Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Diagnostický kabel USB INPA EDIABAS - 800,- kč + SW skladem

Náhradní díly. Kola mají vlastní sekci.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Patrik
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Patrik »

kabely nejsou a nebudou
Patrik
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Patrik »

:twisted:
cmana2

#3 Příspěvek od cmana2 »

Na e34 diagnostiku asi nemáš co?
Patrik
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Patrik »

cmana2 píše:Na e34 diagnostiku asi nemáš co?
tak to bohužel tušim že E34 umí carsoft z těch levnějších, já mám pouze INPA kably poslední 2 skladem 1 zamluven
bobobmw

#5 Příspěvek od bobobmw »

Zdravím umí INPA BMW E-39 motor TDS M 51 ? díky
Patrik
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Patrik »

bobobmw píše:Zdravím umí INPA BMW E-39 motor TDS M 51 ? díky
měla by....nikdy sem ho ja osobně nezkoušel napojit M51 TDS
Patrik
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Patrik »

Kabely dnes odeslány všem co zaplatily, další v očekávání čt - pá
aktuálně i skladem v Plzni
macek69

#8 Příspěvek od macek69 »

Na E91 namas??
Patrik
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Patrik »

macek69 píše:Na E91 namas??
rok?? do faceliftu by mel chodit tenhle nad face uz nechodi a nemam
noname
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od noname »

Software - INPA 5.0 (anglicky)

ovladače + podrobný návod na instalaci INPA SW do PC

funguje na Windows 7 i Windows XP

cena kabelu 800,- czk + pošta 80,- czk + sw zdarma

Protože mám dnes napiču den, píšu rovnou sem, ten kabel si mám narvat do zadku ? kde je soft ? ovladače a pod ? stratil jsem nervy, když už jsem dnes přebral balík, M5 stabilizátor po cestě přepravní službou zhubnul o 4 milimetry a soft k tomuhle káááblu vyzobaly vrány... :?:
Patrik
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Patrik »

noname píše:Software - INPA 5.0 (anglicky)

ovladače + podrobný návod na instalaci INPA SW do PC

funguje na Windows 7 i Windows XP

cena kabelu 800,- czk + pošta 80,- czk + sw zdarma

Protože mám dnes napiču den, píšu rovnou sem, ten kabel si mám narvat do zadku ? kde je soft ? ovladače a pod ? stratil jsem nervy, když už jsem dnes přebral balík, M5 stabilizátor po cestě přepravní službou zhubnul o 4 milimetry a soft k tomuhle káááblu vyzobaly vrány... :?:
10.1.2013 odesláno na tvůj email..asi nečteš poštu pošlu ti SZ a napíšu ti to tam prodal sem X kabelu během tydne a všem jsem soft poslal i tobě ale máš odkaz na stažení s heslem v EMAILU proto sem ti psal pošli email píšu to sem protože mě štvě že za kokota sem tu pak já !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
noname
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od noname »

ok, kdybych to věděl dopředu, že budu něco stahovat, vyprd bych se na to a koupil kabel za málem polovic :roll:
Patrik
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Patrik »

člověk se holt nezavděčí.....to jako sou eště PC s CD-ROM mechanikou??? já jen že ji 10 let v PC nemam, nevim k čemu by mě byla???
je to uložené na serveru kam sem to dal já a je tam heslo.....trvá to stažení cca 10 -15 minut a i s ultrapomalým internetem to musíš mít za max 30 minut stažený......pro představu má to 300 MB

chlapcí já se na to můžu taky vykašlat mam tu poslední kabel a KONEC kupte si je kde chcete mam na kabelu 140 korun a starostí s tim jako debil..takže asi takhle.....
noname
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od noname »

mě jen štve, proč není vyslovně u inzerátu, že je ten soft umistěn na netu, jo je to kokotina, u netu nesedím, nic nestíhám, proto jsem si objednal diagnostiku a překvapilo mě, že přišel jen kabel a že budu zase cosi mastit. Ok nevadí, jen jsem to nečekal, moje chyba.
Miguel

#15 Příspěvek od Miguel »

Patrik píše:člověk se holt nezavděčí.....to jako sou eště PC s CD-ROM mechanikou??? já jen že ji 10 let v PC nemam, nevim k čemu by mě byla???
je to uložené na serveru kam sem to dal já a je tam heslo.....trvá to stažení cca 10 -15 minut a i s ultrapomalým internetem to musíš mít za max 30 minut stažený......pro představu má to 300 MB

chlapcí já se na to můžu taky vykašlat mam tu poslední kabel a KONEC kupte si je kde chcete mam na kabelu 140 korun a starostí s tim jako debil..takže asi takhle.....

Čemu se divíš Patriku? Proto já jsem se na todle kdysi už vysral, protože pak někoho budeš ještě učit zacházet s počítačem (nezvládne ani instalaci s návodem), budeš ho učit anglicky (protože neví co znamená vypsaná chyba) a ve finále ti ještě řekne žes mu prodal šit, když se mu to náhodou nespojí s autem, který je po zásahu domácího kutila atd.
Patrik
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Patrik »

tak já už si zvyk že se lidem nezavděčíš a máš naprostou pravdu s tím co píšeš dotazy kraviny a t d

.....ale někomu pomůžu a za 1/2 ceny to nesežene (docela by mě zajímalo kde ji maj se softíkem za 400) těm pomáham já rád jelikož mam BMW, s BMW sem spjatej od roku 1999 kdy sem si koupil první E21 ku uspořádal sem za tu dobu pro klub BMW(E30) 3 srazy a sem BMW positiv a to všechno je to jen k h......protože stejně přijde někdo kdo řekne co řekne

tak co s tim kabely už neobjednávám - nemám a nebudou

můžete si ho koupit na http://www.ebay.de cca 25 euro + pošta do čr cca 15 euro a soft si někde sežentě protože němci vám ho ke káblu nedaj vůbec
prosim administrátora at celej inzerát smaže až se ho všimne
Odpovědět