Potreboval bych v patek nalozit v Bystrci u ZOO, ulice Kominska, + dve krabice s darky do tomboly od Matala. Krabice 1x jako na banany a 1x trosku vetsi krabice
Otázka taky je, tudma pojedeme, minule jsem jela s klukama horem přes Stochov, Krušovice a Rakovník ... Co Řízek a moravská parta, jak to máte v plánu?
jo to klidne muzem, ale otazka je kde se fakt srazit, ja pojedu z domova urcite po okruhu a typuju ze kluci z ty jejich ukrajiny taky.
Otázka taky je, tudma pojedeme, minule jsem jela s klukama horem přes Stochov, Krušovice a Rakovník ... Co Řízek a moravská parta, jak to máte v plánu?
jo to klidne muzem, ale otazka je kde se fakt srazit, ja pojedu z domova urcite po okruhu a typuju ze kluci z ty jejich ukrajiny taky. [/quote]
Co takhle na Šestce? Nahoře na parkovišti ... osobně tam nic jinýho neznám, na tuhle stranu Prahy jezdám akorát na letiště ... Kdo přijede po Evropský, má to úplně po cestě, kdo pojede zespoda po okruhu, je to jen cca kilák navíc ...
Záleží, jestli se tam budeme setkávat taky s Moravákama ... Já osobně vyrazím nějak před druhou z Ládví, podle průjezdnosti Prahy někdy po půl třetí bych tam mohla bejt ... ještě by s náma měl jet Fishmaker, ale nevím na kolikátou stíhá ...
já končim ve 13.00 s bowlingem na Proseku...sbaleny veci snad budu mit uz s sebou...akorat pro klubovou aparaturu se cestou stavim na Karlaku...takze na pul treti bych tam mel bejt asi vpohode
First EX : BMW e38 740i 6/1995 Second car : BMW e66 745Li 3/2002 Third EX : BMW f01 740i 3/2009
Jawak píše:Potreboval bych v patek nalozit v Bystrci u ZOO, ulice Kominska, + dve krabice s darky do tomboly od Matala. Krabice 1x jako na banany a 1x trosku vetsi krabice
ak by nahodou zajtra niekto siel z Prahy cca okolo piatej, alebo prechadzal cez prahu, dajte mi pls vediet, nabalil by som vam Fish do auta a ja by som siel s ostatnymi okolo druhej. Diky.