Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW KAMEŇÁK 21.5. - 23.5. 2010

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#121 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

to je mrdat becxi... tak se dej dokupy brzy :wink:
Dave
Kontaktovat uživatele:

#122 Příspěvek od Dave »

Becx píše:přátelé, jsem nucen zrušit svou účast na tomto sraze... včera jsem byl napaden trojicí útočníků, byla to bezdůvodná provokace, ikdyž jsem rozdal pár ran, proti přesile nešlo vyhrát... byl jsem odvezen záchrankou do nemocnice... kromě několika pohmožděnin mám vykloubené levé rameno a zlomenou klíční kost, dále pak pravé zápěstí... jsem šokován přístupem městské policie, která útočníky nelegitimovala ani nezadržela... pro policii je tak pachatel neznámý... samozřejmě, že nikdo z příhlížejících lidí mi nepomohl... tohle píšu jako varování pro vás ostatní...
jsem velmi neštastný, měl jsem toho naplánováno hodně a na tuto akci jsem se velmi těšil... ted abych se bál, že nestihnu ani Mord:-(

Ty vole tak to je maso! Hlavně že jsi OK (jak se to vezme). Chování MP nepřekvapuje, nezbývá než na ně podat stížnost jejich velícímu důstojníkovi, nebo starostovi?
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#123 Příspěvek od RuDoSh »

Becx píše:přátelé, jsem nucen zrušit svou účast na tomto sraze... včera jsem byl napaden trojicí útočníků, byla to bezdůvodná provokace, ikdyž jsem rozdal pár ran, proti přesile nešlo vyhrát... byl jsem odvezen záchrankou do nemocnice... kromě několika pohmožděnin mám vykloubené levé rameno a zlomenou klíční kost, dále pak pravé zápěstí... jsem šokován přístupem městské policie, která útočníky nelegitimovala ani nezadržela... pro policii je tak pachatel neznámý... samozřejmě, že nikdo z příhlížejících lidí mi nepomohl... tohle píšu jako varování pro vás ostatní...
jsem velmi neštastný, měl jsem toho naplánováno hodně a na tuto akci jsem se velmi těšil... ted abych se bál, že nestihnu ani Mord:-(

hnus..... ve Zline nebo v Kromclu?
100RM

#124 Příspěvek od 100RM »

ty pico, no to je vrchol. A prave kvoli takymto pribehom sa priklanam k noseniu zbrane a jej kludnemu pouzitiu. Take kundy treba strielat hned.
7er. True definition of luxury. Yours.
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#125 Příspěvek od RuDoSh »

100RM píše:ty pico, no to je vrchol. A prave kvoli takymto pribehom sa priklanam k noseniu zbrane a jej kludnemu pouzitiu. Take kundy treba strielat hned.

ano, at maji takove kundy jeste zbrane.... to by tady vypadalo....
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#126 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

koukam na net a prej ma byt takove vyprcane pocasi cely tyden .... :?
100RM

#127 Příspěvek od 100RM »

jj, ale v piatok uz ma byt krajsie a v sobotu uz ok uplne.

Rudosh: ak by tie kundy ich chceli mat, uz ich davno maju ;-)
Zizala

#128 Příspěvek od Zizala »

GeorgosAc píše:to je mrdat becxi... tak se dej dokupy brzy :wink:
je to hnus co se deje,hlavne se dej doporadku kamo!! a Mord urcite stihnes, je jeste cas :wink:
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#129 Příspěvek od matal Moderátor »

GeorgosAc píše:to je mrdat becxi... tak se dej dokupy brzy :wink:

Jj..to je JEBAŤ, tak se dej kámo brzy dohromady.. :wink:
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
Fotas
Kontaktovat uživatele:

#130 Příspěvek od Fotas »

uda píše:

kuwa kamo to je snad zly sen ... :roll: tak se brzo uzdrav at stihnes aspon MORD :wink: lidi jsou kurvy

kua, tesil som sa na Teba,ze si hodime glg na Tvoje zdravie tej ohnivej vody . Neva, je mi luto, co sa Ti stalo, ale hlavne aby si sa uzdravel. Potom si to v plnej miere vynahradime . Skore vyzdravenie praje DUO Fotas :wink:
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#131 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

RuDoSh píše:
100RM píše:ty pico, no to je vrchol. A prave kvoli takymto pribehom sa priklanam k noseniu zbrane a jej kludnemu pouzitiu. Take kundy treba strielat hned.

ano, at maji takove kundy jeste zbrane.... to by tady vypadalo....

:lol:
Becx

#132 Příspěvek od Becx »

dekuji vsem za podporu...
///M3
George_D
Kontaktovat uživatele:

#133 Příspěvek od George_D »

Becx : No ty kokot, snad budeš brzy ready a zmrdi poznaj středověk :twisted:

Duo Fotas, už se těšíme, akorát chatka bude asi napul prazdna, spider nejede a g už nemá 8)

Jarouch: Stavnu se na panáčka, tak to pořádně nachlad :twisted:

kua už aby byl pátek :twisted:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
Lupinek

#134 Příspěvek od Lupinek »

Už v pátek, klubers !
Ježíš se těší :driver:
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#135 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

uz jsem pokoupil par veci , grill bere bazza takze jsme tak nejak ready , jeste s nehpem dokupime pochutiny.. a muzeme.... 8) ja uz se tesim kura
George_D
Kontaktovat uživatele:

#136 Příspěvek od George_D »

GeorgosAc píše:uz jsem pokoupil par veci , grill bere bazza takze jsme tak nejak ready , jeste s nehpem dokupime pochutiny.. a muzeme.... 8) ja uz se tesim kura

......kua...........zas nasračkyyyyyy...............yebat jatro ....

do

Obrázek
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
100RM

#137 Příspěvek od 100RM »

nj, mna zas do partie nikto nevzme. Tak budem chlastat so Slovakmi, aj tak to vedia lepsie jak vy a neodpadavaju o polnoci...
Dave
Kontaktovat uživatele:

#138 Příspěvek od Dave »

GeorgosAc píše:uz jsem pokoupil par veci , grill bere bazza takze jsme tak nejak ready , jeste s nehpem dokupime pochutiny.. a muzeme.... 8) ja uz se tesim kura

Zrovna jsem se chtěl optat na ten grill - takže se stavím pro nějaké naložené masíčko cestou :wink:
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#139 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

nehpo .......... 8) uz je to doma..... ceka na patek

Obrázek

Bordeaux AC, Gold Label Series
Popis: Intenzivní granátově červená barva. Bohaté aroma ostružin a lékořice, doplněné tóny koření a topinek. V chuti velmi dobře vyvážené s hebkými taniny. Dlouhý čistý závěr. Velmi atraktivní víno, dobré struktury, ovocné s příjemnými taniny a plným tělem.

Zrání: 6 měsíců v dubových sudech ( 50% americký dub a 50% francouzský dub).

Doporučení: Vhodné k červeným masům, paštikám, těžším sýrům.

Dave-- papirove tacky jsem nakoupil.... jen by to chtelo vziot nejake cerstve domaci pecivo.. zaridis u vas at nezereme tesco chleba ?
sejcek

#140 Příspěvek od sejcek »

jen takovej dotaz vzhledem jako je teď situace na morově a okoli. Nemame si sebou vzit křidlka a plovací vesty?
Actual: E46 325Ci ///M by Sejček 2002
Ex: E46 330d touring Mpaket 2003
Ex: E36 328i cabrio Mpaket 1994
Ex: E36 318is coupe 1994
Ex: E30 318i sedan 1991
Odpovědět