Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

GOODWOOD 2009

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Zpráva
Autor
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#1 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Už nějakej pátek přemýšlím o výletu na Festival rychlosti v Goodwoodu příští ročník se bude konat 3.-5.7.2009 je to víkend plnej nejrůznějších závodních aut od historických přes WRC až po F1 a samo i mašiny :wink: prostě super akce pro fandy vůně benzínu.Otázka zní... našlo by se tu pár lidí co by si udělalo malou dovču? :wink: pár lidí co maj rádi svižnej přesun evropou :wink: jinak mám volný místo v CSL :wink: aby mě to nestálo takovou raketu :D ideálně motory 2,5 a víš :D je to cca 1350km z Prahy :wink:
Lion
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Lion »

Pane jo to je až v Anglii..:) No je to štreka, ale popřemýšlím o tom.
Tady je link na stránky.:

http://www.goodwood.co.uk/site/content/festivalofspeed/
bmwfil

#3 Příspěvek od bmwfil »

Hmm taky popřemýšlím... :wink:
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#4 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Lion píše:Pane jo to je až v Anglii..:) No je to štreka, ale popřemýšlím o tom.
Tady je link na stránky.:

http://www.goodwood.co.uk/site/content/festivalofspeed/

No proto píšu taková malá dovolenka a jen pro velké fandy takže m power je velice vítán :wink: jako vidět z 10ti metrů forsáž F1 vůbec není špatný :wink:
MattyX Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od MattyX Moderátor »

to vis ze me to laka,ale asi bych nedojel ani za hranice :-D asi si poctu leda az tak ve speedu :(
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant :)
E70 3.0d - mamacar

Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
DC Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od DC Výkonná rada »

doporučuju - dá se takhle zkombinovat vejlet do Anglie s tamním srazem

já byl na TRAXu v Silverstone - byl to velkej zážitek a současně jsem si projel s šestkou jih anglie a cestou domu i Nurburgring
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
metaljohn

#7 Příspěvek od metaljohn »

DC píše:doporučuju - dá se takhle zkombinovat vejlet do Anglie s tamním srazem

já byl na TRAXu v Silverstone - byl to velkej zážitek a současně jsem si projel s šestkou jih anglie a cestou domu i Nurburgring

Tak tomu říkám krásně strávenej čas :cool2:
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#8 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

přemejšlím co mi v tom brání... nic... ok, píšu si do kalendáře, bereš dorost a 1/2? ten Ring cestou zpátky by byl taky cool, musí se to rezervovat nebo stačí přijet kdykoliv? :wink:
“Ability is what you're capable of doing.”
DC Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od DC Výkonná rada »

na strankach ringu je nutno se kouknout kdy mají jízdy pro veřejnost - ale byvaji hodne casto do tydne, vetsinou odpoledne
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
MarunaM

#10 Příspěvek od MarunaM »

jel bych, ale tou dobou sedim kazdorocne v kanoi nacucanej jak houba ... a 50ti lidem jen tak termin neposunu, navic, kdyz nekteri uz jezdej hrubo pres 20 let v ten sam termin :?
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#11 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Hanz píše:přemejšlím co mi v tom brání... nic... ok, píšu si do kalendáře, bereš dorost a 1/2? ten Ring cestou zpátky by byl taky cool, musí se to rezervovat nebo stačí přijet kdykoliv? :wink:

super...na ringu mám super penzionek za babku u starý omičky :D s luxusní snídaní... :wink:
voski

#12 Příspěvek od voski »

to zní velmi zajímavě.
psena
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od psena »

Od te doby co jsem videl nejaky videa z toho srazu, neda mi to zapomenout zavist s jakou jsem se dival na pritomne divaky, kteri meli moznost sledovat vic nez jen ja na videu. Po ceste Nord to je dalsi vec kterou bych rad s M5 absolvoval, dokud ji jeste mam.... ale jak se znam, zase z toho nic nebude...konicku je prilis pro obycejneho smrtelnika :D
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#14 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

psena píše:Od te doby co jsem videl nejaky videa z toho srazu, neda mi to zapomenout zavist z jakou jsem se dival na pritomne divaky, kteri meli moznost sledovat vic nez jen ja na videu. Po ceste Nord to je dalsi vec kterou bych rad s M5 absolvoval, dokud ji jeste mam.... ale jak se znam, zase z toho nic nebude...konicku je prilis pro obycejneho smrtelnika :D

no né? :D ty ještě žiješ? :D no pojeď,pokusím se zorganizovat malou výpravu m powerů :wink: ,když pojedeš ve dvou a složíte se na benál tak to nebude zas taková hrůza a myslím,že to za to bude stát...jinak lidi neberte to špatně,ale chtěl bych aby nejslabší vůz byl 323i (plus závodní srdíčko :wink: )

P.S. když budeš do mladý hustit od prosince do léta tak by sis to mohl vydupat né? :D
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#15 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Hanz píše:přemejšlím co mi v tom brání... nic... ok, píšu si do kalendáře, bereš dorost a 1/2? ten Ring cestou zpátky by byl taky cool, musí se to rezervovat nebo stačí přijet kdykoliv? :wink:

právě že né,kdyby tím moje 1/2 žila a bavilo ji to jako mě tak určitě,ale tak to nemá smysl :wink: navíc budu klidnější že když se něco posere nebude v autě můj prcek :wink: navíc to pro něj taky není vše,ikdyž je zasvěcen do toho co je M3 a CSL...či porsche,ale tak nějak není z toho posranej jako já :wink: doufám,že se to časem změní :D prostě bych to pojal jako pánskou jízdu :lol:
Rendis

#16 Příspěvek od Rendis »

Máš nějaký předběžný rozpočet?
Only e34 8-)
e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40
psena
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od psena »

M3maniac píše:
psena píše:Od te doby co jsem videl nejaky videa z toho srazu, neda mi to zapomenout zavist z jakou jsem se dival na pritomne divaky, kteri meli moznost sledovat vic nez jen ja na videu. Po ceste Nord to je dalsi vec kterou bych rad s M5 absolvoval, dokud ji jeste mam.... ale jak se znam, zase z toho nic nebude...konicku je prilis pro obycejneho smrtelnika :D

no né? :D ty ještě žiješ? :D no pojeď,pokusím se zorganizovat malou výpravu m powerů :wink: ,když pojedeš ve dvou a složíte se na benál tak to nebude zas taková hrůza a myslím,že to za to bude stát...jinak lidi neberte to špatně,ale chtěl bych aby nejslabší vůz byl 323i (plus závodní srdíčko :wink: )

P.S. když budeš do mladý hustit od prosince do léta tak by sis to mohl vydupat né? :D

O to ani nejde..spis prachy, predpokladam, ze rozpocet bude 30K a vic....teda urcite vic :evil:
DC Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od DC Výkonná rada »

když si to chceš trošku užít, tak počítej cca 80 za prodlouženej tejden v anglii, cestu, poježděníčko, nějaký památky, Londýn, ubytování apod.

samozřejmě to půjde i levněji, ale pak neni fun...
Rendis

#19 Příspěvek od Rendis »

DC píše:když si to chceš trošku užít, tak počítej cca 80 za prodlouženej tejden v anglii, cestu, poježděníčko, nějaký památky, Londýn, ubytování apod.

Tak to je slušný mazec.
Only e34 8-)
e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#20 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

DC píše:když si to chceš trošku užít, tak počítej cca 80 za prodlouženej tejden v anglii, cestu, poježděníčko, nějaký památky, Londýn, ubytování apod.

No nepočítal abych pravdu řekl,ale je to pro mě cosi jako dárek na vánoce i narozky dohromady takže to obětuju :wink: bude to pro mě asi 3800tkm to je asi cca 20k chtěl bych jet ve dvou to znamená cca 10k na hlavu pak trajekt nějaký poplatky vstupný atd.No co,někdo sbírá známky a někdo rád vůni benzínu :wink: je to pak na každém jak si to udělá...dá se to podle mě udělat ve dvou za 40 a taky za 80 jak píše DC :wink: ono je taky rozdíl stan vs. hotel nebo mekáč vs restaurace :wink: já to vidím na zlatej střed :wink: to už je na každém jestli raději leží v chorvatsku na pláži :wink:
Odpovědět