Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

V. BEROUN BMW MEETING - sobota 24.10.2009

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Zpráva
Autor
MrScully

#61 Příspěvek od MrScully »

Ja vzdycky zapomenu, ze mam jednu gumu lepenou a doporuceni nejet pres 190... samozrejme vsichni jeli jako draci, takze ja vzdycky chvili slusne 160 a pak zase chvili 220, abych vas dohnal... na D5 policajti nebejvaji, ale clovek nikdy nevi.
plysakmartin

#62 Příspěvek od plysakmartin »

MatyACS píše:
plysakmartin píše:
MatyACS píše:[quote="Mat3s"]tak si jedu do Plzne.. jen tak nahoudou sjedu na Beroun a na vyjezdu na Plzen u te pumpy si malem kvuli Vam ukroutim hlavu (podezrele moc BMW pohromade, to upouta pozornost)... sakra... musim vic cist tyhle sekce, at vim, kde se srazite.. :-)

jinak s Agipu jsem sledoval tu dalnicni spanilou jizdu :palec: .. jeste, ze R36 zrovna jela po druhe strane dalnice... :-D

tak ses měl stavět na tý benzínce draku :wink:

a z ajkýho Agipu??? mi na plzeň nešli pod 210 :oops:

Ty že jsi jel na brikety 210 ? A nespletl jsi se ? Nepadal jsi náhodou ze skály ? :lol:

s prstem v zadnici...panáček jel 90 když měl vedle sebe policajta viď :wink:[/quote]

Ten policajt ti to spočítal už jen cestou z Plzně do Berouna, bez blinkrů, nedodržování rychlosti... :fuck:
petrbmw

#63 Příspěvek od petrbmw »

ahoj klucí super sraz i jídlo bylo perfektní cesta (já,kokta,maty) BOMBA :twisted:

těším se na další srazík a snad i v plzni.... :D
Killca

#64 Příspěvek od Killca »

berounsky srazy v plzni jo :-D
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
petrbmw

#65 Příspěvek od petrbmw »

joo tak je to kousek ne? :D
jarda

#66 Příspěvek od jarda »

To je super když člověk jede z Prahy do Berouna průměr 190 a pak musí telefonovat kde to je protože mu všichni hrozně ujeli :mrgreen:
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
_peper
Kontaktovat uživatele:

#67 Příspěvek od _peper »

Mě serete, člověk nepřijede a ukáže se tolik lidí :roll: DOufám, že bude ještš nějakej zimní srázek :)
Killca

#68 Příspěvek od Killca »

jarda píše:To je super když člověk jede z Prahy do Berouna průměr 190 a pak musí telefonovat kde to je protože mu všichni hrozně ujeli :mrgreen:

mel jsi otestovat maximalku, jinak ja se chvili snazil cekat, ale pak zlutak nejak zacal mizet a ja sem nechtel bejt pozadu a jeste k tomu ten kopec dolu potom :-D

ale jak jsi sjizdel, tak u toho sjezdu sem koukal do zpetnyho a doufal sem ze pojedes dal za nama, protoze za tim CENTRUM sjezdem sme jeli pomalu a trochu cekali, kazdopadne sem cekal hovor od tebe driv teda no :-D sem necekal, ze se budes tak snazit hledat sam za sebe :-D

ale reknu ti, kdybys jel az 5tou krizovatku doleva od te kterou jsi opravdu jel doleva, tak by ses na to namesti dostal :-D
jarda

#69 Příspěvek od jarda »

Killca píše:sem koukal do zpetnyho a doufal sem ze pojedes dal za nama

Držel jsem se docela dlouho, ale v bezpečný vzdálenosti, kterou pak bohužel dvě Oktávky a jedna e34 jedoucí asi 110 využily na to že se mi tam píchly a musel jsem brzdit. Pak už se mi vás nechtělo dohánět, to bych musel jet 300...
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
CZAirwolf

#70 Příspěvek od CZAirwolf »

jarda píše:

Držel jsem se docela dlouho, ale v bezpečný vzdálenosti, kterou pak bohužel dvě Oktávky a jedna e34 jedoucí asi 110 využily na to že se mi tam píchly a musel jsem brzdit. Pak už se mi vás nechtělo dohánět, to bych musel jet 300...

Mel ses drzet E36tkaru, ty nejezdi 200 po dalnici jak nejmenovani E46tkari :lol:
Petta
Kontaktovat uživatele:

#71 Příspěvek od Petta »

Wolfe, Killca jezdil jak magor i se 36tkou :-DDD
Vanour

#72 Příspěvek od Vanour »

CZAirwolf píše:
jarda píše:

Mel ses drzet E36tkaru, ty nejezdi 200 po dalnici jak nejmenovani E46tkari :lol:

Jezdi muj compactik e36 210 podle envi na tacho 220
Killca

#73 Příspěvek od Killca »

CZAirwolf píše:Mel ses drzet E36tkaru, ty nejezdi 200 po dalnici jak nejmenovani E46tkari :lol:
jo,protoze e36tkari jsou prej fetky a tak na tu silnici poradne nemuzou ani videt :-D

a e46tkari jsou buznicky a musej se k sobe furt teplit, takze kdyz zrychli jeden, zrychli i druhej a stal se takhle postrkuji po prdelkach az do omezovace :-D
GG

#74 Příspěvek od GG »

Bylo nás plno, jen prosím taky dodržovat čas odjezdů :D do Hýskova, byl jsem v 15:10 na náměstí a byl jsem tam jedinej s BMW :lol: pak jsem v Hýskově musel sedět separé :roll:
Odpovědět