Pyron píše:all inclusive znamená vše zdarma - včetně pití... To by mě samozřejmě těšilo, jelikož Matal hulí jak nezbedný kamna a já něco slíbil
na každé tvoje pivo dám 1kč:-) když nás bude víc máš to zdarma... za ten "závod" to stát bude
Klidně se přidám, koruna mě nezabije a za tu prdel to stojí.
Tak na to bacha, moje prdel patří jenom hochům z mého pokoje!
Btw AC, oslov pana ředitele, ať ti pošle předběžný ceník nápojů a hoď ho sem... ať mám představu co budu zvracet.
Tomas8409 píše:[quote="Pyron"]all inclusive znamená vše zdarma - včetně pití... To by mě samozřejmě těšilo, jelikož Matal hulí jak nezbedný kamna a já něco slíbil
na každé tvoje pivo dám 1kč:-) když nás bude víc máš to zdarma... za ten "závod" to stát bude
Klidně se přidám, koruna mě nezabije a za tu prdel to stojí.
Tak na to bacha, moje prdel patří jenom hochům z mého pokoje! Btw AC, oslov pana ředitele, ať ti pošle předběžný ceník nápojů a hoď ho sem... ať mám představu co budu zvracet.[/quote]
Ja myslim ze to je jedno.... dycky budes blut vlašák...
no já bohužel hlasuju pro levnější variantu, neb jsem chudé defče a už tak mi to dá zabrat, ale stejně nás socky přehlasujete což mi hoooolt nebude vadit
Jawak píše:Musím se krotit, přibírám moc v pase a nezapnu 90% kalhot které mám, nechci měnit šatník a holkám se pupkáči nelíbí
Holkám možná ne, ale ženám jde o dobře poskládaná slova v dobře načasovaných rozumně po sobě jdoucích souvětích vyřčených na správných místech a ve správný čas.
Jawak píše:Musím se krotit, přibírám moc v pase a nezapnu 90% kalhot které mám, nechci měnit šatník a holkám se pupkáči nelíbí
JArdo , pokud budes hledat zensky podle toho jestli se jim libi tve bricho tak budes porad na ocet..... a musim ti oznamit fakt , ze uz ti taky neni EMO16... takze tato skupina holek uz jde mimo tebe.. teda pokud te nemaj za sponzora..... pak te treba nechaj i šahnout na stehýnko
Pyron píše:Holkám možná ne, ale ženám jde o dobře poskládaná slova v dobře načasovaných rozumně po sobě jdoucích souvětích vyřčených na správných místech a ve správný čas.
Pyron píše:Holkám možná ne, ale ženám jde o dobře poskládaná slova v dobře načasovaných rozumně po sobě jdoucích souvětích vyřčených na správných místech a ve správný čas.
Holkám možná ne, ale ženám jde o dobře poskládaná slova v dobře načasovaných rozumně po sobě jdoucích souvětích vyřčených na správných místech a ve správný čas.