Já bych chtěl poděkovat hlavně Leničce, že jsme to všechno zmákli taknějak, jak jsme naplánovali a dobře jsme vše spočítali zařídili, že sraz nevyšel tak, že sjme se do něj vysypali, takže pro všechny, koho to zajímalo, vše je OK, skončili jsme +- na 0.
Dále bych chtěl poděkovat všem, co přispěli cenama do soutěží a to BMWklubu, ACčkovi, Nehpovi, Fotasum, Martinezovi, Bazzimu ..........snad někoho nezapomenu, ještě nejsem uplně ready.
Také poděkování Tomovi za samolepky, jsou super a pokud by někdo ještě chtěl, dovezu na nějaký srázek, pár jich zbylo
Dále pokračuji v děkovačce těm, co pomohli, takže Newmiku a Nehpo, moc díky za pomoc s večeřema, guláš i maso se myslim rozhodně povedlo a škoda toho mastnýho masa u AC, jinak by to bylo dokonalý

Měl jsem sice grilovat já, ale jak si vzal nehpo kleště do ruky, už je nepustil a ani vystřídat, prostě RESPEKT, jsi pán.
Také díky moc Hyrimu a Semtexovi, za perfektní večer v sobotu, chlapi, hráli jste perfekně, mě se to líbilo a myslím že i ostatním, komu ne, nenadělám nic, člověk se nezavděčí, ale za mě super všw, prostě sobotní večer to lítalo a masaker.......škoda, že jste se nestávli na grilovačku v Praze.
A také díky Fantomasovi za pomoc u hodu hlavou a že se mi v sobotu staral o to, aby nikdo neměl prázdnou sklínku
Největší díky ale patří všem, co dojeli a užili si super srázek, za mě to bylo dobrý a nenudil jsem se ani chvilku.
Nevím, zda někdy bude nějaké příště, protože už jsme na to starý

ale se uvidí.
PS: Speciální díky za 100Rmovi za házení skla a pneumatik do bazénu.....příště, to, že jsme v chráněný krajinný oblasti a nejsme prasata napíšu na plakát, aby si toho všichni všimli
PS2: Zapomněl jsem poděkovat paní domácí, v semišové teplákovce, že s námi pařila až do rána
PS3: Pyrone, díky za hadříky, navlíknu na Leni a nafotíme armyakt
Fotky dodám nějak v průběhu týdne, musim se vyspat a sníst ten zbytek masa, po včerejší pražské grilovačce zmizelo cca 8kg, takže už jen 4cca a je to pryč, díky také této bandě, co dojela a pomohla
Michall: Fajne fotos