Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Gorgeous Drive 2011 - Spuštěny REGISTRACE !!!

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
T.o.m.

#361 Příspěvek od T.o.m. »

Tak už taky doma :)

Díky GD + Leni + dalším za vše, bylo to opět moc fajn. Speciální díky Nehpovi, který by s přehledem dal do kapsy v grilování Polreicha :)
Fotas
Kontaktovat uživatele:

#362 Příspěvek od Fotas »

Prave pred niekolkymi minutami sa nam otvorili brany Malaciek a zacalo sa spominat na suprovy vikend vo velmi peknom prostredi Krivoklatska.
Duo Fotas dakuje usporiadatelom a to hlavne GD a Leni, za vynalozene usilie
pri tvorbe tohto zrazu a taktiez za kucharske umenie Nehpa /klobasky,masko/ ale i ostatnym, ktory podali pomocnu ruku na hladky priebeh zrazu /male kixi musia byt, to je samo/
Dakujeme ste jednicky :rock: :potlesk: :palec:
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#363 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Jsem hodně nasranej ,že jsem nemohl přijet .... :( musela to být moc príma akce :cry: zasraná nemoc....
Alp Čestný člen
Čestný člen

#364 Příspěvek od Alp Čestný člen »

njn, to tak bejva ... bohuzel je nas vic ... co nemohli ...

tak aspon sup fotky a pokud mozno ne na zabozrouty ...
KeyJey

#365 Příspěvek od KeyJey »

doma už jsem sice pár hodin, ale nějak jsem upadnul po sprše do komatu.

Za mě teda taky obrovské díky GD, Leni a spol. za super organizaci. Nehpo si příště povinně na krk pověsí cedulku "způsobuji přežrání", protože to, co vytvořil, prostě nešlo přestat jíst. A všem ostatním za atmosféru, protože bez takovejch lidí by to prostě nešlo.

Nebudu tady vypisovat komu za co, protože bych určitě na něco zapomněl, tak jen pár dalších rychlých bodů za které díky:

kouzelné koláčky

draci (Snejk)

závod (díky Brněnskému pilotovi i těm v tý červený bugině co nás pořád zdržovali :D a toho Lakatoše nám uznat měli) - příště by se mělo zůčastnit víc lidí, protože tohle byla fakt p*del...

kolegům při cestě tam i zpět (tam - za fajn tempo s tim kolem, zpět - za "zdravotní" přestávku :D )

pan vychovatel hlídající si holky až moc

pani správcová co s náma pařila až do rána :D

spolubydlící za toleranci chrápání :oops:

atd. vždyť vy víte :twisted:
frozer

#366 Příspěvek od frozer »

Tak díky za prima srázek a že jste se o mě tak pěkně postarali, když jsem tam na začátku jenom čučel a nikoho vpodstatě neznal :)

Díky moc všem :twisted:
4am

#367 Příspěvek od 4am »

pecka díky všem :palec: :palec:
100RM

#368 Příspěvek od 100RM »

tiez sa pripajam k podakovaniu, bolo to maximalne peckove. Len dufam, ze pani majitelku prejde to "uz vas tu nechceme, ste hovada" :-D
7er. True definition of luxury. Yours.
George_D
Kontaktovat uživatele:

#369 Příspěvek od George_D »

Já bych chtěl poděkovat hlavně Leničce, že jsme to všechno zmákli taknějak, jak jsme naplánovali a dobře jsme vše spočítali zařídili, že sraz nevyšel tak, že sjme se do něj vysypali, takže pro všechny, koho to zajímalo, vše je OK, skončili jsme +- na 0.
Dále bych chtěl poděkovat všem, co přispěli cenama do soutěží a to BMWklubu, ACčkovi, Nehpovi, Fotasum, Martinezovi, Bazzimu ..........snad někoho nezapomenu, ještě nejsem uplně ready.

Také poděkování Tomovi za samolepky, jsou super a pokud by někdo ještě chtěl, dovezu na nějaký srázek, pár jich zbylo :lol:

Dále pokračuji v děkovačce těm, co pomohli, takže Newmiku a Nehpo, moc díky za pomoc s večeřema, guláš i maso se myslim rozhodně povedlo a škoda toho mastnýho masa u AC, jinak by to bylo dokonalý :twisted: Měl jsem sice grilovat já, ale jak si vzal nehpo kleště do ruky, už je nepustil a ani vystřídat, prostě RESPEKT, jsi pán. :D
Také díky moc Hyrimu a Semtexovi, za perfektní večer v sobotu, chlapi, hráli jste perfekně, mě se to líbilo a myslím že i ostatním, komu ne, nenadělám nic, člověk se nezavděčí, ale za mě super všw, prostě sobotní večer to lítalo a masaker.......škoda, že jste se nestávli na grilovačku v Praze.
A také díky Fantomasovi za pomoc u hodu hlavou a že se mi v sobotu staral o to, aby nikdo neměl prázdnou sklínku

Největší díky ale patří všem, co dojeli a užili si super srázek, za mě to bylo dobrý a nenudil jsem se ani chvilku.

Nevím, zda někdy bude nějaké příště, protože už jsme na to starý :lol: ale se uvidí.

PS: Speciální díky za 100Rmovi za házení skla a pneumatik do bazénu.....příště, to, že jsme v chráněný krajinný oblasti a nejsme prasata napíšu na plakát, aby si toho všichni všimli :wink:

PS2: Zapomněl jsem poděkovat paní domácí, v semišové teplákovce, že s námi pařila až do rána :lol:

PS3: Pyrone, díky za hadříky, navlíknu na Leni a nafotíme armyakt :wink:

Fotky dodám nějak v průběhu týdne, musim se vyspat a sníst ten zbytek masa, po včerejší pražské grilovačce zmizelo cca 8kg, takže už jen 4cca a je to pryč, díky také této bandě, co dojela a pomohla :wink:

Michall: Fajne fotos :wink:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
fantomas

#370 Příspěvek od fantomas »

taky moc diky GD a Leni, bylo to super !

P.S. Sobotni vecer byl masakr :-D az do nedelniho dopoledne
Zizala

#371 Příspěvek od Zizala »

taky moc dekuji za super sraz :D tesim se na dalsi :wink:
bazzi Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#372 Příspěvek od bazzi Člen Klubu »

Přidáváme se také k poděkování, za super sraz :twisted: :wink:
CermisE36

#373 Příspěvek od CermisE36 »

Pred chvili jsem uz taky dorazil domu. Musim rict ze to byl opravdu super sraz na ktery budu mit super vzpominky. Velke diky patri Leni a Georgovi za paradni sraz a azyl po zaverecne grilovacce v Praze. Taky samozrejme diky vsem zucastnenym za skvelou zabavu. :)
///Mates
Kontaktovat uživatele:

#374 Příspěvek od ///Mates »

Jako sorry ale správcová je paranoidní *****, to její přísný špehování holek co tam dělají obsluhu na baru, i v jejich volným čase :!: to je k*rva ubohý :mad: :?
KeyJey

#375 Příspěvek od KeyJey »

"jako to vám to tady bude řvát do rána?"
"dej si čaj..."
George_D
Kontaktovat uživatele:

#376 Příspěvek od George_D »

měly jsme jí nabídnout sušenky, to by pařila s náma :lol:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
Martinéz

#377 Příspěvek od Martinéz »

Asi už všichni chválili a já nemůžu jinak.. byla to úplná pecka i zatažený počasí a přestože nás tam bylo o dost míň, než jsem čekal.. kdo nedojel, udělal chybu!

Celej víkend v žaludku parádní žraso a ani chvíli jsem se nenudil, GD a jeho tým předvedl práci na jedničku. Jo a ještě něco.. tenhle sraz vyšel i ekonomicky nad očekávání rozumně, bych jezdil ob tejden :)
Chuck47

#378 Příspěvek od Chuck47 »

///Mates píše:Jako sorry ale správcová je paranoidní *****, to její přísný špehování holek co tam dělají obsluhu na baru, i v jejich volným čase :!: to je k*rva ubohý :mad: :?

potrefená husa... :lol: :lol: ale máš pravdu no :roll:

jinak sraz paráda 8) :D
George_D
Kontaktovat uživatele:

#379 Příspěvek od George_D »

Abych nezapomněl, pro velký úspěch...............pokud by někdo obědnával, vemu 2 balení a podělíme poštovný :lol:

http://www.partynaramky.cz/
Obrázek
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#380 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

pisou tam doba svitu 6 - 8 hodin a svitilo to 2 dny jak jsme to meli v koupelne polozene na umyvadle :P tak objednej mi taky a dam ti pul pošty jak dojdte s Leni ke me 8)
Odpovědět