místo regionálního srazu zajdem ve dvou na pivo
berkelay píše:ahoj, jeste jsem nezaplatil clenstvi, nechavam to na pondeli, nicmene jsem z Usti nad Labem, takze bych na nejaky ten srazik a pokec urcite rad zajel
jo jinak jsem predevcirem u mycky pokecal s chlapikem z klubu, sedeli jsme venku altanku a cekali, az nam umyjou auta. Myslim ze ma nick Venca nebo tak nejak, hlavni je, ze ma cervenou e46 M3....Rikal, ze na srazy nejezdi, protoze jsou pokazde moc daleko, ale treba by na nejake male setkani tady v okoli prijel
Vlasta píše:Jo, byl jsem to já. Doufám, že to není ta E60 M5 s deaktivovaným omezovačem, co jezdí v Teplicích. To bych si asi trhnul ostudu.
yard píše:Vlasta píše:Jo, byl jsem to já. Doufám, že to není ta E60 M5 s deaktivovaným omezovačem, co jezdí v Teplicích. To bych si asi trhnul ostudu.
kdepak tahle je z chomutova...je v "základu" takže to bude spíš o umění good řadit a rychle vystartovat...![]()
![]()
![]()
hlavně ale nepočítejte nikdo s tím že až se tu sejdeme tak že budeme opejkat špekáčky , nebo tak něco...![]()
![]()
Vlasta píše:yard píše:Vlasta píše:Jo, byl jsem to já. Doufám, že to není ta E60 M5 s deaktivovaným omezovačem, co jezdí v Teplicích. To bych si asi trhnul ostudu.
kdepak tahle je z chomutova...je v "základu" takže to bude spíš o umění good řadit a rychle vystartovat...![]()
![]()
![]()
hlavně ale nepočítejte nikdo s tím že až se tu sejdeme tak že budeme opejkat špekáčky , nebo tak něco...![]()
![]()
Funguje ještě hospoda Praha v CV? Tam byla dřív dobrá zažíračka.