Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

!!! BMW Klub Challenge Most 2008 !!!

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
George_D
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od George_D »

Ty krávo každej si dá za jízdu 6kil a ještě klub doplácí 46litrů (doufám že se dotují jen klubáci a neklubáci si zaplatí plnou taxu beze slev, je někde možnost vidět, jak se došlo k této částce 8O) Tak to je mazec, to bych radši pronajmul na 2 dny letiště v Hoškovicích s časomírou a mohl by jezdit kdo chtěl zadáčo jak dlouho chce a ještě by zbylo na žranici 8O :lol:

Nj zas jsem za prudiče, ale mě to fakt nedalo, když jsem viděl, jak se rada cuká kvůli pár korunám do Fotosoutěže :twisted: a ted do mě :wink:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#42 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

George_D píše: a ted do mě :wink:

tak jo Obrázek
surfis
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od surfis »

George_D píše:Ty krávo každej si dá za jízdu 6kil a ještě klub doplácí 46litrů (doufám že se dotují jen klubáci a neklubáci si zaplatí plnou taxu beze slev, je někde možnost vidět, jak se došlo k této částce 8O) Tak to je mazec, to bych radši pronajmul na 2 dny letiště v Hoškovicích s časomírou a mohl by jezdit kdo chtěl zadáčo jak dlouho chce a ještě by zbylo na žranici 8O :lol:

Nj zas jsem za prudiče, ale mě to fakt nedalo, když jsem viděl, jak se rada cuká kvůli pár korunám do Fotosoutěže :twisted: a ted do mě :wink:

Klubák platí 600Kč/30 min. a ostatní 1K. Po 15:00 jsou testovací jízdy pro veřejnost (není možná rezervace, takže asi stylem, kdo dřív přijde ten dřív mele) za 850Kč/30 min.
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#44 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

V naší akci je časomíra a pohárky pro vítěze.

Jinak info o mostu zde http://www.autodrom-most.cz/okruh/
George_D
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od George_D »

Hm minulá akce vyšla s tím vším na 28tis a klubák doplácel tuším 400 :wink: Takže slušná změna. Myslím že příště by měla částka akce hlášena trošku předem a trošku rozvážit jestli to za to stojí, bo 46 kulí a to jezdí i plno neklubáků je docela masáž,(kor když ten den je testování pro veřejnost a ty lidi co maj na starost okruh a fungování tam beztak ten den musí být, takže to že je to zařízeno speciálně pro nás na sobotu je trošku usměvný) mě je to fuk, moje prachy klubový nejsou a je mi taknějak fuk kam jdou, ale myslim že to je prostě trošku darda, sorry za vyjádření :wink:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
Francis Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#46 Příspěvek od Francis Výkonná rada »

No jo, nebýt to v sobotu, tak nejede tolik lidí a mohl jsem jet i třikrát. Takhle na mě zbyla jen jedna jízda :-(
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#47 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

George_D píše:Hm minulá akce vyšla s tím vším na 28tis a klubák doplácel tuším 400 :wink: Takže slušná změna. Myslím že příště by měla částka akce hlášena trošku předem a trošku rozvážit jestli to za to stojí, bo 46 kulí a to jezdí i plno neklubáků je docela masáž,(kor když ten den je testování pro veřejnost a ty lidi co maj na starost okruh a fungování tam beztak ten den musí být, takže to že je to zařízeno speciálně pro nás na sobotu je trošku usměvný) mě je to fuk, moje prachy klubový nejsou a je mi taknějak fuk kam jdou, ale myslim že to je prostě trošku darda, sorry za vyjádření :wink:

Jirko, přečti si co napsal Robert hned na začátku, navíc minula akce byla kratší a v týdnu a určitě to není úsměvné. Navíc to co klub zaplatí bude jen ta časomíra a pohárky, zbytek by se mělo do kasy vrátit podle toho, kollik se vybere peněz. A to nemluvím o tom, že jsme to rozvažovali celkem dlouho, jeslit to za to stojí, takže jestli máš pocit, že jsme jako rada selhali, můžeš samozřejmě postoupit patřičné kroky ;-)
George_D
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od George_D »

Ok počkám si na finální částku, stačilo to hned napsat takhle, že to neni konečny :wink:
Obrázek
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#49 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

George_D píše:Ok počkám si na finální částku, stačilo to hned napsat takhle, že to neni konečny :wink:

Ale to taky nikdo neříkal, že je to konečný :-) Ale hlavně, že si už rozumíme :P
JFK Čestný člen
Čestný člen

#50 Příspěvek od JFK Čestný člen »

George_D píše:Hm minulá akce vyšla s tím vším na 28tis a klubák doplácel tuším 400 :wink: Takže slušná změna. Myslím že příště by měla částka akce hlášena trošku předem a trošku rozvážit jestli to za to stojí, bo 46 kulí a to jezdí i plno neklubáků je docela masáž,(kor když ten den je testování pro veřejnost a ty lidi co maj na starost okruh a fungování tam beztak ten den musí být, takže to že je to zařízeno speciálně pro nás na sobotu je trošku usměvný) mě je to fuk, moje prachy klubový nejsou a je mi taknějak fuk kam jdou, ale myslim že to je prostě trošku darda, sorry za vyjádření :wink:

takze poporadku: "minula akce" byla v roce 2006 v tydnu... v roce 2006 bylo vse v Moste o POLOVINU levnejsi... i jizdy pro verejnost (v roce 2006: 400,-, v roce 2007: 650,- a letos: 850,-) a pri minule akci jsem resil svoji reciproci s Mostem stejne jako letos (tzn. Most mi dluzi nejake sluzby a terminem a lepsi cenou pro me mi to vyrovnava).
Vycislim ti kolik by stala tato sobotni akce kdyby si to pronajal BMW klub:
Okruh: 100 000,-
Patera meeting: 4.500,-
Poháry: 2.500,-
Časomíra: 12.000
Samolepy čísla na auta: 5.600,-
Celkem: 124.600,- bez DPH

BMW Klub plati:
Okruh 20.000,-
Patera: 4.500,-
Časomíra: 12.000,-
Poháry: 2.500,-
Celkem: 39.000,- bez DPH

Zbytek se vybere od lidi ktere jezdi... Organizuji to s tim ze nemuselo prijet dostatecne mnozstvi lidi, tim padem by MOJE reciproce s Mostem byla v tahu (pokud by mi slo pouze o tu reciproci tak jsem mohl udelat verejnou komercni akci a odinzerovat to v casaku, lidi by platili 2.000,- za jizdu, 100,- za vstup, prijelo by nekolik tisic lidi (viz nedelni akce Klubu Sportovnich aut: cca 100 aut a tisic lidi) a byl bych v klidu :roll:
Dale narazis na to ze ten den jsou i jizdy pro verejnost, ano jsou ale jenom proto ze si to odpoledne nikdo nepronajal, rozumej: jeste dnes v patek nekdo prijde a pronajme si to a to odpoledne je take fuc... Nebo to priste chces delat tak ze si "vycihneme" jizdy pro verejnost a mesic se budeme modlit aby nam to nekdo nevyfoukl??? nebo jako jak to chces resit bez PRONAJMU? (Pronajem = vyssi cena = okruh pouze pro nas)...
Priste neni problem ten najem poresit v tydnu, ale ver mi ze pokud to bude delat sam BMW Klub ze to vyjde levneji :lol: Pokud ano tak jsi organizacni a marketingovej mág :wink:
JFK Čestný člen
Čestný člen

#51 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Speedy píše:

Jirko, přečti si co napsal Robert hned na začátku, navíc minula akce byla kratší a v týdnu a určitě to není úsměvné. Navíc to co klub zaplatí bude jen ta časomíra a pohárky, zbytek by se mělo do kasy vrátit podle toho, kollik se vybere peněz. A to nemluvím o tom, že jsme to rozvažovali celkem dlouho, jeslit to za to stojí, takže jestli máš pocit, že jsme jako rada selhali, můžeš samozřejmě postoupit patřičné kroky ;-)

minula akce (rok 2006) trvala pouze dve hodiny :lol: :lol: :lol:
JFK Čestný člen
Čestný člen

#52 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Kdo chce specha tak v 6:00 sraz na OMV na konci Prahy dalnice na Usti n/Labem (je tam i Mekac)... :wink:
Francis Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#53 Příspěvek od Francis Výkonná rada »

Jedeme "zadem" na Mladou Boleslav a Mělník, na D8 najedeme u exitu 18 Nová Ves nebo exit 29 Roudnice n/L. V mapě je nejbližší benzinka až před Lovosicemi, takže se sejdeme asi až na parkovišti před autodromem.
323ti stock condition
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#54 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Paradni akce, dekuji vsem co se podileli na oganizaci!!!! :palec: :Pohar: :driver:
N54 PWR
padam

#55 Příspěvek od padam »

Super akce, díky organizátorům.
Budou výsledky na webu ?
JFK Čestný člen
Čestný člen

#56 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Dekuji mooc, timto chci podekovat vsem kdo si udelal dneska cas a potrapil sebe i auto. A diky Alpe, Rizku a 100Rme, bez vas bych to neukociroval... :wink:
Francis Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#57 Příspěvek od Francis Výkonná rada »

Prima akce. Dík organizátorům.
323ti stock condition
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#58 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Super páráda, díky moc taky organizátorům, povedená akcička, moc dobře jsem si zablbnuli :-)
JFK Čestný člen
Čestný člen

#59 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Pokud ma nekdo z ucastniku konstruktivni pripominky nebo namety na zlepseni (v ramci moznosti dane akce) tak sem s nima...
A predbezne se ptam: mel by nekdo zajem povozit se s monopostem F3 v Moste? Cena cca 5.000,- Kc prvni tri kola (kazde dalsi kolo 1000-1500,-) Pro orientaci: v Moste jezdi cas cca 1:35, nelze porovnat s zadnym vozidlem, i DTM je pomalejsi :wink: Osobne doporucuji, zazitek na celej zivot :wink: Zajemci SZ...
Pokud nekoho zajima skodny prubeh: pri totalni skode cena 500-800 tis. podle poskozeni (nelze pojistit).
castro
Kontaktovat uživatele:

#60 Příspěvek od castro »

výborná akce!!! ani nevim komu všem poděkovat, bylo to naprosto parádní.... díky všem!!! ta F3 mě hodně láká.. nechám si to jeste projít hlavou.. kazda sranda neco stoji a myslim ze by to mohlbyt super zážitek.
Odpovědět