Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Česká Třebová-Moravská Třebová -Lanškroun

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Zpráva
Autor
metaljohn

#61 Příspěvek od metaljohn »

Já bych přijel, kdybych měl spojení, vlastní auto nemám a v sobotu mi nejel zpátky autobus ;)
brta
Kontaktovat uživatele:

#62 Příspěvek od brta »

Bylo to příjemné, pohodový lidičky, pěkný auta :wink: Jsem určitě pro pravidelná setkání, je možnost buď v duchu některých jiných regionálů určitit např. druhou sobotu v měsíci, třetí čtvrtek nebo tak něco..... Jinou možností je vždy to domlouvat individuálně, nějaké návrhy padaly i teď v sobotu, není špatný nápad s tím Vendolím, tak klidně může vždy kdokoli hodit konkrétní návrh, kdy, kde a co. Tak směle do toho :)
Ori

#63 Příspěvek od Ori »

kavanda píše:jeden otužilec :lol:

to ori: co to je,na co ukazuje ta šipka? :lol:

když svítilo slunko tak bylo v celku teplo...později už nebylo :?
šipka jo?a jo už ji vidim :D
hihihi, srandičky si dělat, to by vám šlo:lol:

a jinak ke srázku: čekal jsem víc aut ale to nevadí že jen 6.. na takový první setkání je to hezký :wink: příště jich bude víc. škoda že Svitaváci nedorazili i když modrej compact 2E0 .... projížděl jen kolem :?

mě aji napadlo zajezdit si: http://www.a-kartarena.cz/news.php
na letišti ve Vendolí jsem jednou byl (i když to je dýl a ne se svym bawem..) takže jsem i pro tuhle možnost..
:wink:
kavanda

#64 Příspěvek od kavanda »

Tak jsem koukal na ten Litomyšl a řekl bych,že v Zábřeze je to asi lepší a navíc by se tam sešlo asi i víc lidí - kluci z Mohelnice
Ori

#65 Příspěvek od Ori »

kavanda píše:Tak jsem koukal na ten Litomyšl a řekl bych,že v Zábřeze je to asi lepší a navíc by se tam sešlo asi i víc lidí - kluci z Mohelnice

tam je taky to ani nevim...v celku je mi to jedno kde by se to konalo :D
zachy325
Kontaktovat uživatele:

#66 Příspěvek od zachy325 »

kavanda píše:Tak jsem koukal na ten Litomyšl a řekl bych,že v Zábřeze je to asi lepší a navíc by se tam sešlo asi i víc lidí - kluci z Mohelnice

jj zabreh je lepsi nebo kdyz je pekne stoji to za to i ve vysokem myte :)
jinak bych byl pro pro pravidelne setkavani je mi jasne ze vzdy nekdo nebude moct ale melo by se dat presne napr 2*za mesic napr ve ctvrtek nebo vykend to je jedno a cas a hotove a kdo dorazi dorazi,co????
Libor-2

#67 Příspěvek od Libor-2 »

Pravidelný sraz by tu přišel vhod :) To letiště ve Venodlí není vůbec špatnej nápad, jen je tam příjezodvá cesta v horším stavu, ale dá se tam pěkně vyblbnout :twisted: Nebo může být fajn místo OMW či Lidl, tam je to celkem frekventovaný :)
zachy325
Kontaktovat uživatele:

#68 Příspěvek od zachy325 »

Libor-2 píše:Pravidelný sraz by tu přišel vhod :) To letiště ve Venodlí není vůbec špatnej nápad, jen je tam příjezodvá cesta v horším stavu, ale dá se tam pěkně vyblbnout :twisted: Nebo může být fajn místo OMW či Lidl, tam je to celkem frekventovaný :)

no vsude se da!!!jak skonci sezona coz je ze budu mudet prezouvat na zimu tak se jede letiste jako kazdej rok trosku protahat auta a spalit ty pneu co jseu nepotrebny atd!!!
Jinak nejake setkani v nej dobe? jak to vidite???????,
metaljohn

#69 Příspěvek od metaljohn »

zachy325 píše:
Libor-2 píše:Pravidelný sraz by tu přišel vhod :) To letiště ve Venodlí není vůbec špatnej nápad, jen je tam příjezodvá cesta v horším stavu, ale dá se tam pěkně vyblbnout :twisted: Nebo může být fajn místo OMW či Lidl, tam je to celkem frekventovaný :)

no vsude se da!!!jak skonci sezona coz je ze budu mudet prezouvat na zimu tak se jede letiste jako kazdej rok trosku protahat auta a spalit ty pneu co jseu nepotrebny atd!!!

Tak o tom mi pak dej vědět a objevíme se s Liborem, rád bych kukl na škvařící pneu :twisted: :D
zachy325
Kontaktovat uživatele:

#70 Příspěvek od zachy325 »

metaljohn píše:
zachy325 píše:

Tak o tom mi pak dej vědět a objevíme se s Liborem, rád bych kukl na škvařící pneu :twisted: :D

ok neni problem svezete se semnou :) a posli mi na email fota cos jsi nafotil na okruhu :)

dikec
metaljohn

#71 Příspěvek od metaljohn »

Tak to je super 8) Fota jsou v tématu o okruhu, dal jsem tam všechny (slovy: všechny) použitelný :lol: Tak až pojedeš na to letiště, tak se pls nějak ozvi, pokud vzpomeneš, dík 8) :)
brta
Kontaktovat uživatele:

#72 Příspěvek od brta »

Tak borci, co jé? :? Ticho po pěšině, vy vy vy! :!: Kdy se sjedem? Navrhují opět Moravskou Třebovou u Lidlu (vedle OMV), no a udělejte nějaký rychlý hlasy pro jednotlivé termíny, abychom třeba do středy mohli rozhodnout, který se hodí nejvíce lidem.... U Lidlu bychom asi dlouho nemrzli, dali bychom parking na náměstí a návštěvu nějaké restauračky, co?
Tedy....neděle 21.12. v 15 hodin (ať je ještě světlo
...pondělí 22.12. v 18 hodin (se mi nehodí, tak snad ani vám :D )
...úterý 23.12. v 15hodin (ať stihnem ještě brněnský regionálek :wink: )
Jsou to jen nástřely, prostě se kluci vyjádřete a uvidíme. Zatím pěkný den všem! :)
Pavel
metaljohn

#73 Příspěvek od metaljohn »

Já bych teoreticky mohl kdykoliv. Nepřijel bych teda ukázat bawora, páč žádnýho nemám, ale pokud by to bylo v rozumnej čas, aby ještě bylo světlo, tak bych klidně dojel nafotit :)
brta
Kontaktovat uživatele:

#74 Příspěvek od brta »

Takže rande ve dvou lidech s jedním Bramboráčkem...? To je bída kmocháčku, to je bíííídaaaaa..... :?
Zave
Kontaktovat uživatele:

#75 Příspěvek od Zave »

kdo tam prijel s tim sergeyem? :lol:
zachy325
Kontaktovat uživatele:

#76 Příspěvek od zachy325 »

brta píše:Takže rande ve dvou lidech s jedním Bramboráčkem...? To je bída kmocháčku, to je bíííídaaaaa..... :?

taky se dojedu podivat pokud budu mit jeste auto :)
brta
Kontaktovat uživatele:

#77 Příspěvek od brta »

Myslíš ty ruský sáňky? 8O To byla náhoda, prostě jsme se nevešli nasáčkovat brambory do řádku vedle sebe, tak jsem to zrovna já musel postavit za toho veterána ze Sibiře :lol: Ori se nevešel vůbec, tak měl aspoň sólo foky :)
brta
Kontaktovat uživatele:

#78 Příspěvek od brta »

zachy325 píše:
brta píše:Takže rande ve dvou lidech s jedním Bramboráčkem...? To je bída kmocháčku, to je bíííídaaaaa..... :?

taky se dojedu podivat pokud budu mit jeste auto :)

Napiš prosím, kdy by se ti to hodilo, v podstatě jsme se zatím nedomuvili na termínu. Bohužel proto, že na můj návrh skoro nikdo nereagoval... :cry:
Ori

#79 Příspěvek od Ori »

ahojky všem.. no i když se teď trochu stydim jezdit :oops: tak bych ale samozřejmě přijel :wink: ..Brťa ví proč ..ale pšššt :lol: (ale už vypadá trochu líp:wink: )
jo tak mě by to spíš vyhovovalo až od pondělí..takže teda jsem pro úterý 23.12. v 15hodin ,ju :?:
kavanda

#80 Příspěvek od kavanda »

Ori píše:ahojky všem.. no i když se teď trochu stydim jezdit :oops: tak bych ale samozřejmě přijel :wink: ..Brťa ví proč ..ale pšššt :lol: (ale už vypadá trochu líp:wink: )
jo tak mě by to spíš vyhovovalo až od pondělí..takže teda jsem pro úterý 23.12. v 15hodin ,ju :?:

tě někdo vymaloval nebo co?

Já jedu zítra k našim na zabíjačku, 22.12. a 23.12. mám den den.27 a 28.12. mám noc noc - musím makat abych zahnal tu celosvětovou krizi :lol:
Takže za mě asi 0 bodů.
Odpovědět