Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Kdyby něco okolo OSTRAVY!!! tak sem :)
Fatal Design píše:motokarista píše:Fatal Design píše:5.května budu mít asi motor na díly
Kdyby se to nejak nepodarilo dat dokupy tak ten motor vezmu do svehoale kazdopadne musis dorazit,treba i necim jinym
No já pevně doufám, že to zase složímeNěco jiného mám, ale to bych si zkazil reputaci
Čus, ty hele, kdybys to nestihal,tak přijedu na pomoc, ale jednu ruku mám levou ... a tu druhou taky, hehe

Lukino12 píše:proc nic...?:)tak povidej,zajima me o kolik je provoz E-38ky drazsi nez E-36 tim myslim hlavne nahradni dily?
srovnávát s e-36 nemůžu,protože jsem ji neměl,jinak zatím jsem investoval jen do opravy řídící jednotky ABS a to 4000,- repas,jediná investice za půl roku co auto vlastním.
Na STK absolutně bez problémů,žádná koroze-na to stáří je to bomba,
Takže jsem zatím maximálně spokojen

Ze srazu jsem musel odjet dříve do Brna a čuměl jsem jak puk na průměrnou spotřebu-6,7 a to jsm jel normálně 130-160 km/h,takže další pozitivní zjištění,na třílitra to jde ne?
-
no to je super spotreba,ja mam na 1.8ce 8 litru:( . me by zajimalo kolik by stal treba takovy motor do te e38 730d,protoze tady na klubu jsem jednu nasel,je pekna,ale chce za ni 150 a motor ma natoceno pres 300,takze nevim jestli je cena umerna kvalite.Vy se v techto kruzich pohybujete,tak sem s vasim nazorem...

-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Hadinka http://www.mapy.cz/s/3A5ALukino12 píše:nemas zac...no o tom nevim,ze by se tam neco poradalo a to to mam asi 11km daleko.nemas nejaky odkaz o tom co se tam deje?
-
na Hadince jo?co ja vim,tak pres leto tam je velka koncentrace tech sjetych patronuuu,takovych tech,co, kdyz si tam nekde nechas auto tak v nestrezenem okamziku mas z neho facebook(napis na zed).Nevim no,muj nazor je takovy ,ze to je snad posledni misto,kde bych jel na sraz.Protoze ja uz z auta tu omalovanku mam a to jsem stal jenom ani ne 5 minut na poste.Kluci co ted byli na srazu v Brusperku videli jak mam ten pravy bok ojety necim ostrym az na zaklad:(
-
- Kontaktovat uživatele:
Lukino12 píše:na Hadince jo?co ja vim,tak pres leto tam je velka koncentrace tech sjetych patronuuu,takovych tech,co, kdyz si tam nekde nechas auto tak v nestrezenem okamziku mas z neho facebook(napis na zed).Nevim no,muj nazor je takovy ,ze to je snad posledni misto,kde bych jel na sraz.Protoze ja uz z auta tu omalovanku mam a to jsem stal jenom ani ne 5 minut na poste.Kluci co ted byli na srazu v Brusperku videli jak mam ten pravy bok ojety necim ostrym az na zaklad:(