Takže a jdu díkovat. Nejdřív DCmu: Super sraz, povedlo se to, líbilo se mi vše, auta, ženský, program, super jídlo a dobry ceny ve stánkách, prostě pro mě absolutně bez chyby a těšim se na další rok. Letos jsem přečkal bez pomuchlanejch plechů
Globusi: Super, díky za krkovici, kdykoliv jsem došel, byla, nevim jak ostatní, ale mě přišlo, že je tam globus furt. Já moc děkuji, maso bylo super.
Pátek:
AC, Leni, Bambim a naše partička kolem Elektric stánku. Díky za super pátek, byl jsem na šrot a moc jsem se bavil, byla sranda, super lidi kolem, díky
Sobota: Když jsem se odpoledne začal srovnávat tak přišel nehpo, po tom co dal pavoukovi na prdel a byl vyschlej, takže jsme začali opět Cuba libre a připojil se borec malda, kterej chtěl dom, ale nakonec nás v tom nenechal a přidal se i surfis, takže to byl zajímavý večírek. Takže také díky všem i za sobotu.
V neděli opět jseště jednou dík globusovi za krkovičku ke snídani.
A tak celkově dík všem co se bavili stejně jako já, díky všem co bavili mě.
Jo a nakonec opět bezkonkurenčně vyhlašuji Wickermana, jako největšího borce a jeho ležení na jedničku. Když jsme se v pátek kolem druhé motali k jeho stánku a on uplně našrot ugriloval drůbeží, tak jsem fakt čuměl. Jseš borec, co to má pevně v ruce. Slívka i hruška bohužel nepadla, ale chutnala. Zbytek jsem stáhnul domu a vemu zas na další rozjeb akci, takže se nemusiš bat, do BMWkrků se naleje. Díky