Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Pokec ke Strahovským srazům I.

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
castro
Kontaktovat uživatele:

#701 Příspěvek od castro »

mno ja jsem se bál už když za to sedla o svoje o 4m dál stojící auto... :?

tak podle toho.

ale jsi správnej gantleman.... ;-)
michal09

#702 Příspěvek od michal09 »

Jenom hrstka fotek z včerejšího Strahova, kde frčel fotbal, minibaiky, hafo policajtů a velký samopky na auta... :lol:

"Sem hrdej jako prase, že jsem Randaal"... :lol:

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

A michalův drobeček s malým obývákem v prostoru zadních sedaček... Jede super... :wink:

Obrázek

Jinak jsme všichni celkem šikovný koukám co? : já vs. minibike, Randál vs. křový, Lukys vs. obrubník, podruhé lukys vs. olejová skvrna, teď ještě roh Randálova coupé, co příjde příště??? :lol: A to jsem ještě zapoměl na kámoše, kterej dřív než začaly srazy na Strahove, tak to poslal do lesa - totálka.... Mě zajmá co příjde příště... :roll: :lol: :wink:
CZAirwolf

#703 Příspěvek od CZAirwolf »

Slusna ucast, skoda, ze jsem mohl prijet az do hospody na 7mou...

Randaal: pokud mas a picu brzdy, tak bych je pri tvem stylu jizdy udelal ihned...uz tak tech strahovackych "nehod" je dost za kratkou dobu :(
Lukys318is
Kontaktovat uživatele:

#704 Příspěvek od Lukys318is »

michal09 píše:
Jinak jsme všichni celkem šikovný koukám co? : já vs. minibike, Randál vs. křový, Lukys vs. obrubník, podruhé lukys vs. olejová skvrna, teď ještě roh Randálova coupé, co příjde příště??? :lol: A to jsem ještě zapoměl na kámoše, kterej dřív než začaly srazy na Strahove, tak to poslal do lesa - totálka.... Mě zajmá co příjde příště... :roll: :lol: :wink:

A co já a vybitá baterka? :lol:
michal09

#705 Příspěvek od michal09 »

Lukys318is píše:
michal09 píše:

Takový drobnosti ani nepočítám... :lol: stejně ti jí určitě vycucla ta diskotéka ve světlech... :lol:
Randaal

#706 Příspěvek od Randaal »

Lukys318is píše:
michal09 píše:

ano, to byla skoro totálka :!: :lol:

airwolf: já čekám na kotouče, už jsem je 14 dní měl mít, ale nějakej problém s dodávkou, tak mi za tu samou cenu posílaj nějaký ještě lepší prej....proto mi ani nedrží ta ručka, prtoože mám vylámaný pakny a ty přijdou s těma kotoučema :roll: prostě mě to samotnýho už štve

hej jako ta nálepka je luxusní ;-) aspon mám dobrý poznávací znamení, kdby mi to někdo lohnul :twisted:
Randaal

#707 Příspěvek od Randaal »

michal09 píše:

jinak poslední kousek byl moje coupé vs. fiat UNO jen pro upřesnění :lol: :lol: holt z něho málem byl fiat kompact :-DDDDD
ELiLOBO
Kontaktovat uživatele:

#708 Příspěvek od ELiLOBO »

kdy budou fotky? myslim další...protože co vim tak pár lidí fotilo
Caris

#709 Příspěvek od Caris »

No nejake fotky mam ale omluvte kvalitu je to z telefonu :-))
Přílohy
Obraz163.jpg
Obraz163.jpg (60.94 KiB) Zobrazeno 990 x
Obraz164.jpg
Obraz164.jpg (85.86 KiB) Zobrazeno 988 x
Obraz165.jpg
Obraz165.jpg (70.26 KiB) Zobrazeno 987 x
Obraz167.jpg
Obraz167.jpg (76.35 KiB) Zobrazeno 986 x
Obraz166.jpg
Obraz166.jpg (62.83 KiB) Zobrazeno 986 x
Petta
Kontaktovat uživatele:

#710 Příspěvek od Petta »

castro píše:mno ja jsem se bál už když za to sedla o svoje o 4m dál stojící auto... :?

tak podle toho.

Mě se moc líbí, jakej si frajer ty :twisted: Do očí mi nic neřekneš a tady si machr ... :wink: Buď mi to řekni osobně, nebo na tohle fakt ser ...
angel_1
Kontaktovat uživatele:

#711 Příspěvek od angel_1 »

ja tady nejsem jeden den a uz ctu 3stranky:-) paraada:-)
Fotky nahraju ve stredu nejak dopoledne a hodim odkaz, mam jich asi 80:-)

Rámus: a budes na me hodnej kdyz Ti ho prodam :)

Castrol: ty moc nepocituj a vrchni se mi na motor at uz to mam v cajku, kdyz se stim ten Mili tak sere...

Killčák: jaky byli M&M, dobry vid?? :lol: :lol:

Petule: MOc pekny auto, nejvic se mi libi ten volant a uchyceni xenonu, to je parada:-)

Airwolfin: diky za projizdku a ten fotak me stve, to letadlo bylo super:-) Fakt bombice :-) Jo a dekuju i Thomasovi :-)

Lobo: jo a jako ja mam auto abys vedel, mam krasny zeleny stroj :) :lol: :lol:
Petta
Kontaktovat uživatele:

#712 Příspěvek od Petta »

Angel_1: Díky za pozitivní kritiku :wink: S volantíkem se super řídí a má bag, takže parádička :-) A ten tvůj zelený stroj bych hctěla hrozně vidět ... ještě sem neměla tu čest .... fialku si fotíš a zelenej boy chudák nic :cry:
angel_1
Kontaktovat uživatele:

#713 Příspěvek od angel_1 »

Petta píše:Angel_1: Díky za pozitivní kritiku :wink: S volantíkem se super řídí a má bag, takže parádička :-) A ten tvůj zelený stroj bych hctěla hrozně vidět ... ještě sem neměla tu čest .... fialku si fotíš a zelenej boy chudák nic :cry:

Ten volant je dobrej ze i v pohode vidis na budiky, ne jako ja :D :D jo a mela jsi tam nechat ten napis barbie aspon na celej sraz:-)

mam tady asi 30fotek puntaka, chces videt, neni problem poslu Ti nejaky :D :D , jinak klido se u Tebe snim stavim :D :D ale svine ted z niceho nic samo chcipa, kdyz se rozjizdim je to skoro jako bych se rozjizdela s trojky, sileny, musime zase k lekari:-) Fialka je krasna, proto ji porad fotim, drak je jen problizovadlo:-)
Randaal

#714 Příspěvek od Randaal »

angel_1 píše:Rámus: a budes na me hodnej kdyz Ti ho prodam :)

em, jasně :-) dyt jsem hodnej pořád, ne? :-))))) ale jako fakt se nemůžu dočkat, aspon ten přední nárazník bude M, prtože s tim obyč to vypadá divně a vůbec ne dravě :-(((( jen to nechat láknout, ale výdaje sou tak velký tyhle 3 měsíce, že do laku pude za hodně dlouho :-/
angel_1
Kontaktovat uživatele:

#715 Příspěvek od angel_1 »

Randaal píše:
angel_1 píše:Rámus: a budes na me hodnej kdyz Ti ho prodam :)

em, jasně :-) dyt jsem hodnej pořád, ne? :-))))) ale jako fakt se nemůžu dočkat, aspon ten přední nárazník bude M, prtože s tim obyč to vypadá divně a vůbec ne dravě :-(((( jen to nechat láknout, ale výdaje sou tak velký tyhle 3 měsíce, že do laku pude za hodně dlouho :-/

Te zalozim, nebo mi za nej das nejak pak, vsak ja si to vyberu, az pojedem pro moje auto budu to muset vsechno odvest, tak pokud pojedes se mnou,scim pocitam tak si vyndas prosim "par" veci z kufru???? ... ted trepim v praci na elektru - prodejne, tak muzu byt chvilku na netu, jen skoda ze mi nejde icq, se docela nudim....
Randaal

#716 Příspěvek od Randaal »

angel_1 píše:

Te zalozim, nebo mi za nej das nejak pak, vsak ja si to vyberu, az pojedem pro moje auto budu to muset vsechno odvest, tak pokud pojedes se mnou,scim pocitam tak si vyndas prosim "par" veci z kufru???? ... ted trepim v praci na elektru - prodejne, tak muzu byt chvilku na netu, jen skoda ze mi nejde icq, se docela nudim....

heh, si řikám, jaktože píšeš :-D

to se nějak dohodnem, musim propočítat finance a lak už je tak nějak asi pořešenej...teda stříkání laku, jen musim sehnat lak a nechat si ho namíchat
Killca

#717 Příspěvek od Killca »

angel_1 píše:Killčák: jaky byli M&M, dobry vid?? :lol: :lol:

no hele rikal sem si ze se s tebou rozdelim, ze je budu vozit dyl a dycky zobnem, ale vcera nejak bylo krasny pocasi a dve hodiny sem mel pauzu ve skole, tak sem si sednul na slunicko vedle budovy na hriste a zral a zral a zral pak jeste pri dalsi hodine zral a zral a jako kousek mi jeste zbyl, ale byly huste dobry :-D

angel_1 píše:Lobo: jo a jako ja mam auto abys vedel, mam krasny zeleny stroj :) :lol: :lol:

to ti to prestrikal na zeleno? :-D hee to bude humac :-D jinak kdy ze budes mit to auto? ja chci taky jet az ho budes vyzvedavat :)

Caris píše:No nejake fotky mam ale omluvte kvalitu je to z telefonu :-))

sem ti chtel napsat aby sis koupil lepsi telefon a chtel sem dodat krasnou fotku z meho D750, ale kurna sem se hejbul kdyz sem to fotil, takze fotka humus :-D
Obrázek
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
Randaal

#718 Příspěvek od Randaal »

to je panečku parkoviště :-)

BMW parking only
Caris

#719 Příspěvek od Caris »

Killca píše:
angel_1 píše:Killčák: jaky byli M&M, dobry vid?? :lol: :lol:

no hele rikal sem si ze se s tebou rozdelim, ze je budu vozit dyl a dycky zobnem, ale vcera nejak bylo krasny pocasi a dve hodiny sem mel pauzu ve skole, tak sem si sednul na slunicko vedle budovy na hriste a zral a zral a zral pak jeste pri dalsi hodine zral a zral a jako kousek mi jeste zbyl, ale byly huste dobry :-D

angel_1 píše:Lobo: jo a jako ja mam auto abys vedel, mam krasny zeleny stroj :) :lol: :lol:

to ti to prestrikal na zeleno? :-D hee to bude humac :-D jinak kdy ze budes mit to auto? ja chci taky jet az ho budes vyzvedavat :)

Caris píše:No nejake fotky mam ale omluvte kvalitu je to z telefonu :-))

Tak to jsou z NOKIE fotky hezci ja se taky pri foceni pohnul :-) :lol: :) :oops:

sem ti chtel napsat aby sis koupil lepsi telefon a chtel sem dodat krasnou fotku z meho D750, ale kurna sem se hejbul kdyz sem to fotil, takze fotka humus :-D
Obrázek
Hanz318iS
Kontaktovat uživatele:

#720 Příspěvek od Hanz318iS »

a jinak vzdávám hold největšímu mistrovi Hanzovi314tds :-) za moji super hyper mega nářez samici (chápejte samolepku ;-) )[/quote]

Ty kraso...Jsem necekal az takou spokojenost...Tak to dekuju...
Kdyby nekdo jinej chtel nejaky polepy na svuj khar nebo na cokoliv jineho neni problem,muzem se nak domluvit :wink:
Odpovědět