Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Kdyby něco okolo OSTRAVY!!! tak sem :)
-
- Klubové ID: 2941
Čus, ty hele, kdybys to nestihal,tak přijedu na pomoc, ale jednu ruku mám levou ... a tu druhou taky, heheFatal Design píše:No já pevně doufám, že to zase složímemotokarista píše:Kdyby se to nejak nepodarilo dat dokupy tak ten motor vezmu do svehoFatal Design píše:5.května budu mít asi motor na dílyale kazdopadne musis dorazit,treba i necim jinym
Něco jiného mám, ale to bych si zkazil reputaci

-
- Klubové ID: 2955
srovnávát s e-36 nemůžu,protože jsem ji neměl,jinak zatím jsem investoval jen do opravy řídící jednotky ABS a to 4000,- repas,jediná investice za půl roku co auto vlastním.Lukino12 píše:proc nic...?:)tak povidej,zajima me o kolik je provoz E-38ky drazsi nez E-36 tim myslim hlavne nahradni dily?
Na STK absolutně bez problémů,žádná koroze-na to stáří je to bomba,
Takže jsem zatím maximálně spokojen

Ze srazu jsem musel odjet dříve do Brna a čuměl jsem jak puk na průměrnou spotřebu-6,7 a to jsm jel normálně 130-160 km/h,takže další pozitivní zjištění,na třílitra to jde ne?
-
no to je super spotreba,ja mam na 1.8ce 8 litru:( . me by zajimalo kolik by stal treba takovy motor do te e38 730d,protoze tady na klubu jsem jednu nasel,je pekna,ale chce za ni 150 a motor ma natoceno pres 300,takze nevim jestli je cena umerna kvalite.Vy se v techto kruzich pohybujete,tak sem s vasim nazorem...

-
- Klubové ID: 1036
- Kontaktovat uživatele:
-
- Klubové ID: 1434
- Kontaktovat uživatele:
Hadinka http://www.mapy.cz/s/3A5ALukino12 píše:nemas zac...no o tom nevim,ze by se tam neco poradalo a to to mam asi 11km daleko.nemas nejaky odkaz o tom co se tam deje?
-
na Hadince jo?co ja vim,tak pres leto tam je velka koncentrace tech sjetych patronuuu,takovych tech,co, kdyz si tam nekde nechas auto tak v nestrezenem okamziku mas z neho facebook(napis na zed).Nevim no,muj nazor je takovy ,ze to je snad posledni misto,kde bych jel na sraz.Protoze ja uz z auta tu omalovanku mam a to jsem stal jenom ani ne 5 minut na poste.Kluci co ted byli na srazu v Brusperku videli jak mam ten pravy bok ojety necim ostrym az na zaklad:(
-
- Klubové ID: 1434
- Kontaktovat uživatele:
Lukino12 píše:na Hadince jo?co ja vim,tak pres leto tam je velka koncentrace tech sjetych patronuuu,takovych tech,co, kdyz si tam nekde nechas auto tak v nestrezenem okamziku mas z neho facebook(napis na zed).Nevim no,muj nazor je takovy ,ze to je snad posledni misto,kde bych jel na sraz.Protoze ja uz z auta tu omalovanku mam a to jsem stal jenom ani ne 5 minut na poste.Kluci co ted byli na srazu v Brusperku videli jak mam ten pravy bok ojety necim ostrym az na zaklad:(