Lion píše:Pane jo to je až v Anglii..No je to štreka, ale popřemýšlím o tom.
Tady je link na stránky.:
http://www.goodwood.co.uk/site/content/festivalofspeed/
psena píše:Od te doby co jsem videl nejaky videa z toho srazu, neda mi to zapomenout zavist z jakou jsem se dival na pritomne divaky, kteri meli moznost sledovat vic nez jen ja na videu. Po ceste Nord to je dalsi vec kterou bych rad s M5 absolvoval, dokud ji jeste mam.... ale jak se znam, zase z toho nic nebude...konicku je prilis pro obycejneho smrtelnika
Hanz píše:přemejšlím co mi v tom brání... nic... ok, píšu si do kalendáře, bereš dorost a 1/2? ten Ring cestou zpátky by byl taky cool, musí se to rezervovat nebo stačí přijet kdykoliv?
M3maniac píše:psena píše:Od te doby co jsem videl nejaky videa z toho srazu, neda mi to zapomenout zavist z jakou jsem se dival na pritomne divaky, kteri meli moznost sledovat vic nez jen ja na videu. Po ceste Nord to je dalsi vec kterou bych rad s M5 absolvoval, dokud ji jeste mam.... ale jak se znam, zase z toho nic nebude...konicku je prilis pro obycejneho smrtelnika
no né?ty ještě žiješ?
no pojeď,pokusím se zorganizovat malou výpravu m powerů
,když pojedeš ve dvou a složíte se na benál tak to nebude zas taková hrůza a myslím,že to za to bude stát...jinak lidi neberte to špatně,ale chtěl bych aby nejslabší vůz byl 323i (plus závodní srdíčko
)
P.S. když budeš do mladý hustit od prosince do léta tak by sis to mohl vydupat né?
DC píše:když si to chceš trošku užít, tak počítej cca 80 za prodlouženej tejden v anglii, cestu, poježděníčko, nějaký památky, Londýn, ubytování apod.
samozřejmě to půjde i levněji, ale pak neni fun...