Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BIG BMW - den poté

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
Karlos745i
Kontaktovat uživatele:

#61 Příspěvek od Karlos745i »

MEGA AKCE nadherny auta nadherny holky nadherna kolona proste parada co k tomu dodat kritici by jen zavreli huby a odesli se sklopenyma hlavama.PARADA doufam ze pristi rok to bude jeste vetsi 8) 8) 8) :!:
FreeTree

#62 Příspěvek od FreeTree »

... takže první dík počasí... excelentní.... až mi jednu chvíli přišlo, že až moc..... :lol: tak jsem se schoval pod stan s pívem... DC a spol s r.o. :D gratuluji k další vydařené akcičce... ženskýýýýýýýý..... no prostě další + ......... organizace +........ Svijany kuwa velký + .......... žrádlo výborný....
Pro příště, kdyby tam vystoupila nějaká kapelka večer...... no sakra sakra.... :lol: jo a ještě mi chybí aktuální informace na webu http://www.bigbmw.cz je už přeci jen pár hodin po skončení akce a nevím kolik tam bylo aut..... :roll: :D a ještě k tomu jdu zejtra po 14 dnech k pásu... :lol:
Wickerman

#63 Příspěvek od Wickerman »

Taky děkuju celému organizačnímu teamu :)
Díky všem ketré jsem měl možnost zase poznat :) A prostě díky za NEJ vejkend po dlouhý době :) Opravdu mrtě jsem si to užil..

Jinak by mě ještě zajímalo, jak na vás působila naše slivovice a hruška??? Popřípadě můj experiment s zěma feferonkama co jsem do té lahve narval :D vid Castro??? :D

Díky!!!!
paveld
Kontaktovat uživatele:

#64 Příspěvek od paveld »

Výbornej sraz, díky moc všem co to dali dohromady, stálo to opravdu za to!
Spanilka byla opravdu obrovskej zážitek. Škoda akorát těch bouraček tam...
lyon Admin
Admin

#65 Příspěvek od lyon Admin »

Petr_ píše:jestli se nepletu tak ucast okolo 680 aut a na spanilku tusim pres 300..=)..

Z videa jsem napočítal cca 140 aut na spanilce. I to je slušný štrůdl, který kupodivu vydržel až do konce.

Excellent job!
3x brambor, nakonec 2x japonec.
FreeTree

#66 Příspěvek od FreeTree »

lyon píše:
Petr_ píše:jestli se nepletu tak ucast okolo 680 aut a na spanilku tusim pres 300..=)..

Z videa jsem napočítal cca 140 aut na spanilce. I to je slušný štrůdl, který kupodivu vydržel až do konce.

Excellent job!

Na takovým sraze by měli spanilku zakázat.... :!: upravevo v 21:36 ... nebo povinně nováčci ... :D
globusman
Kontaktovat uživatele:

#67 Příspěvek od globusman »

lyon píše:

Excellent job!

Tak to bude něco špatně, protože my stáli ještě na ploše, když už na silnici bylo 120 aut. Pak už mě to přestalo bavit počítat. Spanilka byla rozdělena na dvě části, proto ti to tak možná přišlo ;-) Ale jak říkám, ještě jsme neměli nastratováno a na silnici už vyjelo přes 120 aut...
lyon Admin
Admin

#68 Příspěvek od lyon Admin »

globusman píše:Spanilka byla rozdělena na dvě části, proto ti to tak možná přišlo ;-) Ale jak říkám, ještě jsme neměli nastratováno a na silnici už vyjelo přes 120 aut...

Pokud to byly dve casti, ktere se navzajem nepotkaly, tak by to mnohe vysvetlovalo. Ja to pocital pri vzajemnem mijeni kolony na ceste ke hradu.
3x brambor, nakonec 2x japonec.
smoler

#69 Příspěvek od smoler »

Maximální spokojenost..počasí...ale hlavně ty káry...paráda a klobouk dolů :Poklona:
DC Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#70 Příspěvek od DC Výkonná rada »

za tým organizátorů (Pepper, Bodie & já :-) ) vám děkujeme za účast a fajn chování, čehož výsledkem byl průběh srazu bez vážných problémů a zranění - škoda jen těch nehod při spanilce, ale snad se i ty plechy podaří do příštího roku opravit ;-)

musím se tímto omluvit LukášoviH, že jsme zapomněli upozornit při ohlašování výsledků RZ, že byl na prvním místě, leč bohužel s podautem Renault Clio Sport, což ho vyřadilo ze soutěže na našem BMW srazu

další věc, na kterou se často ptáte je finální počet aut - po sečtení registrovaných a neregistrovaných účastníků jsem dostal číslo 680 BMW z toho cca 280 jelo spanilou jízdu (ano byly dvě kolony, které jely se zpožděním po sobě)

časy RZ, sprintů a výsledky show&shine soutěže mám zatím pouze v tištěné formě, takže je musím nejprve naskenovat a pak sem vystavit - do středy bych to snad měl zvládnout

v neposlední řadě také děkuji našemu sponzorovi Fx-ovi z http://www.dolej-olej.cz
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
Ali

#71 Příspěvek od Ali »

Díky za další vydařenej BIG, myslím že dostál svýmu jménu. Bylo to už potřetí výborný a zase o něco větší. (alespoň mě to tak přišlo) Super akce a už teď se těším na další ročník!!
PS: K počasí: propříště, doobjednat sem tam nějakej mrak, jinak bez chyby.. 8)
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#72 Příspěvek od matal Moderátor »

2 Globus: Dušane, kdyby se někdo věnoval stále grilování, tak Ti toho tolik nezbylo, já měl hlad jak sviňa a musel jsem žrát nějaký připálený bramboráky.. :?
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
Killca

#73 Příspěvek od Killca »

Viktore fakt super, diky za good shuking party :D
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
George_D
Kontaktovat uživatele:

#74 Příspěvek od George_D »

Takže a jdu díkovat. Nejdřív DCmu: Super sraz, povedlo se to, líbilo se mi vše, auta, ženský, program, super jídlo a dobry ceny ve stánkách, prostě pro mě absolutně bez chyby a těšim se na další rok. Letos jsem přečkal bez pomuchlanejch plechů :wink:

Globusi: Super, díky za krkovici, kdykoliv jsem došel, byla, nevim jak ostatní, ale mě přišlo, že je tam globus furt. Já moc děkuji, maso bylo super.

Pátek:
AC, Leni, Bambim a naše partička kolem Elektric stánku. Díky za super pátek, byl jsem na šrot a moc jsem se bavil, byla sranda, super lidi kolem, díky

Sobota: Když jsem se odpoledne začal srovnávat tak přišel nehpo, po tom co dal pavoukovi na prdel a byl vyschlej, takže jsme začali opět Cuba libre a připojil se borec malda, kterej chtěl dom, ale nakonec nás v tom nenechal a přidal se i surfis, takže to byl zajímavý večírek. Takže také díky všem i za sobotu.

V neděli opět jseště jednou dík globusovi za krkovičku ke snídani.

A tak celkově dík všem co se bavili stejně jako já, díky všem co bavili mě.

Jo a nakonec opět bezkonkurenčně vyhlašuji Wickermana, jako největšího borce a jeho ležení na jedničku. Když jsme se v pátek kolem druhé motali k jeho stánku a on uplně našrot ugriloval drůbeží, tak jsem fakt čuměl. Jseš borec, co to má pevně v ruce. Slívka i hruška bohužel nepadla, ale chutnala. Zbytek jsem stáhnul domu a vemu zas na další rozjeb akci, takže se nemusiš bat, do BMWkrků se naleje. Díky :wink:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
Scooter
Kontaktovat uživatele:

#75 Příspěvek od Scooter »

velké díky organizátorům za sraz,vše bylo na jedničku
tak zas příští rok :)
E30 320i ex
E36 320i ex
E46 330i ex
E46 330d ex

aktuálně Volvo V70 D4 :-D na práci a E36 kabrio v garáži :-)
Michall

#76 Příspěvek od Michall »

Tak já bych chtěl také poděkovat za super akci,i když jsi to moc nepamatuju.Po navštívení altánu ELEKTRIC,kde jsem potkal UDU s palivem do rakety v láhvy si toho moc nepamatuju. :lol:
homer01
Kontaktovat uživatele:

#77 Příspěvek od homer01 »

bohuzel sem se nakonec nemoh zucastnit :cry:
Wickerman

#78 Příspěvek od Wickerman »

to G_Dčko:

Tak to nás moc těší, že se Vám u nás opě líbilo a jste vždy vítání :wink:
A jsem rád, že jsi ty lahve uschoval a, že si je využijete i jinde, tak at chutná :twisted:
Marty_
Kontaktovat uživatele:

#79 Příspěvek od Marty_ »

Tak jeste jednou - naprosta pecka, diky vsem organizatorum za vybornej sraz, imho nejlepsi moto akce roku:) diky..
Jo a na vysledky jsem opravdu zvedav, co bylo na 2. miste v nejsilnejsi kategorii? Nikdo netusil.. :roll:
Fikux

#80 Příspěvek od Fikux »

Jak jsem už psal na třicítkový forum ... díky pořadatelům, bylo to grandiozní :twisted: :!:
Odpovědět