Nj zas jsem za prudiče, ale mě to fakt nedalo, když jsem viděl, jak se rada cuká kvůli pár korunám do Fotosoutěže

George_D píše:Ty krávo každej si dá za jízdu 6kil a ještě klub doplácí 46litrů (doufám že se dotují jen klubáci a neklubáci si zaplatí plnou taxu beze slev, je někde možnost vidět, jak se došlo k této částce) Tak to je mazec, to bych radši pronajmul na 2 dny letiště v Hoškovicích s časomírou a mohl by jezdit kdo chtěl zadáčo jak dlouho chce a ještě by zbylo na žranici
![]()
![]()
Nj zas jsem za prudiče, ale mě to fakt nedalo, když jsem viděl, jak se rada cuká kvůli pár korunám do Fotosoutěžea ted do mě
George_D píše:Hm minulá akce vyšla s tím vším na 28tis a klubák doplácel tuším 400Takže slušná změna. Myslím že příště by měla částka akce hlášena trošku předem a trošku rozvážit jestli to za to stojí, bo 46 kulí a to jezdí i plno neklubáků je docela masáž,(kor když ten den je testování pro veřejnost a ty lidi co maj na starost okruh a fungování tam beztak ten den musí být, takže to že je to zařízeno speciálně pro nás na sobotu je trošku usměvný) mě je to fuk, moje prachy klubový nejsou a je mi taknějak fuk kam jdou, ale myslim že to je prostě trošku darda, sorry za vyjádření
George_D píše:Hm minulá akce vyšla s tím vším na 28tis a klubák doplácel tuším 400Takže slušná změna. Myslím že příště by měla částka akce hlášena trošku předem a trošku rozvážit jestli to za to stojí, bo 46 kulí a to jezdí i plno neklubáků je docela masáž,(kor když ten den je testování pro veřejnost a ty lidi co maj na starost okruh a fungování tam beztak ten den musí být, takže to že je to zařízeno speciálně pro nás na sobotu je trošku usměvný) mě je to fuk, moje prachy klubový nejsou a je mi taknějak fuk kam jdou, ale myslim že to je prostě trošku darda, sorry za vyjádření
Speedy píše:George_D píše:Hm minulá akce vyšla s tím vším na 28tis a klubák doplácel tuším 400Takže slušná změna. Myslím že příště by měla částka akce hlášena trošku předem a trošku rozvážit jestli to za to stojí, bo 46 kulí a to jezdí i plno neklubáků je docela masáž,(kor když ten den je testování pro veřejnost a ty lidi co maj na starost okruh a fungování tam beztak ten den musí být, takže to že je to zařízeno speciálně pro nás na sobotu je trošku usměvný) mě je to fuk, moje prachy klubový nejsou a je mi taknějak fuk kam jdou, ale myslim že to je prostě trošku darda, sorry za vyjádření
Jirko, přečti si co napsal Robert hned na začátku, navíc minula akce byla kratší a v týdnu a určitě to není úsměvné. Navíc to co klub zaplatí bude jen ta časomíra a pohárky, zbytek by se mělo do kasy vrátit podle toho, kollik se vybere peněz. A to nemluvím o tom, že jsme to rozvažovali celkem dlouho, jeslit to za to stojí, takže jestli máš pocit, že jsme jako rada selhali, můžeš samozřejmě postoupit patřičné kroky