Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BIG BMW - OT pokec ke srazu

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
BMWPower
Kontaktovat uživatele:

#261 Příspěvek od BMWPower »

Tak nejlepší abys dojel v pátek večer. Já tak dojel minulej rok a nikde nikdo-akorát Boobika s MBéčkem :lol: . Sice bys o spanilku přišel ale on takovej fotograf či filmař se vždycky v autě hodí. By tě někdo vzal sebou... :wink:
mkalous
Kontaktovat uživatele:

#262 Příspěvek od mkalous »

patriot píše:
angel_1 píše:
patriot1 píše:[quote="angel_1"][quote="Gocman"][quote="Randaal"]já truchlim i bez BIGu :-)))) mít doma 4vála a pracovat v BMW, kde denně čumim na M5, M6, Z4 M Roadster, 645Ci, 330d v plný palbě, Z8 a jiné je docela utrpení :-))))

Ty woe taky bych se takhle chtěl trápit semtat se project v tak vyvoněnejch kárách.. Tomu řikám fakt utrpení :lol:

Hele proc se snim vubec bavime :D :D :D ?? ne joke :-) nahodou ja si na svyho 4vala nestezuju, mam to auto rada, sice bych si uz 4val nekoupila, ale kdyz uz je vnem tolik penez a je tak krasny, tak si ho necham....

Hmm, ale ted si vem, že by si měla ve slečně 2.8i a 192 PS a 280 Nm krouták, to je nebe a dudy ... :wink: Neříkej, že by si to nebrala ...[/quote]

vsak rikam ze uz bych si 4val nekoupila :D :D :D kdybych kupovala ted tak jak rikas 2.8..[/quote]

Nebere si to zle, možná bud ráda, že máš jen 1.8, třeba by bylo za chvíli o jednu angel min .... :cry: Ono není moc holek, co jezdí s 192 PS .. :wink: Já neznám žádnou .... :D[/quote]

Já znám jednu, co v pohodě jezdí s 210kW a řve, že už je to málo :-)
pazda
Kontaktovat uživatele:

#263 Příspěvek od pazda »

mkalous píše:
patriot píše:
angel_1 píše:[quote="patriot1"][quote="angel_1"][quote="Gocman"][quote="Randaal"]já truchlim i bez BIGu :-)))) mít doma 4vála a pracovat v BMW, kde denně čumim na M5, M6, Z4 M Roadster, 645Ci, 330d v plný palbě, Z8 a jiné je docela utrpení :-))))

Ty woe taky bych se takhle chtěl trápit semtat se project v tak vyvoněnejch kárách.. Tomu řikám fakt utrpení :lol:

Hele proc se snim vubec bavime :D :D :D ?? ne joke :-) nahodou ja si na svyho 4vala nestezuju, mam to auto rada, sice bych si uz 4val nekoupila, ale kdyz uz je vnem tolik penez a je tak krasny, tak si ho necham....

Hmm, ale ted si vem, že by si měla ve slečně 2.8i a 192 PS a 280 Nm krouták, to je nebe a dudy ... :wink: Neříkej, že by si to nebrala ...[/quote]

vsak rikam ze uz bych si 4val nekoupila :D :D :D kdybych kupovala ted tak jak rikas 2.8..[/quote]

Nebere si to zle, možná bud ráda, že máš jen 1.8, třeba by bylo za chvíli o jednu angel min .... :cry: Ono není moc holek, co jezdí s 192 PS .. :wink: Já neznám žádnou .... :D[/quote]

Já znám jednu, co v pohodě jezdí s 210kW a řve, že už je to málo :-)[/quote]taky znam jednu.. jezdi s M5 E39 :-D
mkalous
Kontaktovat uživatele:

#264 Příspěvek od mkalous »

pazda píše:
mkalous píše:
patriot píše:[quote="angel_1"][quote="patriot1"][quote="angel_1"][quote="Gocman"][quote="Randaal"]já truchlim i bez BIGu :-)))) mít doma 4vála a pracovat v BMW, kde denně čumim na M5, M6, Z4 M Roadster, 645Ci, 330d v plný palbě, Z8 a jiné je docela utrpení :-))))

Já znám jednu, co v pohodě jezdí s 210kW a řve, že už je to málo :-)[/quote]taky znam jednu.. jezdi s M5 E39 :-D[/quote]

TAkže důkaz, že ne všechny jsou stejní, myslím, že existuje.....
Emhyr
Kontaktovat uživatele:

#265 Příspěvek od Emhyr »

pazda píše:
Zave píše:
pazda píše:tak taky nejspis povalim pres Hradec, spolecne jeste s kamosem s X6 a jednou E36 318i

blazni, ze se vam chce :)
je to kratsi nez po dalnici a D1 je spis tankodrom tak se mi po ni moc nechce :-D

To sice jo, ale s tvym rozvorem to snad neřešíš?? Mimochodem taky jedu přes HK bude nějakej hromadnej odjezd z Brna? idealně parkoviště u Globusu?
pazda
Kontaktovat uživatele:

#266 Příspěvek od pazda »

Emhyr píše:
pazda píše:
Zave píše:[quote="pazda"]tak taky nejspis povalim pres Hradec, spolecne jeste s kamosem s X6 a jednou E36 318i

blazni, ze se vam chce :)
je to kratsi nez po dalnici a D1 je spis tankodrom tak se mi po ni moc nechce :-D

To sice jo, ale s tvym rozvorem to snad neřešíš?? Mimochodem taky jedu přes HK bude nějakej hromadnej odjezd z Brna? idealně parkoviště u Globusu?[/quote]jo muzem udelat kolonu.. akorat kamos s tou 318i pojede nekde odkudsi takze nevim jak to bude casove stihat.. nebo se mozna pripoji pozdeji. no se svym rozvorem to resim jen z hlediska castejsi vymeny dilu :-D
Emhyr
Kontaktovat uživatele:

#267 Příspěvek od Emhyr »

Tak do Hradce se jede určitě jen přes Svitavy (tedy relativně rychle) a pokud bude součástí kolony i moje 524td tak se rychle nepojede.
kavanda

#268 Příspěvek od kavanda »

Emhyr píše:Tak do Hradce se jede určitě jen přes Svitavy (tedy relativně rychle) a pokud bude součástí kolony i moje 524td tak se rychle nepojede.

Se Ti tam zasekly kvalty a víc jak za 3 tam nedáš, bo co?
Emhyr
Kontaktovat uživatele:

#269 Příspěvek od Emhyr »

kavanda píše:
Emhyr píše:Tak do Hradce se jede určitě jen přes Svitavy (tedy relativně rychle) a pokud bude součástí kolony i moje 524td tak se rychle nepojede.

Proti pazdove 540 to proste nejede.
tombmw
Kontaktovat uživatele:

#270 Příspěvek od tombmw »

Emhyr píše:
kavanda píše:

tak asi nepojedete na krev že :) :wink: ..Možná pojedu z Prahy s mojí 316i za M3kou tak taky asi nebude moct jet na plno :D :lol: :lol:
kavanda

#271 Příspěvek od kavanda »

tombmw píše:
Emhyr píše:
kavanda píše:[quote="Emhyr"]Tak do Hradce se jede určitě jen přes Svitavy (tedy relativně rychle) a pokud bude součástí kolony i moje 524td tak se rychle nepojede.

tak asi nepojedete na krev že :) :wink: ..Možná pojedu z Prahy s mojí 316i za M3kou tak taky asi nebude moct jet na plno :D :lol: :lol:[/quote]

Už je to tady zase ........... pokud chcete závodit, jeďte na okruh! Nechci se nikoho osobně dotknout, ale poslední dobou jsem už podruhé viděl bouračku bmw - nějací mlaďáci a vyloženě jejich zavinění
Tak sorry :?
plysakmartin

#272 Příspěvek od plysakmartin »

Taky tomu nerozumim, když na sraz v koloně, tak snad pijánko na pohodičku, ne !? :roll:
Rendis

#273 Příspěvek od Rendis »

plysakmartin píše:Taky tomu nerozumim, když na sraz v koloně, tak snad pijánko na pohodičku, ne !? :roll:

Bohužel se vždy!!! najde někdo kdo se musí předvádět. :(
Only e34 8-)
e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40
michal09

#274 Příspěvek od michal09 »

Rendis píše:
plysakmartin píše:Taky tomu nerozumim, když na sraz v koloně, tak snad pijánko na pohodičku, ne !? :roll:

Bohužel se vždy!!! najde někdo kdo se musí předvádět. :(

Přesně, vždycky se najde někdo, kdo se musí předvést... http://www.novinky.cz/clanek/146529-mla ... -lide.html

Proto radši pojedu na sraz s kámošem piánko, než s 15ti autama závody... :roll:
pazda
Kontaktovat uživatele:

#275 Příspěvek od pazda »

kavanda píše:
tombmw píše:
Emhyr píše:[quote="kavanda"][quote="Emhyr"]Tak do Hradce se jede určitě jen přes Svitavy (tedy relativně rychle) a pokud bude součástí kolony i moje 524td tak se rychle nepojede.

tak asi nepojedete na krev že :) :wink: ..Možná pojedu z Prahy s mojí 316i za M3kou tak taky asi nebude moct jet na plno :D :lol: :lol:[/quote]

Už je to tady zase ........... pokud chcete závodit, jeďte na okruh! Nechci se nikoho osobně dotknout, ale poslední dobou jsem už podruhé viděl bouračku bmw - nějací mlaďáci a vyloženě jejich zavinění
Tak sorry :?[/quote]ehm, asi jsem neco prosvihl ale kdo mluvi o zavodeni? pokud vim tak Emhyr jen narazi na fakt ze jeho 524td neni takovy letadlo. takze neboj nedomlouva se tady zadnej gumball :lol:
ELiLOBO
Kontaktovat uživatele:

#276 Příspěvek od ELiLOBO »

jel by někdo až v sobotu ráno z Prahy?
BOHHy

#277 Příspěvek od BOHHy »

My jezdime jako grupa často a snad vždy podle předpisů . Když se vyjede včas .. není kam spěchat , že?
Jinak z Českolipska jede grupa v pátek viz http://www.bigbmw.wz.cz
Jo a pánové nebere někdo sprchu .?.. po pátku myslim ze bych se rad osprchoval :-))
Susi

#278 Příspěvek od Susi »

Tak mi to v pokecu smázli... :)
Lidi, kdo plánujete odjezd z Prahy? Dáme spicha? Viděl bych to někde kolem Černýho Mostu..
sominek
Kontaktovat uživatele:

#279 Příspěvek od sominek »

tak pro olomoučáky by byl asi ten mekáč dobrý místo... kdyžtak ještě trochu upřesnit v průběhu týdne a já tam dorazím --- 0Black e34 525tds
Bambus_m5

#280 Příspěvek od Bambus_m5 »

Susi píše:Tak mi to v pokecu smázli... :)
Lidi, kdo plánujete odjezd z Prahy? Dáme spicha? Viděl bych to někde kolem Černýho Mostu..

já pojedu v pátek po práci (18:00 hod?) a čený most je pro mne ok.
Odpovědět