Díky všem, kdo dorazili. Akce byla sice komorní, ale o to myslím vydařenější. Samozřejmě velký dík všem sponzorům, kteří byli opravdu štědří a díky nimž jsme mohli udělat tombolu a nějakou maličkost si odvezl každý. Myslím, že všichni váhači, náhradníci a prostě ti, kdo nedorazili, můžou jen litovat.
Jak jsem už říkal při vyhlašování výsledků, byli jsme pochváleni obsluhou dráhy za vzájemnou ohleduplnost i za styl jízdy, doslova říkali, že je vidět, že to mají všichni v ruce.
Speciální poděkování Michelinu a Jardovi za zprostředkování. Ač byly před akcí pochybnosti, zda je to to pravé pro nás si myslím, že to dopadlo nad očekávání dobře, alespoň já už budu od teď koukat na pneumatematiky trochu jinak

Rozhodně je alespoň podle mě tohle cesta, kterou by měl klub jít - spolupráce s firmami, které mají co do činění s auty.
Michelin team vypadali celkem spokojeně, když odjížděli, tak snad bude další spolupráce i do budoucna.
Díky Evičce za tradičně vynikající štrúdl, bez něj už si sraz ani neumím představit
RESPECT Leni, která pozvala místního topiče a štamgasta zároveň na Bazziho slivovici a během chvíle ho bez námahy téměř upila k smrti - doufejme, že i s protočenýma očima došel rozpažený domů a nikde nezmrznul
Výsledky:
Kategorie ženy:
1. Leni
2. Foťasová
Kategorie muži (rychlost):
1. Milan
2. Jarda
3. Starosta
Hlavní závod (pravidelnost jízdy):
1. Milan
2. George_D
3. Jurasis