Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Zimní sraz III. - BMWKLUBU ČESKÁ REPUBLIKA 2012

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
Rejchy Moderátor
Moderátor

#181 Příspěvek od Rejchy Moderátor »

Blackie píše:Tak jako já bych na ten sraz jel hned,mam to kousek,motokáry tam jsou super,ale práce pátek,sobota a neděle na noc,takže paráda a ten náš buzerant mi dovolenou nedá,takže nic no :oops: Zní to jako výmluva,ale je to tak :evil:

Nj,já jsem na tom stejně,jen to mám cca 4KM. :(
Rejchy Moderátor
Moderátor

#182 Příspěvek od Rejchy Moderátor »

100RM píše:nenapada ma preco by to niekomu malo vadit. Dones zapisne a vsetko bude ok :-D

Já se radši ptám,protože jsem slušně vychovaný a plachý člověk.:) Co se pije takhle na akcích? (děvky a drogy na dědině neseženu) :lol:
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#183 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Rejchy píše:
100RM píše:nenapada ma preco by to niekomu malo vadit. Dones zapisne a vsetko bude ok :-D

Já se radši ptám,protože jsem slušně vychovaný a plachý člověk.:) Co se pije takhle na akcích? (děvky a drogy na dědině neseženu) :lol:

čobolovi dovez okenu.. :P
globusman
Kontaktovat uživatele:

#184 Příspěvek od globusman »

Rejchy píše:děvky a drogy na dědině neseženu :lol:

tak to ještě rychle zajeď do města... ;-)
100RM

#185 Příspěvek od 100RM »

GeorgosAc píše:
Rejchy píše:

čobolovi dovez okenu.. :P

netahaj nam do Ciech nejake vase moravske sracky, ja si dam Havanu, diky ;-)
7er. True definition of luxury. Yours.
Rejchy Moderátor
Moderátor

#186 Příspěvek od Rejchy Moderátor »

globusman píše:
Rejchy píše:děvky a drogy na dědině neseženu :lol:

tak to ještě rychle zajeď do města... ;-)

Já myslel že máš tu ufokáru,protože máš kopec dětí :lol: a ty takhle :twisted:

Já něco vymyslím,okena to nebude-snad...
Fotas
Kontaktovat uživatele:

#187 Příspěvek od Fotas »

Super, a mame to tu. Dufam, ze pocasie nepokazi takuto skvelu akciu. Adamovu snahu musime vyuzit. :wink: :smile2:
Dan td

#188 Příspěvek od Dan td »

Cesta Praha - Hradec - Drevic bez potizi, maximalne mokra silnice, parkoviste vzorne uklizene :-)
Obrázek Touring & Compact
Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
globusman
Kontaktovat uživatele:

#189 Příspěvek od globusman »

Cesta Olomouc - Litomyšl bez problémů, cesta mokrá. Zbytek snad bude podobný...
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#190 Příspěvek od patras Čestný člen »

jurasis píše:Jj, za všechno může klub... Hlavně vedení... :roll:

Mimochodem, Patriku, Bazzi naráží na vedení klubu, protože neschválilo dotaci, kterou žádali (cca 33 tis.) z klubové kasy, aby bylo menší vstupné a přijelo víc lidí... Ty jsi měl určitě na mysli stejnou myšlenku... :roll:

PS: určitě všem vysvětlíš, jak souvisí vedení klubu s účastí na sraze...

souvisi s tim vsechno ... proc lidi kaslou na valny hromady ? proc vstupuji do klubu .. ty co to udelali ze spravnych duvodu najdes na sraze. a tech je ted 20. fakt sila. ostatni uz do klubu vstupujou z nespravnych duvodu. vedeni klubu urcuje smer kterym se klub dal. a to je ted konkretne komerce.
puvodni myslenka placeni clenstvi tak jak jsme ji jako prvni rada dali dohromady byla jen pro udrzeni provozu klubu. webhosting atd. a ne hromadeni zbytecnych penez pro par vyvolenych.
ale to uz je jina diskuze ktera tu byla uz x krat. sory za OT.
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
bazzi Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#191 Příspěvek od bazzi Člen Klubu »

Tak nějak rozumím oběma táborům, byl jsem v obou... chce to věci brát v širším měřítku a důsledky vidět v horizontu několika let. Peníze nejsou vše...
Na druhou stranu, to s jakým úmyslem člověk do klubu vstupuje je čistě jeho soukromá věc, a i my bychom to měli respektovat.
Osobně mi to je jedno, pokud se s prostředky hospodaří pro klub a pro klubáky, byť pro ty kteří jezdí na srazy a akce...
pokud ten klub nepujde dál, tak budeme fakt jen komunita lidí s kartama na slevu.... :?
Dan td

#192 Příspěvek od Dan td »

Díky všem, kdo dorazili. Akce byla sice komorní, ale o to myslím vydařenější. Samozřejmě velký dík všem sponzorům, kteří byli opravdu štědří a díky nimž jsme mohli udělat tombolu a nějakou maličkost si odvezl každý. Myslím, že všichni váhači, náhradníci a prostě ti, kdo nedorazili, můžou jen litovat.

Jak jsem už říkal při vyhlašování výsledků, byli jsme pochváleni obsluhou dráhy za vzájemnou ohleduplnost i za styl jízdy, doslova říkali, že je vidět, že to mají všichni v ruce.

Speciální poděkování Michelinu a Jardovi za zprostředkování. Ač byly před akcí pochybnosti, zda je to to pravé pro nás si myslím, že to dopadlo nad očekávání dobře, alespoň já už budu od teď koukat na pneumatematiky trochu jinak :-) Rozhodně je alespoň podle mě tohle cesta, kterou by měl klub jít - spolupráce s firmami, které mají co do činění s auty.
Michelin team vypadali celkem spokojeně, když odjížděli, tak snad bude další spolupráce i do budoucna.

Díky Evičce za tradičně vynikající štrúdl, bez něj už si sraz ani neumím představit :)
RESPECT Leni, která pozvala místního topiče a štamgasta zároveň na Bazziho slivovici a během chvíle ho bez námahy téměř upila k smrti - doufejme, že i s protočenýma očima došel rozpažený domů a nikde nezmrznul :twisted:

Výsledky:
Kategorie ženy:
1. Leni
2. Foťasová

Kategorie muži (rychlost):
1. Milan
2. Jarda
3. Starosta

Hlavní závod (pravidelnost jízdy):
1. Milan
2. George_D
3. Jurasis
Obrázek Touring & Compact
Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
Starosta

#193 Příspěvek od Starosta »

Díky všem, bylo to super.

Samotná cesta Snejkovou 760iL byla masakristická.
Následná akce absolutně pohodová a motokáry k tomu :D
Super, díky!
jarda

#194 Příspěvek od jarda »

Sraz byl skvělý ... motokáry, jídlo, hudba, projektor, načasování, milion cen od sponzorů - velký palec nahoru organizátorům, dali jste to dohromady skvěle.

Přednáška od Michelinu dopadla nad očekávání dobře, byla i obsahově zajímavá i profesionálně a poutavě provedená - určitě je pozveme zase v létě, doufejme, že bude kam.
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
jurasis

#195 Příspěvek od jurasis »

Taky musím poděkovat organizátorům, sraz zvládnut suprově, ostatně jako obvykle... :palec: :Poklona:

PS: Patriku, každá druhá věta je kravina... Ale když myslíš...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
100RM

#196 Příspěvek od 100RM »

Tiez diky, skoro som sa v tej havane utopil ... Ale zas mam na par mesiacov dost ...
7er. True definition of luxury. Yours.
globusman
Kontaktovat uživatele:

#197 Příspěvek od globusman »

Havana smršť byla strašná...

Jinak samozřejmě díky organizátorům za super sraz...

Lunární expedice i přes velmi nepříznivé podmínky bezpečně dorazila do Olomouce. Za to samozřejmě vděčíme Dannymu, který to profesionálně odřídil. velkou část cesty jsme absolvovali po notně namrzlých komunikacích...
Fotas
Kontaktovat uživatele:

#198 Příspěvek od Fotas »

Aj slovenska expedicia, DUO Fotas, dakuje organizatorom Bazzimu a DanoviTD za prijemne straveny vikend v kruhu maleho poctu clenov BMWklubu.
Zaujimava bola prednaska zastupcov firmy Michelin, ktoru sprostredkoval Jarda. Super!
Sklamanie na nas nechal velmi maly zaujem o tento zraz, kde nebola ocenena namaha, ucastou clenov BMWklubu :(
Danny Moderátor
Moderátor

#199 Příspěvek od Danny Moderátor »

Díky moc klukům, kteří to zorganizovali, bylo to perfektní. Rád jsem poznal spoustu nových lidí.

Příště zas.
michal09

#200 Příspěvek od michal09 »

Ještě jednou velké díky za parádní akci, přednáška od Michelinu byla velmi příjemná, stejně jako večerní promítání, o samotných motokárách nebo úžasných cenách od sponzorů (děkujeme) neni třeba mluvit. K tomu fajn prostředí, dobré jídlo, pití a pohodové lidi...

Bavilo se zde o penězích, 1700,- za ubytování na 2 noci, 2 snídaně, 2 večeře, jeden oběd (výborné jídlo jako vždy), 3 hodiny ježdění na motokárách, příjemná přednáška Michelinu s možností vyhrát sadu pneu a další úžasné a hodnotné i praktické ceny... Vím že doba je zlá, ale příjde to někomu jako hodně?... Bohužel si myslím, že malá účast na této akci nebyla z finančních důvodů...
Odpovědět