Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

530d e39 bez koroze, Mpaket poface

Pouze vozidla BMW!
Zpráva
Autor
Moji1210

#21 Příspěvek od Moji1210 »

Sweden píše:mám ale neprodám :D ,jinak mít 5er a fungovat na E46 klubu je tady celkem fajn,jinak přeji co nejvíc bezproblémových km :wink:

je to tim ze jsem mel e46 330ci a lidi odtamtud znam a celkove mi to tam prijde prehlednejsi a utulnejsi, nic proti nicemu 8)
Sweden

#22 Příspěvek od Sweden »

jasný,už sleduji tvůj příběh :D ,moc pěkný tour,opravdu,jenom mě tak trochu mrzí že jsem neměl náhradu za svoji E39 a nemohl jsem jí prodat někomu jako jsi ty,u tebe by se měla určitě dobře :wink: Mno nic,at slouží a pak na e46 napiš jak se ti s tím jezdí,celkem mě zajímá názor na ten rozdíl :!: :wink:
E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
Moji1210

#23 Příspěvek od Moji1210 »

Sweden píše:jasný,už sleduji tvůj příběh :D ,moc pěkný tour,opravdu,jenom mě tak trochu mrzí že jsem neměl náhradu za svoji E39 a nemohl jsem jí prodat někomu jako jsi ty,u tebe by se měla určitě dobře :wink: Mno nic,at slouží a pak na e46 napiš jak se ti s tím jezdí,celkem mě zajímá názor na ten rozdíl :!: :wink:

ja jsem tak trosku uchyl, tak snad bude vse ok :-) Neboj, vsechno bude, jen to chce trosku casu....casem to tam dodam vsechno vcetne mejch foto...
drakulavladimir

#24 Příspěvek od drakulavladimir »

Moji1210 píše:tak je tam potreba predni naprava, komplet brzdy, novou vahu vzduchu i s nakodovanim, budto chrasti divne servo nebo nejaka remenice na vymenu...bral jsem ceny origo dilu za dobry penize a kdyz k tomu pridas nejakou hodku prace tak jsi na podobnych penezich :-) Jinak auto jelo pekne, jen ridicova sedacka je divne rozsezena jakoby dovnitr, kdyz v tom jezdi frajer s hlavou na sedacce spolujezdce :wink: Stribrnej tour uvidim jakej bude...

Bratm sorry ze otravujem ,,bol si pozerat aj ten Strieborny Mpaketik ? co na to hovoris ?? :)) diki moc za info
Moji1210

#25 Příspěvek od Moji1210 »

drakulavladimir píše:
Moji1210 píše:tak je tam potreba predni naprava, komplet brzdy, novou vahu vzduchu i s nakodovanim, budto chrasti divne servo nebo nejaka remenice na vymenu...bral jsem ceny origo dilu za dobry penize a kdyz k tomu pridas nejakou hodku prace tak jsi na podobnych penezich :-) Jinak auto jelo pekne, jen ridicova sedacka je divne rozsezena jakoby dovnitr, kdyz v tom jezdi frajer s hlavou na sedacce spolujezdce :wink: Stribrnej tour uvidim jakej bude...

Bratm sorry ze otravujem ,,bol si pozerat aj ten Strieborny Mpaketik ? co na to hovoris ?? :)) diki moc za info

na stribrnym jsem nebyl, ale prisla mi sms ze potrebuje rychle prodat a cena by byla 135 do konce tydne, tak nevahej a jed dokud ho ma a potrebuje prodat :wink: Pak dej sem vedet jakej byl...
Risa525

#26 Příspěvek od Risa525 »

drakulavladimir píše:
Moji1210 píše:
drakulavladimir píše:Ahoj ten druhy cierny si bol pozret ??
co na neho hovoris?? :)
Dik za info

ktery myslis?

ten cierny touring mpaket co ma tu kozenu masku na prednej kapote :)

Auto znám (soused,kolega)

....řemenice vyměněny (všechny)origo nové,podběh ok nový,nová ramena nápravy (origo)...
Moji1210

#27 Příspěvek od Moji1210 »

tak to aspon dal uz dokupy :wink:
Sweden

#28 Příspěvek od Sweden »

mno tak ale 40tis. to pořád z daleka není :? :D
Risa525

#29 Příspěvek od Risa525 »

Sweden píše:mno tak ale 40tis. to pořád z daleka není :? :D
ono je otázka jak to tady počítali.....mně dělali v bmw jen brzdy za 45tis..... :wink:

chtěl sem jen napsat že stav té E39 je rozhodně pěkný na naše poměry.... :wink:
Moji1210

#30 Příspěvek od Moji1210 »

Risa525 píše:
ono je otázka jak to tady počítali.....mně dělali v bmw jen brzdy za 45tis..... :wink:

tak kdyz si vezmes komplet predni napravu ( nevis co na ni boucha tak pocitas s tou drazsi variantou ) , komplet vsechny brzdy, nejakej ten plastik a podobny blbosti, pak nejaka remenice, mozna servo tak se dopocitas snadno :wink: Beru to kdyz chces kvalitni dily ( nejlepe origo ), nemyslim zadny starline a podobny veci... Jinak po vizualni strance pekny, skoda te ridicovo sedacky pro me blbe rozsezeny dovnitr a to ze uvnitr byli volny vrzajici nejaky plasty a vsiml jsem si par veci zalozenych slozenym papirkem asi aby nedrnceli.... a pak rozsypany pixely na budikach...
Risa525

#31 Příspěvek od Risa525 »

Moji1210 píše:
Risa525 píše:

tak kdyz si vezmes komplet predni napravu ( nevis co na ni boucha tak pocitas s tou drazsi variantou ) , komplet vsechny brzdy, nejakej ten plastik a podobny blbosti, pak nejaka remenice, mozna servo tak se dopocitas snadno :wink: Beru to kdyz chces kvalitni dily ( nejlepe origo ), nemyslim zadny starline a podobny veci... Jinak po vizualni strance pekny, skoda te ridicovo sedacky pro me blbe rozsezeny dovnitr a to ze uvnitr byli volny vrzajici nejaky plasty a vsiml jsem si par veci zalozenych slozenym papirkem asi aby nedrnceli.... a pak rozsypany pixely na budikach...

právě že když nevíš tak je nevhodné kalkulovat s nějakou určitou částkou:wink:
ko byly snad tři ramena a dvě kladky...vše vyměněno (kladky sou nové všechny)...to prosezení udělal myslim pan majitel z Německa :wink:
pixely má ko tak 88% displayů :wink:
Moji1210

#32 Příspěvek od Moji1210 »

proto jsem psal investice zhruba, ne presnou castkou a pocital jsem celou napravu radsi, a tu sedacku rikal ze je jeste od predchoziho majitele, a pixely vim ze se dost casto sypou, ale jsou i vyjimky ( jednu z nich mam ja ) Proti autu nic nemam, jen jsem napsal zaver nasi obhlidky a muj nazor na konkretni auto, urcite to je jeden z tech hezcich kousku v cr :wink:
Risa525

#33 Příspěvek od Risa525 »

Moji1210 píše:proto jsem psal investice zhruba, ne presnou castkou a pocital jsem celou napravu radsi, a tu sedacku rikal ze je jeste od predchoziho majitele, a pixely vim ze se dost casto sypou, ale jsou i vyjimky ( jednu z nich mam ja ) Proti autu nic nemam, jen jsem napsal zaver nasi obhlidky a muj nazor na konkretni auto, urcite to je jeden z tech hezcich kousku v cr :wink:
přesně jak píšeš...jen uvádím na pravou míru poškození a následnou opravu té nápravy...kdyby to četl zájemce....jinak já sem taky št'astlivec pokud jde o pixely (a to mám už 330tis :twisted: )
Moji1210

#34 Příspěvek od Moji1210 »

Risa525 píše:
Moji1210 píše:proto jsem psal investice zhruba, ne presnou castkou a pocital jsem celou napravu radsi, a tu sedacku rikal ze je jeste od predchoziho majitele, a pixely vim ze se dost casto sypou, ale jsou i vyjimky ( jednu z nich mam ja ) Proti autu nic nemam, jen jsem napsal zaver nasi obhlidky a muj nazor na konkretni auto, urcite to je jeden z tech hezcich kousku v cr :wink:
přesně jak píšeš...jen uvádím na pravou míru poškození a následnou opravu té nápravy...kdyby to četl zájemce....jinak já sem taky št'astlivec pokud jde o pixely (a to mám už 330tis :twisted: )

v pohode :-)
Sweden

#35 Příspěvek od Sweden »

tak pixely bych zrovna asi neřešil,je to holt léta známý problém který lze pořešit za pár stovek opravou.Jinak těch 330tis.máš na současné 5er? :wink:
nexter
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od nexter »

Risa525 píše:
Moji1210 píše:
Risa525 píše:[quote="Sweden"]mno tak ale 40tis. to pořád z daleka není :? :D

právě že když nevíš tak je nevhodné kalkulovat s nějakou určitou částkou:wink:
ko byly snad tři ramena a dvě kladky...vše vyměněno (kladky sou nové všechny)...to prosezení udělal myslim pan majitel z Německa :wink:
pixely má ko tak 88% displayů :wink:[/quote]
ještě je něco v motoru - zřejmě váha vzduchu, hadičky regulace turba nebo něco podobného. Pokud ale majitel vyřešil nápravu, zvuky z motoru, špičku podběhu, pak bych o tom už vážně uvažoval. Jinak auto vzhledově pěkné, zachovalé :)
Nicméně to co jsme s Mojim přivezli z toho Olomouce mi přijde zachovalejší a má vše co se mi na pětce líbí (měl jsem před rokem prakticky tu samou :) ). Tak snad bude hodně šťastných km :)
Risa525

#37 Příspěvek od Risa525 »

Sweden píše:tak pixely bych zrovna asi neřešil,je to holt léta známý problém který lze pořešit za pár stovek opravou.Jinak těch 330tis.máš na současné 5er? :wink:
ano mám na 525d rok 2001,1 majitel,0 závad na diagnostice,origo turbo-zatim v normě,i vstřiky vydržely o moc víc než ostatním,první odešel při 295tis...a postupně všechny okolo 300tis, jinak sem měnil jen kladky(pískaly),chladič klima(sežranej od rozkládajících se much),žhavičky,repasoval sem altík....ted mně čeká termostat...naše rodina auto miluje a vypadá to že nikdy nepodká jiného majitele 8) dnes sem cestoval do prahy za 4,9L...nulováno cca 70km od prahy po D1...veřím že není sranda dnes koupit zachovalou E39ku a proto sem rád za to co mám (servisku z BMW do 294tis...)
Odpovědět