Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

CWC 13.10.2007

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
Klakson
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Klakson »

pojede někdo?? rád bych jel ale potřeboval bych někde složit kola, hever atd. zatím jsem neshnal doprovod tak kdyby se někdo nabídl na úschovu po dobu závodu byl bych rád :wink: :lol:
lupik

#2 Příspěvek od lupik »

jede se to 13-týho
JFK Čestný člen
Čestný člen

#3 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Klakson píše:pojede někdo?? rád bych jel ale potřeboval bych někde složit kola, hever atd. zatím jsem neshnal doprovod tak kdyby se někdo nabídl na úschovu po dobu závodu byl bych rád :wink: :lol:

neprsis se nahodou na drift-foru ze stavis E30 na drift a ten den jsou CDS? :lol:
Klakson
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Klakson »

JFK píše:
Klakson píše:pojede někdo?? rád bych jel ale potřeboval bych někde složit kola, hever atd. zatím jsem neshnal doprovod tak kdyby se někdo nabídl na úschovu po dobu závodu byl bych rád :wink: :lol:

neprsis se nahodou na drift-foru ze stavis E30 na drift a ten den jsou CDS? :lol:

nejdřív se s tím musím naučit driftovat a tenhle rok jsou testovací jízdy abych zjistil co všechno je ještě potřeba doladit, příští rok už začnu, nebo, teda se o to pokoušet :lol:

v Milovicích jsem se byl podívat, ale kůli vadě na tlumiči vybrací, jsem musel jet předčasně dom :roll:
JFK Čestný člen
Čestný člen

#5 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Klakson píše:
JFK píše:

nejdřív se s tím musím naučit driftovat a tenhle rok jsou testovací jízdy abych zjistil co všechno je ještě potřeba doladit, příští rok už začnu, nebo, teda se o to pokoušet :lol:

v Milovicích jsem se byl podívat, ale kůli vadě na tlumiči vybrací, jsem musel jet předčasně dom :roll:

prej se jeste musis naucit radit :lol:
Klakson
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Klakson »

JFK píše:
Klakson píše:
JFK píše:[quote="Klakson"]pojede někdo?? rád bych jel ale potřeboval bych někde složit kola, hever atd. zatím jsem neshnal doprovod tak kdyby se někdo nabídl na úschovu po dobu závodu byl bych rád :wink: :lol:

prej se jeste musis naucit radit :lol:[/quote]

:lol: :lol: :lol: no fuj :lol: :lol: :lol: alespoň jsem zjistil proč točil motor o 1000 míň, všechno špatný k něčemu dobrý :wink:
Odpovědět