Risa525 píše:Moji1210 píše:Risa525 píše:[quote="Sweden"]mno tak ale 40tis. to pořád z daleka není

ono je otázka jak to tady počítali.....mně dělali v bmw jen brzdy za 45tis.....
chtěl sem jen napsat že stav té E39 je rozhodně pěkný na naše poměry....

tak kdyz si vezmes komplet predni napravu ( nevis co na ni boucha tak pocitas s tou drazsi variantou ) , komplet vsechny brzdy, nejakej ten plastik a podobny blbosti, pak nejaka remenice, mozna servo tak se dopocitas snadno

Beru to kdyz chces kvalitni dily ( nejlepe origo ), nemyslim zadny starline a podobny veci... Jinak po vizualni strance pekny, skoda te ridicovo sedacky pro me blbe rozsezeny dovnitr a to ze uvnitr byli volny vrzajici nejaky plasty a vsiml jsem si par veci zalozenych slozenym papirkem asi aby nedrnceli.... a pak rozsypany pixely na budikach...
právě že když nevíš tak je nevhodné kalkulovat s nějakou určitou částkou:wink:
ko byly snad tři ramena a dvě kladky...vše vyměněno (kladky sou nové všechny)...to prosezení udělal myslim pan majitel z Německa

pixely má ko tak 88% displayů

[/quote]
ještě je něco v motoru - zřejmě váha vzduchu, hadičky regulace turba nebo něco podobného. Pokud ale majitel vyřešil nápravu, zvuky z motoru, špičku podběhu, pak bych o tom už vážně uvažoval. Jinak auto vzhledově pěkné, zachovalé
Nicméně to co jsme s Mojim přivezli z toho Olomouce mi přijde zachovalejší a má vše co se mi na pětce líbí (měl jsem před rokem prakticky tu samou

). Tak snad bude hodně šťastných km