JFK píše:Klakson píše:pojede někdo?? rád bych jel ale potřeboval bych někde složit kola, hever atd. zatím jsem neshnal doprovod tak kdyby se někdo nabídl na úschovu po dobu závodu byl bych rád![]()
neprsis se nahodou na drift-foru ze stavis E30 na drift a ten den jsou CDS?
Klakson píše:JFK píše:Klakson píše:pojede někdo?? rád bych jel ale potřeboval bych někde složit kola, hever atd. zatím jsem neshnal doprovod tak kdyby se někdo nabídl na úschovu po dobu závodu byl bych rád![]()
nejdřív se s tím musím naučit driftovat a tenhle rok jsou testovací jízdy abych zjistil co všechno je ještě potřeba doladit, příští rok už začnu, nebo, teda se o to pokoušet![]()
v Milovicích jsem se byl podívat, ale kůli vadě na tlumiči vybrací, jsem musel jet předčasně dom
JFK píše:Klakson píše:JFK píše:[quote="Klakson"]pojede někdo?? rád bych jel ale potřeboval bych někde složit kola, hever atd. zatím jsem neshnal doprovod tak kdyby se někdo nabídl na úschovu po dobu závodu byl bych rád![]()
nejdřív se s tím musím naučit driftovat a tenhle rok jsou testovací jízdy abych zjistil co všechno je ještě potřeba doladit, příští rok už začnu, nebo, teda se o to pokoušet![]()
v Milovicích jsem se byl podívat, ale kůli vadě na tlumiči vybrací, jsem musel jet předčasně dom