Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
V. BEROUN BMW MEETING - sobota 24.10.2009
-
MatyACS píše:plysakmartin píše:MatyACS píše:[quote="Mat3s"]tak si jedu do Plzne.. jen tak nahoudou sjedu na Beroun a na vyjezdu na Plzen u te pumpy si malem kvuli Vam ukroutim hlavu (podezrele moc BMW pohromade, to upouta pozornost)... sakra... musim vic cist tyhle sekce, at vim, kde se srazite..
jinak s Agipu jsem sledoval tu dalnicni spanilou jizdu :palec: .. jeste, ze R36 zrovna jela po druhe strane dalnice...
tak ses měl stavět na tý benzínce draku
a z ajkýho Agipu??? mi na plzeň nešli pod 210
Ty že jsi jel na brikety 210 ? A nespletl jsi se ? Nepadal jsi náhodou ze skály ?
s prstem v zadnici...panáček jel 90 když měl vedle sebe policajta viď

Ten policajt ti to spočítal už jen cestou z Plzně do Berouna, bez blinkrů, nedodržování rychlosti...

To je super když člověk jede z Prahy do Berouna průměr 190 a pak musí telefonovat kde to je protože mu všichni hrozně ujeli 

ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
jarda píše:To je super když člověk jede z Prahy do Berouna průměr 190 a pak musí telefonovat kde to je protože mu všichni hrozně ujeli
mel jsi otestovat maximalku, jinak ja se chvili snazil cekat, ale pak zlutak nejak zacal mizet a ja sem nechtel bejt pozadu a jeste k tomu ten kopec dolu potom

ale jak jsi sjizdel, tak u toho sjezdu sem koukal do zpetnyho a doufal sem ze pojedes dal za nama, protoze za tim CENTRUM sjezdem sme jeli pomalu a trochu cekali, kazdopadne sem cekal hovor od tebe driv teda no

ale reknu ti, kdybys jel az 5tou krizovatku doleva od te kterou jsi opravdu jel doleva, tak by ses na to namesti dostal

vlevo je matal
a vpravo Killca 

Killca píše:sem koukal do zpetnyho a doufal sem ze pojedes dal za nama
Držel jsem se docela dlouho, ale v bezpečný vzdálenosti, kterou pak bohužel dvě Oktávky a jedna e34 jedoucí asi 110 využily na to že se mi tam píchly a musel jsem brzdit. Pak už se mi vás nechtělo dohánět, to bych musel jet 300...
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
jarda píše:Killca píše:sem koukal do zpetnyho a doufal sem ze pojedes dal za nama
Držel jsem se docela dlouho, ale v bezpečný vzdálenosti, kterou pak bohužel dvě Oktávky a jedna e34 jedoucí asi 110 využily na to že se mi tam píchly a musel jsem brzdit. Pak už se mi vás nechtělo dohánět, to bych musel jet 300...
Mel ses drzet E36tkaru, ty nejezdi 200 po dalnici jak nejmenovani E46tkari

CZAirwolf píše:jarda píše:Killca píše:sem koukal do zpetnyho a doufal sem ze pojedes dal za nama
Mel ses drzet E36tkaru, ty nejezdi 200 po dalnici jak nejmenovani E46tkari
Jezdi muj compactik e36 210 podle envi na tacho 220
jo,protoze e36tkari jsou prej fetky a tak na tu silnici poradne nemuzou ani videtCZAirwolf píše:Mel ses drzet E36tkaru, ty nejezdi 200 po dalnici jak nejmenovani E46tkari

a e46tkari jsou buznicky a musej se k sobe furt teplit, takze kdyz zrychli jeden, zrychli i druhej a stal se takhle postrkuji po prdelkach az do omezovace

vlevo je matal
a vpravo Killca