patriot píše:angel_1 píše:patriot1 píše:[quote="angel_1"][quote="Gocman"][quote="Randaal"]já truchlim i bez BIGu))) mít doma 4vála a pracovat v BMW, kde denně čumim na M5, M6, Z4 M Roadster, 645Ci, 330d v plný palbě, Z8 a jiné je docela utrpení
)))
Ty woe taky bych se takhle chtěl trápit semtat se project v tak vyvoněnejch kárách.. Tomu řikám fakt utrpení
Hele proc se snim vubec bavime![]()
![]()
?? ne joke
nahodou ja si na svyho 4vala nestezuju, mam to auto rada, sice bych si uz 4val nekoupila, ale kdyz uz je vnem tolik penez a je tak krasny, tak si ho necham....
mkalous píše:patriot píše:angel_1 píše:[quote="patriot1"][quote="angel_1"][quote="Gocman"][quote="Randaal"]já truchlim i bez BIGu))) mít doma 4vála a pracovat v BMW, kde denně čumim na M5, M6, Z4 M Roadster, 645Ci, 330d v plný palbě, Z8 a jiné je docela utrpení
)))
Ty woe taky bych se takhle chtěl trápit semtat se project v tak vyvoněnejch kárách.. Tomu řikám fakt utrpení
![]()
?? ne joke
nahodou ja si na svyho 4vala nestezuju, mam to auto rada, sice bych si uz 4val nekoupila, ale kdyz uz je vnem tolik penez a je tak krasny, tak si ho necham....
pazda píše:mkalous píše:patriot píše:[quote="angel_1"][quote="patriot1"][quote="angel_1"][quote="Gocman"][quote="Randaal"]já truchlim i bez BIGu))) mít doma 4vála a pracovat v BMW, kde denně čumim na M5, M6, Z4 M Roadster, 645Ci, 330d v plný palbě, Z8 a jiné je docela utrpení
)))
![]()
?? ne joke
pazda píše:je to kratsi nez po dalnici a D1 je spis tankodrom tak se mi po ni moc nechceZave píše:pazda píše:tak taky nejspis povalim pres Hradec, spolecne jeste s kamosem s X6 a jednou E36 318i
blazni, ze se vam chce
Emhyr píše:je to kratsi nez po dalnici a D1 je spis tankodrom tak se mi po ni moc nechcepazda píše:Zave píše:[quote="pazda"]tak taky nejspis povalim pres Hradec, spolecne jeste s kamosem s X6 a jednou E36 318i
blazni, ze se vam chce
Emhyr píše:kavanda píše:Emhyr píše:Tak do Hradce se jede určitě jen přes Svitavy (tedy relativně rychle) a pokud bude součástí kolony i moje 524td tak se rychle nepojede.
Se Ti tam zasekly kvalty a víc jak za 3 tam nedáš, bo co?
Proti pazdove 540 to proste nejede.
tombmw píše:Emhyr píše:kavanda píše:[quote="Emhyr"]Tak do Hradce se jede určitě jen přes Svitavy (tedy relativně rychle) a pokud bude součástí kolony i moje 524td tak se rychle nepojede.
Rendis píše:plysakmartin píše:Taky tomu nerozumim, když na sraz v koloně, tak snad pijánko na pohodičku, ne !?
Bohužel se vždy!!! najde někdo kdo se musí předvádět.
kavanda píše:tombmw píše:Emhyr píše:[quote="kavanda"][quote="Emhyr"]Tak do Hradce se jede určitě jen přes Svitavy (tedy relativně rychle) a pokud bude součástí kolony i moje 524td tak se rychle nepojede.
plysakmartin píše:Taky tomu nerozumim, když na sraz v koloně, tak snad pijánko na pohodičku, ne !?