Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW KAMEŇÁK 21.5. - 23.5. 2010
-
- Kontaktovat uživatele:
Becx píše:přátelé, jsem nucen zrušit svou účast na tomto sraze... včera jsem byl napaden trojicí útočníků, byla to bezdůvodná provokace, ikdyž jsem rozdal pár ran, proti přesile nešlo vyhrát... byl jsem odvezen záchrankou do nemocnice... kromě několika pohmožděnin mám vykloubené levé rameno a zlomenou klíční kost, dále pak pravé zápěstí... jsem šokován přístupem městské policie, která útočníky nelegitimovala ani nezadržela... pro policii je tak pachatel neznámý... samozřejmě, že nikdo z příhlížejících lidí mi nepomohl... tohle píšu jako varování pro vás ostatní...
jsem velmi neštastný, měl jsem toho naplánováno hodně a na tuto akci jsem se velmi těšil... ted abych se bál, že nestihnu ani Mord:-(
Ty vole tak to je maso! Hlavně že jsi OK (jak se to vezme). Chování MP nepřekvapuje, nezbývá než na ně podat stížnost jejich velícímu důstojníkovi, nebo starostovi?
-
- Kontaktovat uživatele:
Becx píše:přátelé, jsem nucen zrušit svou účast na tomto sraze... včera jsem byl napaden trojicí útočníků, byla to bezdůvodná provokace, ikdyž jsem rozdal pár ran, proti přesile nešlo vyhrát... byl jsem odvezen záchrankou do nemocnice... kromě několika pohmožděnin mám vykloubené levé rameno a zlomenou klíční kost, dále pak pravé zápěstí... jsem šokován přístupem městské policie, která útočníky nelegitimovala ani nezadržela... pro policii je tak pachatel neznámý... samozřejmě, že nikdo z příhlížejících lidí mi nepomohl... tohle píšu jako varování pro vás ostatní...
jsem velmi neštastný, měl jsem toho naplánováno hodně a na tuto akci jsem se velmi těšil... ted abych se bál, že nestihnu ani Mord:-(
hnus..... ve Zline nebo v Kromclu?
-
- Kontaktovat uživatele:
uda píše:Becx píše:přátelé, jsem nucen zrušit svou účast na tomto sraze... včera jsem byl napaden trojicí útočníků, byla to bezdůvodná provokace, ikdyž jsem rozdal pár ran, proti přesile nešlo vyhrát... byl jsem odvezen záchrankou do nemocnice... kromě několika pohmožděnin mám vykloubené levé rameno a zlomenou klíční kost, dále pak pravé zápěstí... jsem šokován přístupem městské policie, která útočníky nelegitimovala ani nezadržela... pro policii je tak pachatel neznámý... samozřejmě, že nikdo z příhlížejících lidí mi nepomohl... tohle píšu jako varování pro vás ostatní...
kuwa kamo to je snad zly sen ...tak se brzo uzdrav at stihnes aspon MORD
lidi jsou kurvy
kua, tesil som sa na Teba,ze si hodime glg na Tvoje zdravie tej ohnivej vody . Neva, je mi luto, co sa Ti stalo, ale hlavne aby si sa uzdravel. Potom si to v plnej miere vynahradime . Skore vyzdravenie praje DUO Fotas

- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Becx : No ty kokot, snad budeš brzy ready a zmrdi poznaj středověk
Duo Fotas, už se těšíme, akorát chatka bude asi napul prazdna, spider nejede a g už nemá
Jarouch: Stavnu se na panáčka, tak to pořádně nachlad
kua už aby byl pátek

Duo Fotas, už se těšíme, akorát chatka bude asi napul prazdna, spider nejede a g už nemá

Jarouch: Stavnu se na panáčka, tak to pořádně nachlad

kua už aby byl pátek

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
GeorgosAc píše:uz jsem pokoupil par veci , grill bere bazza takze jsme tak nejak ready , jeste s nehpem dokupime pochutiny.. a muzeme....ja uz se tesim kura
......kua...........zas nasračkyyyyyy...............yebat jatro ....
do

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
nehpo ..........
uz je to doma..... ceka na patek
Bordeaux AC, Gold Label Series
Popis: Intenzivní granátově červená barva. Bohaté aroma ostružin a lékořice, doplněné tóny koření a topinek. V chuti velmi dobře vyvážené s hebkými taniny. Dlouhý čistý závěr. Velmi atraktivní víno, dobré struktury, ovocné s příjemnými taniny a plným tělem.
Zrání: 6 měsíců v dubových sudech ( 50% americký dub a 50% francouzský dub).
Doporučení: Vhodné k červeným masům, paštikám, těžším sýrům.
Dave-- papirove tacky jsem nakoupil.... jen by to chtelo vziot nejake cerstve domaci pecivo.. zaridis u vas at nezereme tesco chleba ?

Bordeaux AC, Gold Label Series
Popis: Intenzivní granátově červená barva. Bohaté aroma ostružin a lékořice, doplněné tóny koření a topinek. V chuti velmi dobře vyvážené s hebkými taniny. Dlouhý čistý závěr. Velmi atraktivní víno, dobré struktury, ovocné s příjemnými taniny a plným tělem.
Zrání: 6 měsíců v dubových sudech ( 50% americký dub a 50% francouzský dub).
Doporučení: Vhodné k červeným masům, paštikám, těžším sýrům.
Dave-- papirove tacky jsem nakoupil.... jen by to chtelo vziot nejake cerstve domaci pecivo.. zaridis u vas at nezereme tesco chleba ?