Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

///M O R D S E S S I O N 2010 - Návrat do Beskyd LAST !!!

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
nehpo

#581 Příspěvek od nehpo »

Pyron píše:nehpo: v kolik zítra jedeš?

ctvrtek 17:00 z prahy.... :(
George_D
Kontaktovat uživatele:

#582 Příspěvek od George_D »

Takže dneska to pro náš organizační team začíná naplno..............

Předběžný finální program

CT-NE

Ze soutěží třebas..........Mordpong, Morddostih, hod hlavou, trefa do díry

K jídlu budou samé dobré věci, vše je nakoupeno a vyzmrděný lidi co nahlásili učast a zrušili ji po 16.6. vám všem co jedou, udělali hromadu žrádla ještě větší, takže každej se musí cpát od rána do večera. Samozřejmě bude i grilování masa, zeleniny.........Takže o potravu nouze nebude, a o pití určitě taky ne.

Samozřejmostí bude tombola, která je zdarma pro všechny plně platící účastníky Mordu.

Program se odladí podle nálady účastníků, takže žádné rozpisy, žádné termíny, jaké si to uděláme, takové to bude, ale můžete se těšit na něco, co jste ještě nikdy na žádném sraze a možná i v životě nezažili.

Těšíme se na všechny pohodové lidi, bude to jízda
:twisted:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
Oldman
Kontaktovat uživatele:

#583 Příspěvek od Oldman »

OMG,mám husí kůži i zevnitř
martinm3
Kontaktovat uživatele:

#584 Příspěvek od martinm3 »

Program je Mordózní :thumbsup: akorát nepřijedem BMW:? (stále řeším koupi) budem rádi když přijedem :wink:
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#585 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

no vsichni odhlaseni po 16. nemeli bajky z Barrandova... chapu opravdu vazne duvody , ale jen bych se opakoval ze neni problem se odhlasit z akce , ale vcas !!!! m( nez se nakupuje jidlo). avizoval jsem neskutecne dopredu vse spojene s odhlasenim...
za me osobne si beru ze si ani nekteri nevazi naší práce pro tento klub a tak se k tomu i postavim( ale az po sraze). Je mi to vazne lito , ale nehodlam tady ze sebe delat ocasa pro nejaky bezpaterni vymastence bez kousku ucty k te vynalozene práci spojene s velkym srazem......

jedin na koho se vazne nezlobim je vrnk , becx a z3bmw.

,,pohadky o zalohach me nezajimaji,, mord byl vzdy ferovej sraz pro fer lidi . todle at si kazdej prebere sam.( s tim at se porvou dalsi organizatori cehokoli pro tuto komunitu priste)

MORDU Zdar :-) a uz se na vas tesim..... pocasi mame brilantni , zradla bude azaz :.)
fuserpietro

#586 Příspěvek od fuserpietro »

viem že som sa na mord neprihlasoval, ale v piatok cestujem z Brna na Slovensko, práve cez Bečvy a preto sa chcem opýtať či môžem prísť na kukandu, zoznámiť sa s klubákmi a pod. nebudem sa venovať alkoholu ani jedlu (nikoho o nič neukrátim :) ) a ako protihodnotu a prijatie do klubu ponúkam flašu dobrého pitia do tomboly..
mal som ísť zajtra do chorvátska, ale zmenili sa plány, preto sa ozývam až teraz.. :(
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#587 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

klidne prijed.. i na noc z PA - SO... musime to jidlo sezrat , s majitelem to dneska budu resit . to neni vubec zadnej problem. To plati i pro ostatni. :wink:
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#588 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

je tam sice horsi signal , ale muzete mi zkusit telefonovat kdyby cokoli na muj mobil :

777159995
nehpo

#589 Příspěvek od nehpo »

zacina to pekne... vcera sused kupil mergla ML a dnes mi nacuval do kabra.... dopiče, zajtra sa asi budem musiet ozrat... :(
fuserpietro

#590 Příspěvek od fuserpietro »

díky! na nocľah to nevidím, ale pokecať prídem
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#591 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

ZA chvili vyjizdim.... mejte se a NAVIDENOU !

Obrázek
Pyron
Kontaktovat uživatele:

#592 Příspěvek od Pyron »

Odesláno hlášení o spotřebované munici, přehled pyrotechniků a objednána munice pro Pandury. Pomalu balim sakypaky a vyrážím na tour de czech roads. See you soon!!!! 8)
meme

#593 Příspěvek od meme »

nehpo píše:zacina to pekne... vcera sused kupil mergla ML a dnes mi nacuval do kabra.... dopiče, zajtra sa asi budem musiet ozrat... :(

ty vole .. :( koukam, že na žal nebudu pít sama .. nevim, jestli to skousnu, pít odůvodněně. tak uvidíme..
George_D
Kontaktovat uživatele:

#594 Příspěvek od George_D »

meme píše:
nehpo píše:zacina to pekne... vcera sused kupil mergla ML a dnes mi nacuval do kabra.... dopiče, zajtra sa asi budem musiet ozrat... :(

ty vole .. :( koukam, že na žal nebudu pít sama .. nevim, jestli to skousnu, pít odůvodněně. tak uvidíme..

Se toho pokouše, s duvodem nebo bez, příležitost se ožrat se najde a ne jedna :lol:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
nehpo

#595 Příspěvek od nehpo »

meme píše:

navrhujem testovacie panaky uz cestou na mord - po brno rum a od brna metaxu? suhlas? sedime v alpinke vzadu takze rozbehneme kalbu 8)
CermisE36

#596 Příspěvek od CermisE36 »

Dnes muj posledni lehky alko trening a zitra naplno :lol:
Zizala

#597 Příspěvek od Zizala »

tak ja utikam z prace a vyjizdim smer neskutecne zazitky :wink:
meme

#598 Příspěvek od meme »

nehpo píše:
meme píše:

navrhujem testovacie panaky uz cestou na mord - po brno rum a od brna metaxu? suhlas? sedime v alpinke vzadu takze rozbehneme kalbu 8)

výborně. budem to zezadu pěkně řídit :) vezmu na košt slívku ..
Oldman
Kontaktovat uživatele:

#599 Příspěvek od Oldman »

meme píše:
nehpo píše:
meme píše:[quote="nehpo"]zacina to pekne... vcera sused kupil mergla ML a dnes mi nacuval do kabra.... dopiče, zajtra sa asi budem musiet ozrat... :(

výborně. budem to zezadu pěkně řídit :) vezmu na košt slívku ..[/quote] Pri prezentácíí sa bude fúkať,pod 1.5 nebudete pripustení :D
sumachr
Kontaktovat uživatele:

#600 Příspěvek od sumachr »

GeorgosAc píše:no vsichni odhlaseni po 16. nemeli bajky z Barrandova... chapu opravdu vazne duvody , ale jen bych se opakoval ze neni problem se odhlasit z akce , ale vcas !!!! m( nez se nakupuje jidlo). avizoval jsem neskutecne dopredu vse spojene s odhlasenim...
za me osobne si beru ze si ani nekteri nevazi naší práce pro tento klub a tak se k tomu i postavim( ale az po sraze). Je mi to vazne lito , ale nehodlam tady ze sebe delat ocasa pro nejaky bezpaterni vymastence bez kousku ucty k te vynalozene práci spojene s velkym srazem......

jedin na koho se vazne nezlobim je vrnk , becx a z3bmw.

,,pohadky o zalohach me nezajimaji,, mord byl vzdy ferovej sraz pro fer lidi . todle at si kazdej prebere sam.( s tim at se porvou dalsi organizatori cehokoli pro tuto komunitu priste)

MORDU Zdar :-) a uz se na vas tesim..... pocasi mame brilantni , zradla bude azaz :.)

no Jirko myslim ze na me se take nemuzes zlobit zrusil sem ti to pred dvema mesicema ze zdravtnich duvodu , to preci nejsou zadne vymluvy ci podobne recicky co tu pises :!: :?:
Odpovědět