Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Česká Třebová-Moravská Třebová -Lanškroun
-
- Kontaktovat uživatele:
Bylo to příjemné, pohodový lidičky, pěkný auta
Jsem určitě pro pravidelná setkání, je možnost buď v duchu některých jiných regionálů určitit např. druhou sobotu v měsíci, třetí čtvrtek nebo tak něco..... Jinou možností je vždy to domlouvat individuálně, nějaké návrhy padaly i teď v sobotu, není špatný nápad s tím Vendolím, tak klidně může vždy kdokoli hodit konkrétní návrh, kdy, kde a co. Tak směle do toho 

kavanda píše:jeden otužilec
to ori: co to je,na co ukazuje ta šipka?
když svítilo slunko tak bylo v celku teplo...později už nebylo

šipka jo?a jo už ji vidim

hihihi, srandičky si dělat, to by vám šlo:lol:
a jinak ke srázku: čekal jsem víc aut ale to nevadí že jen 6.. na takový první setkání je to hezký

mě aji napadlo zajezdit si: http://www.a-kartarena.cz/news.php
na letišti ve Vendolí jsem jednou byl (i když to je dýl a ne se svym bawem..) takže jsem i pro tuhle možnost..

-
- Kontaktovat uživatele:
kavanda píše:Tak jsem koukal na ten Litomyšl a řekl bych,že v Zábřeze je to asi lepší a navíc by se tam sešlo asi i víc lidí - kluci z Mohelnice
jj zabreh je lepsi nebo kdyz je pekne stoji to za to i ve vysokem myte

jinak bych byl pro pro pravidelne setkavani je mi jasne ze vzdy nekdo nebude moct ale melo by se dat presne napr 2*za mesic napr ve ctvrtek nebo vykend to je jedno a cas a hotove a kdo dorazi dorazi,co????
-
- Kontaktovat uživatele:
Libor-2 píše:Pravidelný sraz by tu přišel vhodTo letiště ve Venodlí není vůbec špatnej nápad, jen je tam příjezodvá cesta v horším stavu, ale dá se tam pěkně vyblbnout
Nebo může být fajn místo OMW či Lidl, tam je to celkem frekventovaný
no vsude se da!!!jak skonci sezona coz je ze budu mudet prezouvat na zimu tak se jede letiste jako kazdej rok trosku protahat auta a spalit ty pneu co jseu nepotrebny atd!!!
Jinak nejake setkani v nej dobe? jak to vidite???????,
-
zachy325 píše:Libor-2 píše:Pravidelný sraz by tu přišel vhodTo letiště ve Venodlí není vůbec špatnej nápad, jen je tam příjezodvá cesta v horším stavu, ale dá se tam pěkně vyblbnout
no vsude se da!!!jak skonci sezona coz je ze budu mudet prezouvat na zimu tak se jede letiste jako kazdej rok trosku protahat auta a spalit ty pneu co jseu nepotrebny atd!!!
Tak o tom mi pak dej vědět a objevíme se s Liborem, rád bych kukl na škvařící pneu

-
- Kontaktovat uživatele:
metaljohn píše:zachy325 píše:Libor-2 píše:Pravidelný sraz by tu přišel vhodTo letiště ve Venodlí není vůbec špatnej nápad, jen je tam příjezodvá cesta v horším stavu, ale dá se tam pěkně vyblbnout
Tak o tom mi pak dej vědět a objevíme se s Liborem, rád bych kukl na škvařící pneu![]()
ok neni problem svezete se semnou

dikec
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak borci, co jé?
Ticho po pěšině, vy vy vy!
Kdy se sjedem? Navrhují opět Moravskou Třebovou u Lidlu (vedle OMV), no a udělejte nějaký rychlý hlasy pro jednotlivé termíny, abychom třeba do středy mohli rozhodnout, který se hodí nejvíce lidem.... U Lidlu bychom asi dlouho nemrzli, dali bychom parking na náměstí a návštěvu nějaké restauračky, co?
Tedy....neděle 21.12. v 15 hodin (ať je ještě světlo
...pondělí 22.12. v 18 hodin (se mi nehodí, tak snad ani vám
)
...úterý 23.12. v 15hodin (ať stihnem ještě brněnský regionálek
)
Jsou to jen nástřely, prostě se kluci vyjádřete a uvidíme. Zatím pěkný den všem!
Pavel

Tedy....neděle 21.12. v 15 hodin (ať je ještě světlo
...pondělí 22.12. v 18 hodin (se mi nehodí, tak snad ani vám

...úterý 23.12. v 15hodin (ať stihnem ještě brněnský regionálek

Jsou to jen nástřely, prostě se kluci vyjádřete a uvidíme. Zatím pěkný den všem!

Pavel
-
- Kontaktovat uživatele:
zachy325 píše:brta píše:Takže rande ve dvou lidech s jedním Bramboráčkem...? To je bída kmocháčku, to je bíííídaaaaa.....
taky se dojedu podivat pokud budu mit jeste auto
Napiš prosím, kdy by se ti to hodilo, v podstatě jsme se zatím nedomuvili na termínu. Bohužel proto, že na můj návrh skoro nikdo nereagoval...

Ori píše:ahojky všem.. no i když se teď trochu stydim jezdittak bych ale samozřejmě přijel
..Brťa ví proč ..ale pšššt
(ale už vypadá trochu líp:wink: )
jo tak mě by to spíš vyhovovalo až od pondělí..takže teda jsem pro úterý 23.12. v 15hodin ,ju
tě někdo vymaloval nebo co?
Já jedu zítra k našim na zabíjačku, 22.12. a 23.12. mám den den.27 a 28.12. mám noc noc - musím makat abych zahnal tu celosvětovou krizi

Takže za mě asi 0 bodů.