tak podle toho.
ale jsi správnej gantleman....

michal09 píše:
Jinak jsme všichni celkem šikovný koukám co? : já vs. minibike, Randál vs. křový, Lukys vs. obrubník, podruhé lukys vs. olejová skvrna, teď ještě roh Randálova coupé, co příjde příště???A to jsem ještě zapoměl na kámoše, kterej dřív než začaly srazy na Strahove, tak to poslal do lesa - totálka.... Mě zajmá co příjde příště...
![]()
![]()
Lukys318is píše:michal09 píše:
Jinak jsme všichni celkem šikovný koukám co? : já vs. minibike, Randál vs. křový, Lukys vs. obrubník, podruhé lukys vs. olejová skvrna, teď ještě roh Randálova coupé, co příjde příště???A to jsem ještě zapoměl na kámoše, kterej dřív než začaly srazy na Strahove, tak to poslal do lesa - totálka.... Mě zajmá co příjde příště...
![]()
![]()
A co já a vybitá baterka?
Lukys318is píše:michal09 píše:
![]()
![]()
A co já a vybitá baterka?
michal09 píše:
![]()
![]()
Petta píše:Angel_1: Díky za pozitivní kritikuS volantíkem se super řídí a má bag, takže parádička
A ten tvůj zelený stroj bych hctěla hrozně vidět ... ještě sem neměla tu čest .... fialku si fotíš a zelenej boy chudák nic
angel_1 píše:Rámus: a budes na me hodnej kdyz Ti ho prodam
Randaal píše:angel_1 píše:Rámus: a budes na me hodnej kdyz Ti ho prodam
em, jasnědyt jsem hodnej pořád, ne?
)))) ale jako fakt se nemůžu dočkat, aspon ten přední nárazník bude M, prtože s tim obyč to vypadá divně a vůbec ne dravě
((( jen to nechat láknout, ale výdaje sou tak velký tyhle 3 měsíce, že do laku pude za hodně dlouho :-/
angel_1 píše:
Te zalozim, nebo mi za nej das nejak pak, vsak ja si to vyberu, az pojedem pro moje auto budu to muset vsechno odvest, tak pokud pojedes se mnou,scim pocitam tak si vyndas prosim "par" veci z kufru???? ... ted trepim v praci na elektru - prodejne, tak muzu byt chvilku na netu, jen skoda ze mi nejde icq, se docela nudim....
angel_1 píše:Killčák: jaky byli M&M, dobry vid??![]()
![]()
angel_1 píše:Lobo: jo a jako ja mam auto abys vedel, mam krasny zeleny stroj![]()
![]()
Caris píše:No nejake fotky mam ale omluvte kvalitu je to z telefonu)
Killca píše:angel_1 píše:Killčák: jaky byli M&M, dobry vid??![]()
![]()
no hele rikal sem si ze se s tebou rozdelim, ze je budu vozit dyl a dycky zobnem, ale vcera nejak bylo krasny pocasi a dve hodiny sem mel pauzu ve skole, tak sem si sednul na slunicko vedle budovy na hriste a zral a zral a zral pak jeste pri dalsi hodine zral a zral a jako kousek mi jeste zbyl, ale byly huste dobryangel_1 píše:Lobo: jo a jako ja mam auto abys vedel, mam krasny zeleny stroj![]()
![]()
to ti to prestrikal na zeleno?hee to bude humac
jinak kdy ze budes mit to auto? ja chci taky jet az ho budes vyzvedavat
Caris píše:No nejake fotky mam ale omluvte kvalitu je to z telefonu)
Tak to jsou z NOKIE fotky hezci ja se taky pri foceni pohnul![]()
![]()
![]()
![]()
sem ti chtel napsat aby sis koupil lepsi telefon a chtel sem dodat krasnou fotku z meho D750, ale kurna sem se hejbul kdyz sem to fotil, takze fotka humus