Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
F1 Monaco !!!
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
No na Monako seru, ale do Mostu bych se mohl jet kouknout 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
Pro mě je monaco uplně nej okruh, jasně není to na maximálku, ale o technice a když se dá předjet zevnitř i v tom nej vracáku jako to předvedl už nevim kdo posledně tak tomu říkám maso. Naposled jsem tam byl předminulej rok ovšem na dovče a ze st. Tropez jsme tam byli po dálnici v cuku letu. Pokud jste dobrodruzi tak nějakej kempík třeba okolo Nice není problém, kor v tohle datum 

Miguel píše:Pro mě je monaco uplně nej okruh, jasně není to na maximálku, ale o technice a když se dá předjet zevnitř i v tom nej vracáku jako to předvedl už nevim kdo posledně tak tomu říkám maso. Naposled jsem tam byl předminulej rok ovšem na dovče a ze st. Tropez jsme tam byli po dálnici v cuku letu. Pokud jste dobrodruzi tak nějakej kempík třeba okolo Nice není problém, kor v tohle datum
tak tak ,do sain tropez je to cca 120km

-
- Kontaktovat uživatele:
yard píše:monaco je ve francii, nejezděte do itálie...můj táta pracoval kdysi v monte carlu a vyprávěl mi, že s ubytováním nečapačka.... je to totál vyprodáno....ani v širokém okolí "nicht trala", ale ten zážitek prý stojí za to...nádhera
Monaco je sice mesto ve Francii ale VC F1 se odjakziva jezdi v Monte Carlu v Italii

Hanz318iS píše:yard píše:monaco je ve francii, nejezděte do itálie...můj táta pracoval kdysi v monte carlu a vyprávěl mi, že s ubytováním nečapačka.... je to totál vyprodáno....ani v širokém okolí "nicht trala", ale ten zážitek prý stojí za to...nádhera
Monaco je sice mesto ve Francii ale VC F1 se odjakziva jezdi v Monte Carlu v Italii
monako není přece město ne ????to je království a monte carlo je hned někde vedle jsem si tedy dodnes myslel......dokonce jsem mu teď volal (tatovi) a je to tak, jestli ne, tak už nemůžu věřit ani vlastnímu tatovi...hele mrkni do mapy je to tak....ty "itálie"

sorry maniacovi za OT
-
- Kontaktovat uživatele:
yard píše:Hanz318iS píše:yard píše:monaco je ve francii, nejezděte do itálie...můj táta pracoval kdysi v monte carlu a vyprávěl mi, že s ubytováním nečapačka.... je to totál vyprodáno....ani v širokém okolí "nicht trala", ale ten zážitek prý stojí za to...nádhera
monako není přece město ne ????to je království a monte carlo je hned někde vedle jsem si tedy dodnes myslel......dokonce jsem mu teď volal (tatovi) a je to tak, jestli ne, tak už nemůžu věřit ani vlastnímu tatovi...hele mrkni do mapy je to tak....ty "itálie"![]()
sorry maniacovi za OT
Jo jasny je to kralovstvi a je to tak,jak rikas...Lidi si to pletou(vcetne me) asi proto,ze to lezi na hranicich Francie a Italie...Monaco,Monte Carlo lezi v zalivu cóte de azur...Tak se ti omlouvam

-
- Kontaktovat uživatele:
Jestli by to nekoho zajimalo tak tady jsou oficialni stranky Monacke GP. http://www.acm.mc Pkud je nekdo linej to projizdet,tady je mapa trati s tribunama a fotkama,jak to tam vipada http://www.formula1monaco.com/Page/index.aspx?param=22
Nejlevnejsi vstupenky pouze na nedelni zavod za 70euro...Pak uz jen 400 a vys...Hmm,nechtel bych...Byl jsem na Nurburgringu a parada ale sem za ty prachy?U televize mi to bude muset stacit...
Nejlevnejsi vstupenky pouze na nedelni zavod za 70euro...Pak uz jen 400 a vys...Hmm,nechtel bych...Byl jsem na Nurburgringu a parada ale sem za ty prachy?U televize mi to bude muset stacit...

- George_D
- Kontaktovat uživatele:
M3maniac píše:tak lístky jsou koupené
Ještě nějakou pramičku , a můžeš koukat z moře

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!