Pyron píše:nehpo: v kolik zítra jedeš?
ctvrtek 17:00 z prahy....

meme píše:nehpo píše:zacina to pekne... vcera sused kupil mergla ML a dnes mi nacuval do kabra.... dopiče, zajtra sa asi budem musiet ozrat...
ty vole ..koukam, že na žal nebudu pít sama .. nevim, jestli to skousnu, pít odůvodněně. tak uvidíme..
meme píše:nehpo píše:zacina to pekne... vcera sused kupil mergla ML a dnes mi nacuval do kabra.... dopiče, zajtra sa asi budem musiet ozrat...
ty vole ..koukam, že na žal nebudu pít sama .. nevim, jestli to skousnu, pít odůvodněně. tak uvidíme..
nehpo píše:meme píše:nehpo píše:zacina to pekne... vcera sused kupil mergla ML a dnes mi nacuval do kabra.... dopiče, zajtra sa asi budem musiet ozrat...
navrhujem testovacie panaky uz cestou na mord - po brno rum a od brna metaxu? suhlas? sedime v alpinke vzadu takze rozbehneme kalbu
meme píše:nehpo píše:meme píše:[quote="nehpo"]zacina to pekne... vcera sused kupil mergla ML a dnes mi nacuval do kabra.... dopiče, zajtra sa asi budem musiet ozrat...
navrhujem testovacie panaky uz cestou na mord - po brno rum a od brna metaxu? suhlas? sedime v alpinke vzadu takze rozbehneme kalbu
GeorgosAc píše:no vsichni odhlaseni po 16. nemeli bajky z Barrandova... chapu opravdu vazne duvody , ale jen bych se opakoval ze neni problem se odhlasit z akce , ale vcas !!!! m( nez se nakupuje jidlo). avizoval jsem neskutecne dopredu vse spojene s odhlasenim...
za me osobne si beru ze si ani nekteri nevazi naší práce pro tento klub a tak se k tomu i postavim( ale az po sraze). Je mi to vazne lito , ale nehodlam tady ze sebe delat ocasa pro nejaky bezpaterni vymastence bez kousku ucty k te vynalozene práci spojene s velkym srazem......
jedin na koho se vazne nezlobim je vrnk , becx a z3bmw.
,,pohadky o zalohach me nezajimaji,, mord byl vzdy ferovej sraz pro fer lidi . todle at si kazdej prebere sam.( s tim at se porvou dalsi organizatori cehokoli pro tuto komunitu priste)
MORDU Zdara uz se na vas tesim..... pocasi mame brilantni , zradla bude azaz :.)